FINN DET PERFEKTE BARSETTET TIL BAREN DIN

Loading...
FINN DET PERFEKTE BARSETTET TIL BAREN DIN

Som bartender trenger man det riktige utstyret. Det varierer veldig med hvilke redskaper man trenger og alt ettersom hva slags bartender man er og hvilken bar man jobber i. Med denne guiden kan du bli klokere på hvilke barredskaper du skal velge, og du kan se om det er et barsett som passer godt til situasjonen din.

- Se hele utvalget av barsett hos Barlife her -

FINN ET BARSETT TIL NYBEGYNNEREN

Alle skal starte et sted og det gjelder også for den nye bartenderen som er i gang med å øve på hvordan faget fungerer og sakte men sikkert så finner de sin personlige stil. Til nybegynneren kan man finne flere forskjellige barsett hos Barlife, som passer til enhvers behov.

- Et av de barsettene som du kan overveie å kjøpe er en bartenderpakke til 349 kr,-

Med denne pakken får du alt du trenger som nybegynner.

Billedet viser et barsæt

I en bartenderpakke får du blant annet en Boston shaker, det er den mest utbredte shakeren, og den består av to deler. Veldig mange bartendere foretrekker denne shakeren fordi den er så enkel og man kommer veldig tett på drinken sin. Boston shakeren består av en bunn som er laget av et veldig tykt glass, den tåler voldsomme bevegelser som den fort kan bli utsatt for. Derfor er det viktig at man ikke bruker helt alminnelige glass, fordi de mest sannsynlig ikke tåler presset som man legger på glasset.

- Er du interessert i en Boston shaker finner du de her -

  

Bortsett fra glass bunnen hører det også med en overdel, den er laget av rustfritt stål, og det gjelder også for shakeren i denne bartenderpakken.

Når man bruker en Boston shaker er man nødt til å ha en strainer, fordi det er ikke innebygd i shakeren, som det for eksempel er i en tredelt Manhattan shaker. I denne bartenderpakken får du også en strainer, som du bruker når du skal helle drinken over i et glass. Den sørger for at du ikke får is, krydderurter og andre ting med i drinken. Noe annet som du får med i denne bartenderpakken som passer veldig godt til nybegynnere er en muddler, det er en slags pinne med en tykk bunn.

En muddler, her vist i træ, er uundværlig i en bar

En muddler en helt sikkert en av de tingene du får bruk for i din karriere som bartender, og man er avhengig av den når man skal lage en mojito. Man bruker den til å mose lime, frukt og krydderurter, og det får alle smakene ut.

Bortsett fra muddleren har man også bruk for de riktige målene som bartender, og det får man med denne bartenderpakke, Den har en dobbeltjigger, som mål. Jiggeren har et mål i hver side der man kan helle alkohol i, og så helle det over i drinken. Det finnes et mål på 2 cl og et mål på 4 cl, og det på 4 cl er det mest utbredte. Det følger også med en skjenkepropp i pakken, og det er noe du får bruk for når du skal helle noe fra flaskene dine.

ET BARSETT TIL DEN LITT TRENETE

Hvis man har eksperimentert i litt tid med bartenderfaget kan det være at man har litt mere blod på tannen, og det kan være at man vil gjøre enda mere ut av det å være bartender.

- Se mange forskjellige redskaper hos Barlife her -

I takt med at man blir en bedre og bedre bartender, vil man også oppleve at man får bruk for flere redskaper. Du finner også barsett hos Barlife som er egnet for de som er litt mer trenet, og de inneholder flere redskaper. Blant annet kan du finne et barsett som ikke bare inneholder en shakermuddlerjigger,men som også inneholder sugerør, en barskje og barkniv. Utover det får du også med flere skjenkepropper enn hva som følger med i nybegynnerpakken.

komplet mojito bartender barsæt

 Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna