Loading...

Nachtmann Highland - whiskysett

Varenummer
9535
PRISGARANTI
1 290,00 kr

Beskrivelse

Nachtmann Highland - whiskysett

Highland- whiskysettet fra verk av Nachtmann er en spesielt godt matchet pakke med et snev av luksus, egnet som en smakfull gave eller en elegant berikelse for dine egne fire vegger.

Settet inneholder ..
- 4 tumbler (forskjellige, men matchede design!)
- En whiskykaraffel

Highland-karaffelen med sin tunge og samtidig delikate form med forseggjort dekor er egnet for å presentere gode whiskyer på den mest tiltalende måten. Karaffelen lar deg ikke bare se whisky tydelig - den unike lysbrytningen gjør ting også litt mer interessant og hjelper favorittdrinken din til å skinne når du presenterer den for dine beste venner.

Men hvordan ville dette fantastiske stykket se ut når det ble parret med et sett med standard whiskytumbler? Spar deg bryet fordi pakken er fullført med fire godt matchede klippebriller. De passer alle Highland-karaffen perfekt, men hver med forskjellige kuttdekorasjoner for å holde ting interessant!

Alle produktene fra Highland-serien er laget av krystallglass og har de vanlige Nachtmann-kvalitetsegenskapene: høy klarhet og glans samt økt bruddmotstand gir langvarig glede med Highland-settet. Selvfølgelig trenger du ikke å bruke settet utelukkende til whisky - brus eller hva du vil kan også fungere ..

Karaffel:
Volum: 750 ml
Høyde: 240 mm
Diameter: 99 mm
Vekt: 1,96 kg

Briller:
Volum: 345 ml
Høyde: 102 mm
Diameter: 75 mm
Vekt: 350> g

Materiale: Krystallglass
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna