Shaker

Cocktailshakere til bar

En shaker er et uunnværlig verktøy når du trenger å blande drinker. På Barlife.dk selger vi Shakers i høy kvalitet som passer både baren og hjem bar. Vi selger tre forskjellige typer shakers:. Boston shaker, brolegge shaker og fransk shaker

Boston shaker består av to deler, en av metall og den andre av glasset. Det fine med shaker er at du ikke trenger å helle drikke i en annen cocktailglass som glasset er bygget inn i shaker. Boston shaker er den vanligste shaker, og derfor har vi også i mange forskjellige varianter på dette nettstedet - i forskjellige farger og former. Så du kan velge den shaker som passer best til dine spesifikke bar.

Skomaker shaker er delt i tre deler, som for det meste er laget av metall. Det er også en klassisk Shaker, og det er ofte den du ser på barene. Riste har et lokk på toppen som kan fjernes og anvendes som et mål. Det er smart, fordi du da slipper å kjøpe en egen mål å lage drinker. Når drikken har Shaket, bare ta av dekselet av shaker og den helles i en cocktail glass .

Den tredje typen ryste vi har, som nevnt en fransk shaker. Det er som Boston shaker todelte, men av den franske shaker består både av metall. Her på Barlife.dk Shaker vi med et volum på hele 90 cl. Det er derfor det opplagte valget hvis du trenger å gjøre drinker for mang en gang. Vi forhandler shaker i både gull og kobber, så det pryder vakker på barhylden eller hjemme i barskapet.

Set Descending Direction
Page
 1. Beaumont shaker - kobber 500ml.
  Beaumont shaker - kobber 500ml.
  238,80 kr
  Quickview
 2. Mezclar Copper shaker Tin på Tin
  Mezclar Copper shaker Tin på Tin
  358,80 kr
  Quickview
 3. Boston cocktail Shaker - Rød
  Boston cocktail Shaker - Rød
  394,80 kr
  Quickview
 4. Boston Cocktail Shaker - Sort
  Boston Cocktail Shaker - Sort
  418,80 kr
  Quickview
 5. Kobber Shaker 500 ml
  Kobber Shaker 500 ml
  330,00 kr
  Quickview
 6. Boston Cocktail Shaker - Grå 510 ml.
  Boston Cocktail Shaker - Grå 510 ml.
  226,80 kr
  Quickview
 7. Boston Cocktail Shaker - Grå Komodo
  Boston Cocktail Shaker - Grå Komodo
  330,00 kr
  Quickview
 8. Boston Cocktail Shaker - Mat sort 510ml
  Boston Cocktail Shaker - Mat sort 510ml
  226,80 kr
  Quickview
 9. Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo
  Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo
  298,80 kr
  Quickview
 10. Cocktail Shaker Rustfrit Stål - Urban bar
  Cocktail Shaker Rustfrit Stål - Urban bar
  418,80 kr
  Quickview
Set Descending Direction
Page

Tre forskellige slags shakere

Boston shaker består af to dele, den ene af metal og den anden er et glas. Det smarte ved shakeren er, at du ikke behøver hælde drinken i et andet cocktailglas, når du er færdig med at shake. Boston shakere er den mest udbredte shaker. De fås i forskellige farver og former. Bunden i en boston shaker har indbygget lidt vægt. Det betyder at de er gode til flair-bartending, da bunden altid vil komme ned først.

Cobbler shakeren er opdelt i tre dele, og er som regel lavet i metal. Det er en klassisk shaker, og den type man ser på barer. Shakeren har et låg på toppen, som kan tages af og bruges som måleenhed. Det er smart, da man så ikke behøver at have et seperat mål ved siden af.

Den tredje slags shaker er en fransk shaker. Den er ligesom Boston shakeren todelt, men en fransk shaker består begge dele af metal. De fås helt op til 90cl, og er altså det oplagte valg, hvis du skal lave drinks til mange af gangen.

Cocktail shaker til at muddle i

Den primære funktion med en shaker er, som navnet antyder, at shake ingredienser sammen. Men kan kan sagtens bruge den til andre ting. Eksempelvis er den god at have, hvis man skal muddle forskellige ingredienser. Normalt muddler man i et glas, men hvis ens glas ikke er solide nok, kan de ikke bruges. Med en cocktail shaker skal man ikke bekymre sig, om den går i stykker. Det eneste man skal sørge for er, at ens muddler er lang nok. En shaker er ofte højere end et glas, og derfor skal ens muddler også være længere.

Mangler du en god muddler til din bar, så kan du finde lige her

Få en cocktail shaker i et shaker sæt

Hvis du skal have fyldt din hjemmebar eller professionelle bar op, så kan du gøre det let ved at købe forskellige barsæt. Er du ikke helt sikker på, at du har alt det nødvendige udstyr, og at det passer sammen, er det smart med barsæt. Udover boston shaker, kan det være en god ide at anskaffe sig en muddler, jigger, barske, skænk, mål og glas. Det er muligt at købe alt udstyret i forskellige bar -og shaker sæt. Her får du alt hvad du skal bruge, og du er sikker på, at det hele passer sammen. Der findes forskellige shaker sæt alt efter, hvilken slags shaker du ønsker. Et godt råd er, at få styr på, hvilke udstyr man allerede har i sin bar, og hvad man mangler. Noget udstyr kan man med fordel have flere af i ens bar. Det glæder både boston shakere, strainers eller peelers eller muddlers.


Se nærmere på vores forskellige barsæt og shaker sæt lige her - der er gode tilbud!

Shaker prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Shaker hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.