Loading...

Tiki glass - Libbey (590 ml)

Artikkelnummer
10005
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på [email protected]
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

128,75 NOK
Tiki glass - Libbey (590 ml) is available to buy in increments of 6

Beskrivelse

Tiki Glass - Skap en eksotisk stemning med disse mystiske glass

Drømmer du om å nyte en eksotisk drink med en paraply i? Da er Tiki-glassene fra Libbey det perfekte valget for deg. Disse glassene skaper øyeblikkelig følelsen av å være på en eksotisk tikibar, nær en paradisstrand.

Vi er stolte av å presentere vårt nyeste tilskudd til sortimentet - Tiki-glassene. Disse glassene vil imponere alle gjestene dine med sitt flotte design og unike inspirasjon fra steinstatuene på påskeøyene.

Det som gjør disse Tiki-glassene spesielt spennende er at de er laget av glass i stedet for keramikk, som de fleste andre Tiki-glass. Dette gjør det mulig å bevare de spennende fargene fra drikkene dine, da glasset er klart og gjennomsiktig.

Med en kapasitet på 590 ml, en høyde på 14 cm og en diameter på 7,3 cm er disse glassene perfekte for å servere favorittdrinkene dine. Enten du vil nyte en Navy Grog eller en annen eksotisk cocktail, vil disse Tiki-glassene legge til en ekstra dimensjon til drikkeopplevelsen din.

Ta en reise til det eksotiske med våre Tiki-glass - det er som å være på en paradisstrand hver gang du tar en slurk.

3.

Navy Grog - En forfriskende og eksotisk drink

Drømmer du om å nyte en forfriskende og eksotisk drink? Da er Navy Grog det perfekte valget for deg. Denne deilige cocktailen kombinerer hvit rom, mørk rom, limejuice, tranebærjuice og honning eller honningsirup for å skape en smaksopplevelse.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna