Musserende vin

Musserende vinSkal du drikke noe noe forfriskende og luksuriøst er den musserende vin et opplagt valg. Champagne er en musserende vin, men det er mange andre musserende viner av høy kvalitet. Blant de mest kjente er Cava, Prosecco og Asti. Mange tror feilaktig at den eneste musserende vin av høy kvalitet champagne, og derfor de går utenfor for eksempel Asti og Cava. Det er mange gode flasker fra disse områdene, og de kan gi deg en positiv og overraskende smaksopplevelse. Les om andre bobler her
Loading...
Shop By
Shopping Options
Pris
Set Ascending Direction
  1. VPP , Vinology Preservintage Wine VPP
    VPP , Vinology Preservintage Wine
    160,00 kr
Set Ascending Direction
Musserende vin og champagne mange mikser de ovennevnte ordene sammen, og gjøre det til en fellesbetegnelse for alle bobler. Musserende vin og champagne er ikke det samme, men de har flere likhetstrekk. Det kan være en av årsakene til at de to ofte blir forvirret. Champagne og andre musserende viner har en nær likhet at det er både luftet vin - bobler av disse. Det kan være store forskjeller i hvordan de er produsert, hvor lenge de er, og en masse andre ting. I utgangspunktet er det imidlertid befestet kullsyre. Den eneste grunnen til at champagne kalles champagne er at denne type vin kommer fra Champagne i Frankrike. I tillegg ekte champagne mange regler om produksjon. Det finnes mange andre typer cava, prosecco og Asti, kvaliteten på lyset så mange flasker champagne. For å produsere musserende vinIndenfor musserende viner, det er to forskjellige som det er produsert. Det er "Den tradisjonelle metoden" og "kost". Den tradisjonelle metoden har vært brukt i over 300 år, og har sitt utspring fra Champagne. Når basen vin har vært i cask lenge nok, bland alt sammen i store kar. Her kan du mikse viner fra ulike druetyper, slik som å oppnå en bestemt smak. Når vinen er blandet sammen på riktig måte, er det helles i flasker som også legger litt gjær og sukker. Den ytterligere gjæring felle karbondioksyd, noe som gir boblene. Dør gjærcellene langsom i prosessen og etterlater bunnfallet. Flaskene lagres opp ned av sedimentet vil samle seg i flaskehalsen. Når bunnfallet for å være ute, frysing halsen og pluggen fjernes. Da raste bunnfallet ut som en isklump, tilsett litt sirup "Le Dosering" og så lukket flaske. Kvaliteten på glitrende seier folk velger å kjøpe en champagne når de skal ha bobler. Asti, cava og prosecco har fått en lavere status. Den "trygt valg" blir fort champagne. Asti, cava og prosecco har også et stort spekter av regler og lover som må følges før vin fra dette området kan bruke begrepet. Det spanske cava kan for eksempel kun bli produsert i 8 regioner, og det må gjøres ved den tradisjonelle metoden. Men det er ingen krav til variasjon eller lengden på oppholdet. Italia er mer liberale i sine lover. Her er det krav til området, men ellers er det ingen krav. Du vil oppleve typiske lave priser for musserende viner fra Italia. Men tror ikke at bare masseproduserte produkter. Det er et stort utvalg av topp flasker fra Italia - for eksempel Lamborgghini, SDM Pinot Nero.
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna