SERVER ALKOHOLFRIE DRINKER TIL GJESTENE DINE

Loading...
SERVER ALKOHOLFRIE DRINKER TIL GJESTENE DINE

Skal du ha gjester på besøk bør du sørge for at de får det beste som du har å by på. Du bør også sørge for at det er noe til enhver smak, sånn at alle føler seg velkommen. Det betyr at du også er nødt til å sørge for at det er noe til de som ikke drikker alkohol. Det kan være mange grunner til at folk ikke drikker, og man bør ikke bli tatt fra muligheten for å få en drink, bare fordi man ikke drikker alkohol. Du kan eventuelt servere alkoholfrie drinker i noen andre glass, som for eksempel moscow mule glass, da er det enkelt å se hvilke drinker som ikke har alkohol.

- Se hvilke moscow mule glass Barlife har å tilby -
Du kan også kjøpe forskjellige moscow mule glass, da er det moscow mule kruset som gjør forskjellen. Du kan også bruke helt alminnelige glass til å servere velkomstdrinker hvis du ønsker det.

moscow mule cocktail krus

Alkoholfrie velkomstdrinker er et sunt alternativ

Gjestene dine kan ha mange forskjellige grunner til at de ikke drikker alkohol, noen kan ha fysiske grunner, andre psykiske. Hvis dette er tilfelle kan du gi de et sunt alternativ og kanskje også bruke en blender når du skal lage de gode drinkene.

- Se mange av de flotte blenderne fra Barlife -

Det er ofte at hvis man vil lage noen smoothies kan man bruke en blender til å lage noen velkomstdrinker. Man kan også lage en annen sunn og populær drink til gjestene som ikke drikker alkohol. Man kan lage mange forskjellige former for saft. Det kan man gjøre med en god saftpresser, som du kan finne hos Barlife.

lækker rød rødbedesmoothie med citron

Du kan blant annet lage en god rødbet-saft. Bortsett fra rødbeter trenger du sitronsaft og agavesirup, det er med på å skape en god søt og sur smak. De tre smakene komplimenterer hverandre godt og det skaper en deilig smak. For full effekt kan man putte saften i et flott highball glass.

- Se et flott high ball glass her, det vil pynte enhver drink -

SERVER FESTLIGE ALKOHOLFRIE COCKTAILS SOM VELKOMSTDRINKER

Det er ingen som sier at drinker uten alkohol skal være kjedelig. De kan se like festlige og spennende ut som drinker som har alkohol i seg. En sikker hit er å kjøpe litt musserende vin uten alkohol. Det smaker flott og samtidig kan du servere mousserende vin med alkohol til de som drikker alkohol.

- Finn inspirasjon til gode musserende viner med og uten alkohol her -

Velger du å servere musserende vin skal du selvfølgelig gjøre det i et champagneglass. Det er ikke sånn at du ikke kan servere drinker i et alminnelig drikkeglass, men hvis du vil gjøre litt ekstra ut av det kan du servere velkomstdrinkene i et champagneglass. Utover det kan du helle litt appelsinjuice i den musserende vinen, det er med på å skape litt mer søthet. Ønsker du å gjøre drinken mer eksotisk kan du servere den med pasjonsfrukt sirup. Det skaper også en søthet og en helt karakteristisk smak.

 to champagneglas med indhold

MINDRE UTSTYR TIL ALKOHOLFRIE VELKOMSTDRINKER

Generelt kan man si at man ikke skal bruke så mye utstyr til å lage alkoholfrie velkomstdrinker, sammenlignet med hvis du skal lage drinker med alkohol. Når du lager en alminnelig drink er det for eksempel viktig at du har et mål. Det kan blant annet være et målebeger, et vippemål, eller et doseringsmål. Det man ofte bruker disse målene til er å måle alkoholen. Derfor har man ikke bruk for dette utstyret når man ikke skal ha alkohol i drinken. Noe annet som man kan få bruk for, uansett om det er alkohol eller ikke i drinken er en shaker. Med en shaker kan man riste alle ingrediensene godt sammen sånn at smaken blir større og mer intens.

- Bli inspirert av alle shakerne som du kan finne hos Barlife og finn din helt egen favoritt!! -



Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna