Barsett - finne et stort utvalg av sett av barutstyr på nettet

Når man skal kjøpe barutstyr er det ofte best å holde seg til de ferdige bar settene, i alle fall i starten. Da vet du at du har alt det du trenger for å lage gode drinker og cocktails. Når du kjøper et samlesett blir det også ofte litt rimeligere enn om man kjøper hver enkelt del hver for seg. Se alle våre fine pakketilbud og barsett her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Bar Caddy - BAR AID sæt 2222
  Bar Caddy - BAR AID sæt
  365,00 kr
 2. Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools Deluxe 4538
  Bartender Kit ProBostonRoll - Überbartools Deluxe
  3 662,00 kr
 3. Cocktail Barsæt 2 - størrelse L 2986
  Cocktail Barsæt 2 - størrelse L
  853,00 kr
 4. Simple Bar Bag 047
  Simple Bar Bag
  1 694,00 kr
 5. Gin Tonic komplet Kit G&TXXL
  Gin Tonic komplet Kit
  271,00 kr
 6. Læder bartender rulle brun - Urban bar UB4482
  Læder bartender rulle brun - Urban bar
  1 220,00 kr
 7. Læder Kit Bag Brun - Urban bar UB4481
  Læder Kit Bag Brun - Urban bar
  3 119,00 kr
 8. 5%
  SALE
  LAGUIOLE BAR SET 40268886
  LAGUIOLE BAR SET
  Special Price 509,00 kr Regular Price 536,00 kr
 9. Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog FTA2100
  Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog
  745,00 kr
 10. Cocktail Mixing Set GMP115
  Cocktail Mixing Set
  780,00 kr
Set Descending Direction
Page
Populære barsett Det er mulig å kjøpe diverse barsett på Barlife. Blant de mest populære, finner du mikser sett. En miksersett inneholder mange deler til baren Alt fra shaker til hastighet opener, og du kan med fordel kjøpe et slikt sett, hvis du trenger grunnleggende verktøy på plass. Et alternativ til denne pakken er bartender pakke der du heller vil forråde en 3-delt shaker, er en amerikansk boston shaker. I denne pakken må du ikke gjøre uten Ice Klype og hastighet opener. Til gjengjeld får du to skjenkepropper, slik at du enkelt kan helle dine flasker. Mange velger å kjøpe to sett samtidig som de utfyller hverandre godt. Må gjøres mojitos til den store gullmedalje, så er det ideelt å velge vår Mojitosett. I dette settet er det alle barutstyret du trenger, hvis du trenger å gjøre den ikoniske cocktail.For til beste cocktails må du ha den beste glass! Finn ditt nye cocktailglass herBarudstyr for nybegynnere og erfarneEr du er nybegynner, og du må ha grunnleggende utstyr på plass, deretter "Begyder kit" perfekt for deg. Her kan du både riste og straine cocktails. Skulle barutstyr har en festlig, men også eksklusivt uttrykk, så barsetttet i kobber er det opplagte valget. Den inneholder både shaker, sil, muddler og en lang hard. For de mer erfarne bartender, ga en stor barsett. Cocktail kit fra Überbar er eksklusivt, og som inneholder mer enn 25 deler. Den kommer i en vakker og nyttig bag. Med denne komplette sett kan du ta all din barutstyr under armen hvis du trenger å være bartender på en fest. Kvaliteten er god på alle våre sett, så det er et spørsmål behov når du velger sett. Enten det er for hjem bar eller profesjonell bar, har vi de utstyrspakker som passer alle behov.
Barsett prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Barsett hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna