Kjøp Tonic vann online - Stort utvalg hos Barlife.no

Tonic vann for drinksEn av de mest brukte blandevann til drinker og cocktails er tonic vann. Og tonic vann er ikke bare vann med kullsyre, der varierer i smak og mengden av kullsyre. Vi har et stort utvalg så det er definitivt en flaske som passer deg og dine drinker. Tonic vann må du nesten ha i baren din, både til Gin & Tonic, men også til alt annet som skal friskes opp. På grunn av enkelheten i en Gin & Tonic, er det viktig med kvalitetsingredienser. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Thomas Henry Bitter Lemon (+pant) FL 20 65062
  Thomas Henry Bitter Lemon (+pant) FL 20
  26,00 kr
 2. Doctor Polidoris Cucumber Tonic 20cl 65096
  Doctor Polidoris Cucumber Tonic 20cl
  34,00 kr
 3. Fever-Tree Light Tonic Water 20cl 65176
  Fever-Tree Light Tonic Water 20cl
  26,00 kr
 4. Lamb & Watt Cucumber Tonic Water 20cl 65512
  Lamb & Watt Cucumber Tonic Water 20cl
  34,00 kr
 5. Indi & Co. Tonic Water 20cl 65527
  Indi & Co. Tonic Water 20cl
  34,00 kr
 6. Indi & Co. Lemon Tonic 20cl 65528
  Indi & Co. Lemon Tonic 20cl
  34,00 kr
 7. Fentimans Pink Grapefruit Tonic 50cl 65558
  Fentimans Pink Grapefruit Tonic 50cl
  47,00 kr
 8. Fentimans Connoisseurs Tonic Water 20cl 65559
  Fentimans Connoisseurs Tonic Water 20cl
  39,00 kr
 9. Fentimans Naturally Light Tonic 50cl 65577
  Fentimans Naturally Light Tonic 50cl
  47,00 kr
Set Descending Direction
Page
Historien om tonicvandDet antas å komme tilbake 1700. Tilbake da, malaria utstort og et stort problem. På den tid innsett forskerne at kinin kunne ha en preventiv virkning på sykdommen og samtidig også behandle det. Britiske tropper ble deretter smittet med sykdommen, og leger fikk i oppgave å finne en kur for det. Kinin blir ekstrahert fra barken av cinchona. Den har en veldig bitter smak i konsentrert form, så det er ikke koselig å drikke rent. Du fortynne det med vann, og det var begynnelsen på tonic vann. For å gjøre det enda mer nydelig å drikke, det lagt kullsyreholdig drikke. Derfra får du den drikken vi kjenner i dag. GT er avledet fra den samme tid alkoholen ble forbrukt i store mengder av tropper. De fant å blande tonic vann med gin legge ulike sitrusfrukter. Senere ble det utviklet mye av den ikoniske drikke. God tonic vann for vekten GT er en svært grunnleggende og enkel drink. Derfor er det veldig viktig å bruke god kvalitet ingredienser. I klassisk drink brukes vanligvis bare gin, tonic og sitrusfrukter. På den tiden det ble oppfunnet, var det ikke mange forskjellige typer gin eller tonic vann, og derfor var det ingen mulighet til å eksperimentere så mye. Den senere endret seg betydelig, og derfor kan det være vanskelig å finne akkurat de ingrediensene som passer sammen. Tonic vann har en bitter smak av kinin, men det er nå mulig å få dem med andre smaker også. Gin har tradisjonelt innslag av einer, noe som gir en furu-aktig smak. I kombinasjon utfyller de to smak hverandre godt. Hvis du velger å servere en GT med gin, som har en sterk smak, kan det være oransje, bær eller blomster brukes er vanligvis en klassisk ren tonic. Dyrt eller billig tonic vandMan kan være fristet til å tro at tonic vann er dyrere enn billige, men det er ikke nødvendigvis stå. Det hele avhenger av hvordan tonicen brukes, og hva smak den burde ha. Noen produsenter av gin, har utviklet spesielle muligheter som perfekt passer deres gin. Hvis du velger å servere en ganske klassisk GT, er gode råd, velger en tonic av god kvalitet, fordi hvert element vil smake gjennom klart, for eksempel feber treet. Skulle imidlertid gjøre deg drinker og cocktails som bare bli toppet med tonic, kan du enkelt velge en billigere versjon som J. Gasco. Kort sagt, å velge en tonic vann av høy kvalitet hvis det er en stor del av drikken. Du kan velge et billigere, hvis det er en liten del av drikke.
Tonic vann prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Tonic vann hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna