Drikkeglas

vakker drikkeglass

Servere kalde, farget, alkoholindholdige eller & rsquo; jomfrue & rsquo; -Drinker med ulike mugge , vil du finne her.

På Barlife kan du bli gledelig overrasket over at du vil finne et bredt utvalg av drikkeglass, som du kan tjene hva du vil med. Enten du har en bar, en restaurant eller en vanlig kjøkken som mangler kjøkkenutstyr , slik at du kan finne noe som passer godt her.

Finne jug for enhver tenkelig anledning

Når du begynner å handle for et kjøkken, en bar eller en restaurant, så er kannen noen av standard, som man aldri får rundt for å kjøpe. Og hvis du er i en situasjon hvor du trenger bare å kjøpe drikkeglass, så vil du se at denne siden is've kommet til rett sted. For uansett om du har tenkt å tjene hjemmelagde elderflower hjertelig, G & amp;. T eller bare rent vann, så vil du lett kunne finne din fremtidige drikkeglass her

Stolpedrikkeglass som kreves

En av de gode ved jug er deres mange bruksområder. Selv om de er konstruert for kalde væsker uten alkohol, slik at de godt kan anvendes til barformål. Finn her din nye glass som kan brukes til å lage drinker i. Den mest optimale i en bar er selvfølgelig alltid ha glass for en gitt anledning. Så hvis du gjør cocktailer, bør du ha cocktailglass hvis du tjene skudd bør du ha shot glass , og serverer deg øl, bør du ha ølglass . Men i mange tilfeller kan du fortsatt bruke den kannen som et slags alternativ, hvis man ikke har nøyaktig glass du leter etter. Mange ganger i en bar vil du også se et besøk fra noen som ikke drikker alkohol. Dette kan være mange ulike årsaker, for eksempel kan det være for religiøse grunner, av helsemessige grunner eller fordi en besøkende er gravid. Og i disse tilfellene, selvfølgelig, også har noe å tilby til sine kunder, og her trenger jug. For å kunne betjene et glass elderflower i et cocktailglass, skutt briller eller ølglass er som bare ikke det samme som serverer den i en elegant drikkeglass. Man kan også få ut av de besøkende for litt for mye innenbords og derfor trenger å hoppe på vogna plutselig, som krever drikkeglass for.  

Set Descending Direction
Page
 1. Carat drikkeglas 35 cl - Libbey 19034135
  Carat drikkeglas 35 cl - Libbey
 2. Carats drikkeglas 42 cl - Libbey 19034042
  Carats drikkeglas 42 cl - Libbey
 3. Mini "mælkeflaske" drikkeglas 4 stk. 15877
  Mini "mælkeflaske" drikkeglas 4 stk.
  175,00 kr
 4. Drikkeglas Inverness 45 cl - Libbey 19024245
  Drikkeglas Inverness 45 cl - Libbey
 5. Drikkeglas Inverness 35 cl - Libbey 19024235
  Drikkeglas Inverness 35 cl - Libbey
 6. Drikkeglas Inverness 35 cl lav - Libbey 19024135
  Drikkeglas Inverness 35 cl lav - Libbey
 7. Drikkeglas Endessa 21 cl lav - Libbey 19064121
  Drikkeglas Endessa 21 cl lav - Libbey
 8. Stark drikkeglas 25 cl - Libbey 19084225
  Stark drikkeglas 25 cl - Libbey
 9. Stark drikkeglas 28,5 cl - Libbey 19084228
  Stark drikkeglas 28,5 cl - Libbey
 10. Krystal drikkeglas 28cl - Arcoroc Broadway - 6 stk 5000567
  Krystal drikkeglas 28cl - Arcoroc Broadway - 6 stk
  311,00 kr
Set Descending Direction
Page

Størrelsen af drikkeglas varierer meget

Før man beslutter sig for hvilke drikkeglas man ønsker at købe bør man overveje størrelsen. For her på siden finder du drikkeglas i enhver størrelse. Mange vælger at have drikkeglas i forskellige størrelser, da der jo er forskel på hvor tørstig er og hvor meget man ønsker at servere af drikkevarer for sine gæster. At købe drikkeglas i forskellige størrelser fra mærket Libbey i stilen Endessa vil for eksempel være pænt da glassene minder om hinanden samtidig med, at de har forskellige størrelser. Et andet glas, som du kan finde i forskellige størrelser er Inverness glasset fra samme serie, Libbey. Glasset har et kantet mønster forneden og er desuden karakteriseret ved at have en tyk bund. Hvis man vælger at købe et mindre glas vil man opleve, at det er bredere, men dog væsentligt lavere. Og her er det større glas, højere, men slankere. Så disse drikkeglas er gode til forskellige formål, og uanset hvad du har tænkt dig at bruge dine drikkeglas til, så vil de opfylde formålet. For mange drikkeglas du finder her på siden kan også bruges til andet end at drikke af. Mange af dem er dekorative med noget i eller de kan bruges som en skål til lidt godt til kaffen.

Et rigtigt køkken får brug for drikkeglas

Er man lige flyttet ind et sted og skal endeligt dele hjem med en anden person kan det være, at man skal skifte alle ens genstande ud, alt fra blender til samtlige skåle. Også andre ting i hjemmet skal måske skiftes ud, og her især køkkenudstyr så som drikkeglas. For hvis man skal starte en ny samling af ting i køkkenet, så bør man altid have noget at drikke af. Og her kan man fra siden vælge alle mulige forskellige former for drikkeglas, så I kan finde lige præcis de drikkeglas, som vil være bedst til jeres fælles stil. Hvis i er lidt eksklusive og godt kan lide ting, der blinker – eller hvis en af jer kan – så er drikkeglas fra Libbey i enten kobber, sort eller sølv oplagte. Deres krystalformede mønster gør, at de skiller sig ud og de vil se godt ud i ethvert køkken og på ethvert spisebord. I finder også mange andre former for drikkeglas med et lignende mønster, så som Masquerade og Longchamp, som er forskellige i deres mønster, men som har det til fælles, at de har et krystalmønster. 

Drikkeglas prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Drikkeglas hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna