Utforsk nye smaksvarianter i din G&T

Loading...
Utforsk nye smaksvarianter i din G&T

Det er veldig forskjellig hvordan folk liker deres Gin & Tonic best. Noen mennesker kan ikke få det søtt nok, mens andre liker det faktum at en G&T spesiell og markant smak. Det er viktig å kjenne din egen smak når det gjelder gin før du velger hva du skal drikke. En populær trend er drinker med gin og hylleblomst, som mange mennesker elsker når de føler seg litt varme og trenger å drikke noe forfriskende. La bartenderen fortelle mer om den klassiske G&T og hvordan den kan gjenoppfinnes.

Bartender der mixer med gin

Den klassiske G&T 

De færreste kan ikke si at det de har stått i baren og bestilt noen G & T-er. Det er ikke rart siden det er en veldig god drink. Den lekre einebær smaken fra gin gjør den litt krydret. Det tonic vannet gjør det ekstremt friskt og og passer perfekt til en varm sommerdag. 

- Se et bredt utvalg av tonic vann her- 

Bare ved å høre navnet gin & tonic vet du hva du skal gjøre i denne drinken, så det er noe hvem som helst kan gjøre. Imidlertid er det visse ting du kan legge til som vil gjøre drikken enda lekrere og smaksrik. For det første bør du alltid velge den beste gin du kan finne som du liker. Et eksempel på en virkelig god gin er Hendricks, som du kan få i en magnum-flaske. Da har du mye G & T-er. Det er bra hvis du skal holde en stor fest eller bare liker denne gin. Du kan også velge å kjøpe en Four-Pillars gin, som også har blitt ekstremt populær. Du kan også gjøre deg selv en stor fordel ved å velge en lekker tonic vann. Du bør aldri kjøpe det billigste fra supermarkedet, da det sjelden er det beste. På den annen side bør du kjøpe tonic vann, for eksempel Fever-Tree, som er en av de bedre. Du kan også finne en type tonic vann kalt 1724 som du kan finne i en pakke med en Mr. Copperhead-Gin. Husk alltid en liten sitronskive i G&T, da den gjør den ekstra frisk.

La drinken din med gin bli friskere 

Hvis du trenger å lage en G&T, kan du alltid legge til ekstra ingredienser. Du kan imidlertid også gjøre noe litt spesielt og kjøpe en mer frisk tonic vann. Blant annet har Fever-Tree laget en tonic som heter 'Aromatic'. Den er rosa, og det er også denne fargen du kommer til å tenke på når du drikker en gin med denne tonic. Den er litt blomstrete og parfymerte. Denne fine tonicen passer veldig godt til Geranium-gin, som er en klassiker blant folk som elsker gin-drinker. Med sine mange forskjellige smaksvarianter er den unik og har en flott karakter som du kan kjenne igjen. Den smaker både av lakrisrot, sitronskall og sitronskall. 

 I tillegg kan du også finne lekre smaker av blant annet angelikarot, koriander og kassiakanel. Det er en lekker smakskombinasjon som gjør den vanskelige å bytte tilbake til en annen gin etterpå. Selvfølgelig vil du også finne den mest anerkjente smaken av einer.  En gin med agurk er også veldig populært da de to tingene passer godt sammen. Når du begynner å eksperimentere, kan du prøve denne kombinasjonen. 

fevertree tonic vand

 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna