Cocktail Shaker fra Barlife.no - Kjøp online

En god shaker slipper man ikke unna på en ekte bar. En shaker er et uunnværlig verktøy når du skal blande drinker. På Barlife.no selger vi shakers i høy kvalitet som passer både til den profesjonelle bar og til hjemmebruk. Drinker og cocktails krever en cocktail shaker i baren. En shaker kan også brukes til å blande ingredienser hvis glasset ikke tåler det. Les mer om shakers her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Boston Shaker kobber - Mezclar BTBL3330
  Boston Shaker kobber - Mezclar
  270,00 kr
 2. Boston cocktail Shaker - Rød 6132
  Boston cocktail Shaker - Rød
  446,00 kr
 3. Boston Cocktail Shaker - Grå 510 ml.(U) 18144
  Boston Cocktail Shaker - Grå 510 ml.(U)
  256,00 kr
 4. Boston Cocktail Shaker - Grå Komodo 17547
  Boston Cocktail Shaker - Grå Komodo
  373,00 kr
 5. Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo 17546
  Boston Cocktail Shaker - Rød Komodo
  338,00 kr
 6. Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter 059
  Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter
  270,00 kr
 7. Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - gyldne - 510ml UB4058
  Tredelt Cocktailshaker Yukiwa Baron - gyldne - 510ml
  1 355,00 kr
 8. AG Cocktail Shaker Guld - Urban bar UB4053
  AG Cocktail Shaker Guld - Urban bar
  1 152,00 kr
 9. Cocktail shaker "Hampton" rustfrit stål - 530 ml 299
  Cocktail shaker "Hampton" rustfrit stål - 530 ml
  509,00 kr
 10. Boston shaker guld - rustfrit stål (845ml) 1153
  Boston shaker guld - rustfrit stål (845ml)
  297,00 kr
Set Descending Direction
Page
Tre forskjellige typer shaker Boston shaker består av to deler, en av metall og den andre er et glass. Det fine med shaker er at du ikke behøver å helle drikke i en annen cocktail glass når du er ferdig shake. Boston shaker er den vanligste shaker. De er tilgjengelige i forskjellige farger og former. Bunnen av en Boston shaker har bygget en liten vekt. Dette betyr at de er gode for flair-bartending, når bunnen vil alltid komme ned først.Cobbler shaker er delt inn i tre deler, og er vanligvis laget av metall. Det er en klassisk Shaker, og den typen du ser i barene. Riste har et lokk på toppen som kan fjernes og anvendes som et mål. Det er smart, fordi du ikke trenger å ha en egen målet neste. Den tredje typen shaker er en fransk shaker. Det er som Boston shaker todelt, men en fransk shaker består både av metall. De er tilgjengelig opp til 90cl og er derfor det opplagte valget hvis du trenger å gjøre drinker for mange av gangen.Cocktail shaker til rot iden primære funksjon av en shaker, som navnet antyder, å riste ingrediensene sammen. Men du kan enkelt bruke det til andre ting. For eksempel er det godt å ha hvis du har til å forvirre forskjellige ingredienser. Vanligvis Muddler den i et glass, men hvis glass er ikke solid nok, kan de ikke brukes. Med en cocktail shaker bør ikke bekymre deg hvis det bryter. Det eneste å være sikker på er at muddler er lang nok. En shaker er ofte høyere enn et glass, og derfor den samme muddler også være lenger. Hvis du trenger en god muddler for bar, kan du finne akkurat Herfa en shaker i en shaker settHvis du må ha fylt ditt hjem bar eller profesjonell bar opp slik at du kan gjøre det enkelt ved å kjøpe ulike barsett. Er du ikke helt sikker på at du har alt nødvendig utstyr, og at den passer sammen, er det smart med barsett. Foruten Boston shaker, kan det være en god idé å kjøpe en muddler, jigger, sterke, anretningsbord, mål og glass. Det er mulig å kjøpe alt utstyret i forskjellige bar -og shaker sett. Her får du alt du trenger, og du er sikker på at alt henger sammen. Det er forskjellige shaker sett avhengig av hva slags shaker du ønsker. Et godt råd er å få en hånd på hva slags utstyr du allerede har i sin bar, og hva som mangler. Noe utstyr kan være nyttig å ha mer av det samme bar. Jeg er både Boston shaker, siler eller skrellers eller muddlers.Se ut våre ulike barsett og shaker sett her - det er gode tilbud!
Shakere prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Shakere hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna