4 FLOTTE LIBBEY GLASS TIL HJEMMEBAREN

Loading...
4 FLOTTE LIBBEY GLASS TIL HJEMMEBAREN

Den amerikanske glassprodusenten Libbey Glas står bak en perlerekke av noen flotte glass. Her hos oss i BarLife er vi så privilegerte å kunne forhandle et stort utvalg av glassene fra Libbey. Derfor vil vi gjerne introdusere deg for fire av glassene som vi synes er flottest.

 

Noe som kjennetegner Libbey er blant annet deres globale perspektiv på produksjon av glass. Markedet går fra vest til øst og de har klart å fange mange forskjellige kulturer, og det kan man godt se i glassene. Tiki glasset er et godt eksempel på dette, her har de fått inspirasjon fra asiatiske figurer.

I tillegg til det globale synet har Libbey også klart å være en leder på flere punkter når det gjelder glassblåsningens innovasjon gjennom det nye århundre. Hvis du kjøper glas fra Libbey får du med et stykke av innflytelsesrik historie.

 

Hobstar Drikkeglas

Vi starter med dette pene drikkeglasset.

Det er en Libbey klassiker som virkelig brenner for å lage vakre tumbler glass.

Det ligger litt i overskriften, men dette er et glass som passer godt som et vannglas. Man kunne også brukt glasset til ferskpresset juice eller som et drinkglass.

Det er mange muligheter og i prinsippet er det ikke så viktig hva man har i glasset. Det viktigste er det flotte mønsteret som glasset er dekorert med.

Du får altså et glass som viser mye sjarm og det vil uten tvil pynte et veldekket bord.

 

Libbey 1924 Gin & Tonic Glas

Hvis du ønsker å servere Gin N´ Tonic for gjestene dine, bør du gjøre det i et flott gin glas. Her kommer Libbey med dette flotte glasset.

Glasset kan inneholde opp til 62 cl og det er en god størrelse hvis du ønsker å få det beste ut av en drink.

Hvis du ser på mange av de flotte detaljene som er på dette glasset, vil du først se den flotte foten og stilken som er på dette glasset. På toppen er selve skålen med en tulipanform som binder alle de gode smakene og luktene i drinken, og det gjør også at glasset er veldig komfortabelt å drikke av.

Du finner den ultimative guiden til gin glass her.

 

 

Libbey Akevitt

Når du inviterer familie eller venner til det klassiske juleselskapet får man naturligvis god mat og snaps. Derfor er det en veldig god ide å skaffe seg noen elegante snapseglas.

Libbey har laget det ideelle aquavitglas, som både er smukt og elegant at se på. Designet er meget klassisk og har en skøn enkelthed over sig.

Du blir helt klar til å ønske gjestene dine velkomne til et fantastisk juleselskap og til et veldekket bord.

 

Fortius Vinglas

Sist men ikke minst vil vi gjerne vise dette prakteksemplaret av et vinglass. Glasset er veldig klart og det gjør at man kan se mange av de forskjellige nyansene.

Den runde formen gjør at glasset er komfortabelt å holde når man drikker av det. Proporsjonene på glasset gjør at man kan nyte å drikke både rødvin og hvitvin fra glasset, det er en smart kvalitet som glasset har.

Dette flotte Fortius Vinglasset fra Libbey er et allround glass, det ser flott ut og det får vinen til å smake enda bedre.

Nå har vi presentert deg for fire flotte Libbey glass, de vil både pynte i hjemmebaren og det vil spre god stemning blant gjestene dine.

God fornøyelse!



Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna