5 Gaveideer til hjemmebaren

Loading...
5 Gaveideer til hjemmebaren

Det er noe spesielt med gaver som inneholder alt du trenger til å lage en imponerende drink. En komplett pakke virker mer og mer populært, samt at de forskjellige delene også er til en mye bedre pris når helheten kjøpes sammen - i stedet for hvis hver del skulle kjøpes separat. 

Du kan derfor med fordel velge en komplett pakke med barutstyr når du leter etter en gave. Selv om mottakeren allerede har deler av innholdet i utstyrsskuffen. 

Fordi det aldri gjør vondt å prøve andre redskaper enn de du er vant til - og i mange tilfeller er det bare en fordel å ha flere eksemplarer av samme type. 

Da slipper du å rense silen din, for eksempel mellom hver drink. 

- Finn alle våre komplette bar sett her - 

komplet barsæt

Eksklusiv brennevin 

Det beste utgangspunktet for de mest delikate drinkene er ingredienser av høy kvalitet. Det vet hver hjemmebartender. Ofte er de beste brennevinene imidlertid også ganske dyre og derfor åpenbare gaveideer. 

Hvis du ikke allerede er klar over hvilke typer brennevin gave mottakeren foretrekker, er det en god idé å spørre om de er mest i whisky, gin, rum eller kanskje cognac. 

Du kan deretter utforske det brede spekteret av alle typer brennevin og velge flasken som passer til gavebudsjettet og mottagerens smak. 

Det kan også være at eieren av hjemmebaren har et veldig spesielt merke som han eller hun alltid kjøper. Kanskje du kan finne en magnumflaske eller en spesialutgave av akkurat denne typen brennevin? 

- Finn alle våre brennevin her - 

et billede med bathtub gin i en lade

Flotte glass 

Den perfekte flasken brennevin bør også serveres i fancy glass. Glass er alltid en god gaveidé når du kjenner mottakerens stil og interesser. 

Hvis verten er en fan av cocktailer, har Barlife et stort utvalg av cocktailglass som samsvarer med vertens stil. Glass er en viktig del av både en profesjonell og privat bar, og kan endre hele stilen på baren. 

Du kan velge mellom en rekke glass på Barlife, og du vil garantert finne noe til akkurat den stilen du leter etter. Hvis du ønsker å kombinere et par fine glass med en karaffel, selger vi også whiskysett av god kvalitet. 

flot whiskey sæt

Spill til baren 

Selvfølgelig inkluderer hver bar, terninger og beger. Imidlertid er det mange flere spill til hjemmebaren enn terningspill. 

Hva med beerpong? Et spill med dart? Et shotspill? Det er mange muligheter til barspill. Denne type gave kan også inkluderes til en del av en gavekurv med både brennevin, snacks og et spill. På den måten får mottakeren en koselig pakke til baren. 

-Finn alle festspillene her- 

Bøker med drinkoppskrifter 

Det er nesten umulig å kunne huske alle oppskriftene på alle de forskjellige drinksene i hodet ditt. Det er derfor hyggelig å ha en god bog med drinkoppskrifter i hjemmebaren, slik at du raskt kan slå opp nøyaktig den drikken du ønsker eller en av gjestene bestiller. 

Samtidig pynter en oppskriftsbok også hyllene, og den kan også inspirere gjestene til å velge hvilken drink de ønsker. 

Sist, men ikke minst, for de fleste er det også en god porsjon uprovoserte oppskrifter å oppdage når en ny oppskriftsbok lander i baren. Hvis du velger å gi mottakeren en bok til hjemmebaren, er det med andre ord en gave med multifunksjon. 

-Finn alle drinksoppskrifter her- Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna