Tiki Glass

Loading...
Tiki Glass

Når du skal finne tiki-glass, kan du finne dem i alle regnbuens farger. Dette er nettopp en av egenskapene til tiki-glass, da de alltid er fargerike. Som store gin-glass er de forskjellige enn mange av de andre glassene man kan få. Noe spesielt med dem er at du ofte kjøper dem i pakker. Hvis du kjøper normale lowball-glass, vil du vanligvis kjøpe ett av gangen, men dette er ikke tilfelle med tiki-glass. Nemlig at de er samlet sammen, som det er flere spesielle grunner for. En av grunnene er at de er tilgjengelige i mange farger.  

Og fra produsentens side er du selvfølgelig interessert i at folk får de aktuelle glassene i forskjellige farger. Jo flere forskjellige farger du har tiki-glassene i, jo mer festlig vil den se ut. Ideelt sett har du dem i grønt, blått, gult, rødt og så videre. 

 

Tiki glass

Finn tiki-glass i utlandet og ta dem med hjem 

Når du er på ferie er du mest interessert i å ta med noen suvenirer hjem. Noen mennesker kjøper ting til familie og venner, mens andre er mer interessert i å kjøpe ting for seg selv. Ofte ender du opp med å kjøpe noe til venner og bekjente som du faktisk selv ville hatt. Kanskje har du dratt tiki-glassene fra den andre siden av verden og gitt det til noen venner. Når du ser disse glassene stå på kjøkkenet ditt, skjønner du plutselig at du også burde ha kjøpt noen til deg selv. Da er det vanskelig å dra tilbake og kjøpe noen flere, men heldigvis er det andre ting å gjøre. Du kan ganske enkelt velge å finne det samme tiki-glasset på nettet. Da kan du kjøpe noen til deg selv, og da trenger du ikke være misunnelig hver gang du besøker vennene dine. 

tiki cocktail skilt

Bruk tiki-glass til litt av hvert 

Mange drinker har et veldig spesielt glass eller kopp som de normalt bruker. Noen ganger er det en grunn til dette, men veldig ofte er det bare vanen og tradisjonen som har skylden til dette. For eksempel drikker du alltid champagne fra coupéglass, selv om det ikke er skrevet noen steder at du bør eller skal. Hvis du har noen tiki-glass som du er fornøyd med, kan du bruke dem til å servere en lekker champagne. Hvis du er mer til de søte boblene, kan du også kjøpe en prosecco eller en annen søt, musserende vin her. 

Et glass til mojito er vanligvis lav og relativt tykt, noe som også er hva man kan forestille seg en mojito. Du kan imidlertid også velge å servere den lekre drinken med lime og rom i et tiki-glass i stedet. Det vil passe godt til den eksotiske stilen. 

Finn gjennomsiktige glass til den fargerike drinken 

En av egenskapene til tiki-glass er at de er fargede og at de ikke er gjennomsiktige. Har du en lekker drink med en fin farge er det vanligvis ikke noe du kan se. Det kan være synd ettersom fargen på en cocktail kan si mye om hvordan den smaker og helhetsopplevelsen. Her kan du velge å kjøpe noen tiki-glass uten farge og i gjennomsiktig stil. Da får du både det eksotiske samtidig som du kan se den vakre fargen på drikken. 

Finn inspirasjon til velkomstdrink glass 

Hvis du skal ha en eksotisk fest, kan du selvfølgelig servere noen eksotiske velkomstdrinker når gjestene ankommer. Her kan du velge å servere noen drinker med spennende farger, smaker og former. Du bør alltid noen morsomme sugerør i drinkene dine. Tiki glass passer perfekt til en eksotisk fest. Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna