Gin

Gin

Gln er et meget allsidig alkohol. Det kan drikkes rett, i cocktails eller selvfølgelig i den klassiske gin og tonic. Sammenlignet med andre typer alkohol har med gin veldig løse retningslinjer. For at man må ringe en alkohol gin, må den ha et alkoholinnhold på minst 37,5%, og den primære smaken må være einer.

Det gir ulike destillerier mulighet til å være kreative og innovative når de trenger for å produsere ny Ginner. Dette blir utnyttet i stor grad, og det er en myriade av forskjellige nye og spennende typer gin. Gin kan dermed inneholde mange forskjellige og uvanlige ingredienser som vekker nye smakskombinasjoner å leve. Dette gjør det mulig å lage nye og spennende cocktails, hvor gin kan inkluderes hundrevis av forskjellige måter.

Gin og tonic

gin og tonic har eksistert siden 1800-tallet. Med ingredienser gin, tonic, is og noe pynt er en enkel drink som er lett å lage. Men selv gin og tonic er lett å gå til, det er langt fra en kjedelig drink og nyte det i stor skala over hele verden.

Det finnes mange forskjellige typer tonic vann, og det er viktig å finne en som passer valget av gin. Det viktigste i en god gin og tonic er. å tonicvanden støtter smaksnotater i ginnen og ikke overskygge dem. Hvis ginnen for eksempel har blomstret og friske noter at mange av de mer moderne Ginner har, litt søtere tonic vann være et veldig godt valg.

Noen destillerier gjør til og med sitt eget tonic som passer ginnen. Destilerias MG står både bak den populære spanske Gin Mare og tonicvanden 1724 Tonic Water. Er du usikker på hvilken tonic, må du velge Fever-Tree Premium indiske Tonic Water et godt forslag. Det går godt sammen med mange forskjellige typer gin, og er også det foretrukne valget for mange destillerier, når de presenterer gin med tonic vann.

For litt ekstra smak og finish, kan du velge å garnitere din gin og tonic - det kan, for eksempel, med sitron, lime, agurk, en kvist av rosmarin eller druer. En god tommelfingerregel er å garnitere med en ingrediens som allerede finnes i ginnen, for eksempel agurk hvis du drikker en gin og tonic med Hendrick & rsquo; s Gin. Men du kan også eksperimentere med alternative garnityr og finne nye, deilige smaker. Med gin og tonic er derfor mange forskjellige alternativer og kombinasjoner, og det er bare fantasien som setter grenser.

Set Descending Direction
Page
 1. Hjemmebryggerens Gin Kit 17995
  Hjemmebryggerens Gin Kit
  813,00 kr
 2. 5th Gin "Air" FL 70 51157
  5th Gin "Air" FL 70
  338,00 kr
 3. 5th Gin "Fire" FL 70 51137
  5th Gin "Fire" FL 70
  338,00 kr
 4. 5th Gin "Water" FL 70 51138
  5th Gin "Water" FL 70
  338,00 kr
 5. Beefeater 24 Gin FL 70 51047
  Beefeater 24 Gin FL 70
  419,00 kr
 6. Bloom Premium Dry Gin FL 70 51016
  Bloom Premium Dry Gin FL 70
  450,00 kr
 7. Buss No. 509 Pink Grapefruit Gin FL 70 51145
  Buss No. 509 Pink Grapefruit Gin FL 70
  522,00 kr
 8. Buss No. 509 Raspberry Gin FL 70 51144
  Buss No. 509 Raspberry Gin FL 70
  528,00 kr
 9. Buss No. 509 White Rain Gin FL 70 51143
  Buss No. 509 White Rain Gin FL 70
  528,00 kr
 10. Djøn Økologisk Gin FL 70 51107
  Djøn Økologisk Gin FL 70
  229,00 kr
Set Descending Direction
Page

Fremstilling af gin

Hovedingredienserne i fremstillingen er enebær og neutral sprit på cirka 96%. Der bruges altid neutral sprit, da sprit lavet på melasse vil give en alt for sød smag. Som udgangspunkt bestemmer destillerierne selv, hvad de ønsker at tilsmage ginen med. Dog skal den dominerende smag være enebær, og skal det færdige produkt indeholde minimum 37,5% alkohol. Det fremstilles normalt på tre forskellige metoder, men der er ingen krav. Cold compounding er den billige metode til masseproduktion. Her trækkes smag og olie ud af ingredienserne, hvorefter de blandes med spritten. Destilleret gin er en af de mest anvendte. Her blandes alle ingredienser med spritten, hvorefter det får lov til at stå og trække. Efter det har trukket, starter destillationsprocessen. Den sidste metode er dampinfusion. Her ledes dampe gennem beholdere med ingredienser, hvor det udtrækker en smule smag på sin vej til slutproduktet. 

Gin og tonic

Den klassiske G&T har eksisteret siden 1800-tallet, og med ingredienser som gin, tonicvand, is og eventuel garniture er det en simpel drink, der er let at lave. Selvom blandingen er nem at gå til, er det langt fra en kedelig drink, og den er blevet meget populær i Danmark de seneste år. Der findes mange forskellige slags tonicvand, og det gælder om at finde den, der passer til valget af ginnen. Det vigtigste i en god G&T er, at tonicvanden understøtter smagsnoterne i ginnen og ikke overskygger dem. Hvis ginnen for eksempel har noter af blomster og friske noter, som mange gins har, kan en lidt sødere tonicvand være et rigtig godt udgangspunkt. Nogle destillerier laver endda deres egen tonic, som passer til ginnen. Destilerias MG står både bag den populære spanske Gin Mare og tonicvanden 1724 Tonic Water. Med en gin mare, går man sjældent galt i byen.

Klassiske ingredienser i gin

Der er en række klassiske ingredienser, som bruges i gin. Enebær er en naturlig del, da den er et krav til denne type alkohol. Koriander, citrusfrugter og skovbær er nogle af de mere klassiske. Koriander eller korianderfrø bruges i mange udgaver og har ofte en underliggende rolle, fordi den supplerer citrus godt. Citron og andre citrusfrugter bruges ofte i de mere smagsfyldte og sommerlige udgaver - eksempelvis Gin mare. De giver en frisk og syrlig smag, som ofte går godt med en blød tonicvand.

Gin prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Gin hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna