Moscow Mule krus - kobber krus for din bar eller til hjemmebruk

Moskva muldyr krus er moderne og har både stil og er funksjonelle. Hva som til enhver tid er den mest populære cocktail endrer seg hver sommer. De aller fleste cocktails er nok oppfunnet for mange år siden, de får bare en ny sjanse. Den siste drink, som alle er i ferd med å drikke er Moskva muldyr eller Moscow Mule. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Julep Cup Rustfrit Stål - Mezclar BTBL3666
  Julep Cup Rustfrit Stål - Mezclar
  161,00 kr
 2. Final Touch Kobberbelagt Moskva Mule Krus MM480
  Final Touch Kobberbelagt Moskva Mule Krus
  243,00 kr
 3. Stål Krus - Urban bar UB3923
  Stål Krus - Urban bar
  202,00 kr
 4. Flaskekøler -MOSCOW MULE- Antik Kobber 11193330
  Flaskekøler -MOSCOW MULE- Antik Kobber
  745,00 kr
 5. Tønde krus -MOSCOW MULE 11193346
  Tønde krus -MOSCOW MULE
  175,00 kr
 6. Barrel -COCKTAIL MUG- Stål 11193370
  Barrel -COCKTAIL MUG- Stål
  229,00 kr
 7. Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik Kobber 11193336
  Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik Kobber
  202,00 kr
 8. Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Kobber 11193337
  Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Kobber
  202,00 kr
 9. Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik stål 11193338
  Barrel mug -JULEP MUG- Hammeret Antik stål
  202,00 kr
 10. Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Antik Kobber (4stk) 11193339
  Barrel krus -MINI SHOT- Hammeret Antik Kobber (4stk)
  338,00 kr
Set Descending Direction
Page
En frisk og enkel drink i en Moskva stabeis krus er ofte slik at de cocktails som er svært moderne har til felles at de er svært enkle. De fleste er bare noen få ingredienser og er derfor lett å gjøre selv om du ikke har en stor bar skap hjemme. Det er også tilfelle med en Moskva muldyr. Fordi når du står opp og gjøre en slik cocktail, det er ikke mange ting du må blande i Moskva muldyr krus. Du blander bare ingefær øl og vodka, og du er godt på vei. I tillegg må du også bruke saften fra en halv lime, og det er også viktig at du har god is i cocktail. Ingrediensene hell så bare ned moscow mule krus og du er klar til å nyte den nydelige Moskva muldyr, vennene dine sannsynligvis også vil elske mye. På denne siden har vi selvsagt mye av hva som skjer i cocktail industrien, som er nettopp derfor vi har et meget stort utvalg av forskjellige Moskva muldyr krus. Det er derfor mulig å velge mellom mange forskjellige krus er over, alt, men til felles at de har den klassiske formen på en Moskva muldyr krus har. Mesteparten av Moskva muldyr krus du finner på denne siden er den klassiske håndtaket på det, men det finnes også unntak. På kruset, som har samme form som en boks med mat i, er det ingen håndtak, årsaken er at det gjør at kruset er lik en boks mer. Du vil finne både Moskva muldyr krus i runde former og mer kantete og firkantede former. Du vil også finne moscow mule krus i helt andre farger. Ofte er den farge en litt metallisk type, for eksempel bronse eller sølv. Det er ikke bare de metalliske farger finner du her, siden du kan også finne andre typer. Blant annet kan du finne en rekke Moskva muldyr krus som er vesentlig annerledes enn bronse da dette kruset har et annet uttrykk. Kobberfarge er vanligvis mye brukt i mote i øyeblikket, og i en svært interiør man vil legge merke til kobber farge. Det er også tilfelle hvis du ser på Moskva muldyr krus, som veldig ofte har en kobber farge. Det er derfor svært moderne Moskva muldyr krus du kan finne på denne siden og det er en av de tingene som er med på å gjøre at så mange velger å kjøpe sine Moskva muldyr krus chatte med oss.
Moscow Mule krus prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Moscow Mule krus hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna