Bar sett

Barsæt de perfekte drinker

På Barlife er det mulig å kjøpe forskjellige pakker, og blant de mest populære, finner du mikser sett. En mixersæt   inkluderer alt fra shaker til hastighet opener, og du kan med fordel kjøpe en slik hvis du mangler større utstyr < / a> før du går bak baren
et alternativ til denne pakken er bartender pakke,   der i stedet for en 3delt shaker, er en amerikansk boston shaker. Her må du ikke gjøre uten Ice Klype og hastighet opener, men til gjengjeld får du to skjenkepropper, slik at du enkelt kan helle dine flasker. Skulle produsert mojitos for ditt arrangement, bør du skaffe deg en mojito sett inneholder alle nødvendige verktøy for å lage en perfekt mojito. Vi har to mojito satt området, slik at du som kunde har lite å velge mellom.
Set Descending Direction
Page
 1. 50%
  SALE
  Barsæt stål 4 dele 2017173
  Barsæt stål 4 dele
  Special Price 270,00 kr Regular Price 541,00 kr
 2. Bar Caddy - BAR AID sæt 2222
  Bar Caddy - BAR AID sæt
  365,00 kr
 3. Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools 3683
  Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools
  2 712,00 kr
 4. Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools Deluxe 4538
  Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools Deluxe
  3 662,00 kr
 5. Bartender Kit LuxRoll, Überbartools 4997
  Bartender Kit LuxRoll, Überbartools
  5 425,00 kr
 6. Cocktail Starter Set inkl. tilbehør - Spiegelau 5441
  Cocktail Starter Set inkl. tilbehør - Spiegelau
  1 355,00 kr
 7. Cocktail Barsæt 5 - Gastronomi Starter 4581
  Cocktail Barsæt 5 - Gastronomi Starter
  2 034,00 kr
 8. Cocktail Barsæt 2 - størrelse L 2986
  Cocktail Barsæt 2 - størrelse L
  853,00 kr
 9. Cocktail sæt 1 - størrelse M 2985
  Cocktail sæt 1 - størrelse M
  473,00 kr
 10. Simple Bar Bag 047
  Simple Bar Bag
  1 694,00 kr
Set Descending Direction
Page

Populære barsæt

Det er muligt at købe forskellige barsæt hos Barlife. Blandt de mest populære, finder du mixersættet. Et mixersæt indeholder mange dele til baren Alt lige fra shaker til speed opener, og du kan med fordele købe sådan et sæt, hvis du skal have grundredskaberne på plads. Et alternativ til denne pakke er bartenderpakken, hvor du i stedet forr en 3-delt shaker, får en amerikansk boston shaker. I denne pakke må du dog undvære istang og speed opener. Til gengæld får du 2 skænkepropper, så du lettere kan hælde af dine flasker. Mange vælger at købe de to sæt på samme tid, da de supplerer hinanden godt. Skal der laves mojitos til den helt store guldmedalje, så er det ideelt at vælge vores Mojitosæt. I dette sæt er der alt det barudstyr, du skal bruge, hvis du skal lave den ikoniske cocktail.

For at servere de bedste cocktails, skal man have de bedste glas! Find dine nye cocktailglas her


Barudstyr til nybegynderen og den erfarne

Er du nybegynder, og skal du have grundudstyret på plads, så er “Begyder-sættet” perfekt til dig. Her kan du både shake og straine dine cocktails. Skal dit barudstyr have et festligt men også eksklusivt udtryk, så er barsættet i kobber det oplagte valg. Det indeholder både shaker, strainer, muddler og en lang barske. Til den mere erfarne bartender, fås der et stort barsæt. Cocktailkittet fra Überbar er eksklusivt, og indeholder mere end 25 dele. Det kommer i en flot og brugbar taske. Med dette komplette sæt kan du tage alt dit barudstyr med under armen, hvis du skal være bartender til en fest. Kvaliteten er i top på alle vores sæt, så det er et spørgsmål behov, når du skal vælge dit sæt. Om det er til hjemmebaren eller den professionelle bar, så har vi udstyrspakker, som passer til ethvert behov.

Bar sett prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Bar sett hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna