Server alkoholfrie drinker til gjestene dine

Loading...
Server alkoholfrie drinker til gjestene dine

Skulle du ha gjester, bør du sørge for at de får det beste du har å tilby. Videre bør du sørge for at det er noe for enhver smak som gjør at alle føler seg velkomne. Det gjelder også at du må sørge for at det er noe for de som ikke drikker alkohol. Du kan velge å servere alkoholfrie drinker i noen andre glass, for eksempel moscow mule glass, så det er tydelig hvilke drinker som ikke har alkohol i seg. 

- Se hvilke moscow mule glass Barlife har å tilby her – 

Du kan også kjøpe forskjellige moscow mule glass, slik at det er den type gjør forskjellen. Du kan også bruke vanlige glass til å servere velkomstdrinker om du ønsker det. 

moscow mule cocktail krus

 

Alkoholfrie velkomstdrikker er det sunne alternativet 

Gjestene dine kan ha veldig forskjellige grunner for å ikke drikke alkohol, noen fysiske andre mentale årsaker. I så fall kan du gi dem et helt sunt alternativ og kanskje til og med bruke en blender for å lage de lekre drinkene. 

- Se de mange lekre blendere fra Barlife - 

Det er spesielt hvis du vil lage smoothies at du kan velge å bruke en blender for å lage velkomstdrink. Imidlertid kan du også lage en annen sunn og veldig populær drink for de som ikke drikker alkohol. Du kan lage mange forskjellige typer juice, som du kan gjøre det med en god juicepresse, som du også finner hos Barlife. 

lækker rød rødbedesmoothie med citron

Blant annet kan du lage en lekker rødbetesaft. I tillegg til rødbetesaft, trenger du sitronsaft og agavesirup, noe som er med på å skape en god søt og sur smak. De tre smakene komplimenterer hverandre godt og skaper en nydelig smak. For maksimal effekt kan du få saften din i et fint highball glas. 

- Se for eksempel et vakkert highball glass her som vil dekorere enhver drink - 

 

Server festlige alkoholfrie cocktailer til velkomstdrink 

Ingen sier at drinks som ikke har alkohol trenger å være kjedelig. De kan se like spennende og festlige ut som de med alkohol. Et sikkert treff er å kjøpe litt musserende vin uten alkohol. Det smaker fantastisk, og da kan du samtidig servere musserende vin med alkohol til de som drikker alkohol 

- Finn inspirasjon til deilige musserende viner med og uten alkohol her - 

Hvis du velger å servere musserende vin, må du selvfølgelig lage den i champagneglass. I tillegg kan du helle litt appelsinjuice i den musserende vinen, noe som vil bidra til å skape litt sødme. 
Hvis du vil gjøre drikken mer eksotisk, kan du servere den med pasjonsfruktsirup. Det skaper også en sødme og en særegen smak 

to champagneglas med indhold

 

Mindre utstyr for alkoholfrie velkomstdrinker 

Generelt kan du si at du ikke behøver bruke så mye utstyr for å lage alkoholfrie velkomstdrikker som du gjør for alkoholholdige drinker. For eksempel når du lager en vanlig drink, er det viktig at du har et mål. Dette kan inkludere et målebeger, et vippemål eller et doseringsmål. Det du vanligvis bruker disse målene for er å måle alkohol. Nettopp derfor trenger du ikke disse verktøyene når det ikke er alkohol i drikken. 

- La deg inspirere av de mange shakere du kan finne på Barlife og finn din egen favoritt !! – Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna