Libbey

Libbey

Libbey er et amerikansk selskap med flere års erfaring i produksjon av servise, glass, porselen retter og boller og mer. De leverer til over 100 land i verden, og har også produksjon i flere land, som Kina, Nederland og Latin-Amerika. Dette gjenspeiles også i deres uttrykk og design som er inspirert fra flere deler av verden.
En av deres motto er at de vil være på festen, for å gripe dagen og feire den med som nå når fester. De vil være på bordet og delta og bidra til å gjøre det enda bedre feiring. Et godt motto for en produsent som jobber med løsninger for gledene av tabellen og gane ønsker.
Til Libbey produserer flere ulike steder i dag, er rett og slett et must som en global aktør på markedet. Det handler om å finne evner og styrker i produksjon, samtidig skape en sunn økonomi for selskapet, at det kan fortsette å være en global aktør på banen. Det fungerer Libbey for hver dag. De vil lage de beste produktene til rett pris for sine kunder over hele verden.
Produkter og design
Når bordet skal dekkes, og det er inviterte gjester , så du ønsker å gi det beste du har lært. Det vil Libbey, og det vil du som et vertshus. Derfor serverer de fineste man kan tilby. Det bør være festlig og vakkert & ndash; det må heve stemningen og være for hele verden utstråler liv og glede. Produktene fra Libbey er veldig stilig, og selv om designen er klassisk, så er du ikke i tvil om at stemningen er høytidelig og at alt foregår her og nå. De høye og elegante glasstårn over bord, og når de er fylt med slike vakre viner, så både bord og vin levende.
Det er akkurat som når du slår lys ved et bord. Det er ikke bare det lys som er merket, det er eggen, sjarmen og levende i skinnet av lys og den flamme som stråler ut av rommet og omslutter bordet i atmosfæren. Alt fra lamper, bordsetting for hva som blir servert går opp til et høyere nivå, og det er det som skaper partiet. Når Libbey sier at partiet starter med et sett bord med sine vakre glass og maten som serveres i sine retter, så det er ikke helt en løgn. Utstyret og måten ting blir servert på en del av det hele.
Deres vinglass, champagneglass, drikke glass og skutt briller blander godt ved hvert bord. De bidrar til å løfte bordet, vin, mat og atmosfære. Det er bare å velge fra hyllene når du må holde din neste fest.

Set Descending Direction
Page
 1. Carat drikkeglas 35 cl - Libbey 19034135
  Carat drikkeglas 35 cl - Libbey
 2. Carats drikkeglas 42 cl - Libbey 19034042
  Carats drikkeglas 42 cl - Libbey
 3. Drikkeglas Inverness 45 cl - Libbey 19024245
  Drikkeglas Inverness 45 cl - Libbey
 4. Drikkeglas Inverness 35 cl - Libbey 19024235
  Drikkeglas Inverness 35 cl - Libbey
 5. Drikkeglas Endessa 21 cl lav - Libbey 19064121
  Drikkeglas Endessa 21 cl lav - Libbey
 6. Champagneglas Fortius 20 cl - Libbey 12 stk. 19092220
  Champagneglas Fortius 20 cl - Libbey 12 stk.
  446,00 kr
 7. Vinglas Fortius 30cl -Libbey 12 stk. 19090330
  Vinglas Fortius 30cl -Libbey 12 stk.
  406,00 kr
 8. Lab flaske med prop - 500 ml Libbey 22544350
  Lab flaske med prop - 500 ml Libbey
  202,00 kr
 9. Stark drikkeglas 25 cl - Libbey 19084225
  Stark drikkeglas 25 cl - Libbey
 10. Stark drikkeglas 28,5 cl - Libbey 19084228
  Stark drikkeglas 28,5 cl - Libbey
Set Descending Direction
Page
Et af deres valgsprog er, at de vil være med til festen, at gribe dagen og fejre den sammen med hvem der nu en gang vil feste. De vil være med ved bordet, og deltage og bidrage til at det bliver en endnu bedre fest. Et godt motto for en producent, som arbejder med løsninger til bordets glæder og ganens lyster.
At Libbey producerer flere forskellige steder I dag, er bare et must som global aktør på markedet. Det handler om at finde evner og styrker i produktion og samtidig skabe en sund økonomi for virksomheden, for at den kan blive ved med at være en global spiller på banen. Det arbejder Libbey for hver dag. De vil skabe de bedste produkter til den rette pris for deres kunder verden over.
Produkter og design
Når bordet skal dækkes, og der er inviteret gæster, så vil man gerne yde det bedste man har lært. Det vil Libbey, og det vil du også som gæstgiver. Derfor skal der diskes op med det fineste man kan tilbyde. Det skal være festligt og smukt – det skal hæve stemningen og der skal for alt i verden emme af liv og glæde. Produkterne hos Libbey er meget stilfulde, og selvom designet er klassisk, så er man ikke I tvivl om at stemningen er højtidelig og at alt foregår her og nu. De høje og elegante glas hæver sig over bordet, og når de fyldes med for eksempel dejlige vine, så bliver både bord og vine levende.
Det er præcis som når man tænder stearinlys ved et bord. Det er ikke kun lyset der mærkes, det er skæret, hyggen og det levende i lysets glød og flamme som stråler ud i rummet og indhyller bordet i stemningen. Alt fra lys, borddækning til det der bliver serveret går op i en højere enhed, og det er det, der skaber festen. Når Libbey siger, at festen starter med et opdækket bord med deres flotte glas, og maden der serveres på deres fade, så er det ikke helt løgn. Udstyret og måden tingene bliver serveret på, er en del af det hele.
Deres vinglas, champagneglas, drinksglas og shotglas falder godt ind ved et hvert bord. De er med til at løfte bordet, vinen, maden og atmosfæren. Det er bare at vælge fra hylderne, når du skal holde din næste fest.
 
Libbey prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Libbey hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna