Sirup

sirup

Enten du står på kjøkkenet på en kafé & eacute; eller i en bar så kunne ikke unngå å ha ulike typer sirup som det er noe som kan i mange tilfeller brukes i ulike sammenhenger. Hvis du har noe å være forsødes slik at du kan selvfølgelig alltid bruke noe vanlig sukker, noe som også vil gjøre ting søt. Men i dag, det tar folk litt mer, og hvis du tar restaurant, kafé & eacute; eller bar, så det er anslått at det er litt mer sofistikerte måter å gjøre ting søte på. En måte å møte denne forestillingen er ved å velge å ha sirup, som du kan bruke til å blidgjøre med i stedet for sukker. For sirup har blant annet den fordelen at den er flytende og har også en veldig klar fordel er at det kan komme i mange forskjellige smaker.

En sirup på bar

Denne siden er klart at vi i hovedsak gjøre hva vi kan for å møte behovene til våre bartendere har og det er derfor hvilke typer sirup vi har, de har mange forskjellige smaker. For hva sirup bør gjøre i en bar som er at de skal gjøre det annerledes drikke mer søt. Hvis du har for eksempel en mojito, kan du også jukse litt, som du enkelt kan gjøre, hvis du for eksempel har en bar som selger billigere drinker, som kan selv bli solgt enda billigere når det er happy hour. Når drinker og cocktails faller under en viss pris, så det er umulig at baren de bruker alle naturlige ingredienser og hva de ønsker å gjøre i stedet for det er at de bruker en sirup som gir den samme smaken. Dette betyr at du står og må gjøre en mojito så kan det godt være at du foretrekker at vi hadde mulighet til å bruke ekte lime og ekte peppermynte for dette, men det er klart at i noen tilfeller bare ikke bare få tak i disse ingrediensene, og her er det blant annet kommer sirup inn i bildet. Fordi du lett kan få en sirup, som har smaken av, for eksempel, lime eller mynte, og så kan du bare helle noe av dette sirup i en cocktail, og da vil det smake som om det er de riktige råvarer, selv om det gjør ikke tilfelle.
Set Descending Direction
Page
 1. 1883 Mango sirup
  1883 Mango sirup
  150,00 kr
  Quickview
 2. 1883 MARGARITA Sirup
  1883 MARGARITA Sirup
  150,00 kr
  Quickview
 3. 1883 TOASTED MARSHMALLOW Sirup
  1883 TOASTED MARSHMALLOW Sirup
  150,00 kr
  Quickview
 4. 1883 MELON Sirup
  1883 MELON Sirup
  150,00 kr
  Quickview
 5. 1883 PINA COLADA Sirup
  1883 PINA COLADA Sirup
  150,00 kr
  Quickview
 6. 1883 Syrup Lavendel FL 100
  1883 Syrup Lavendel FL 100
  178,80 kr
  Quickview
 7. Rose's Lime* FL 100
  Rose's Lime* FL 100
  118,80 kr
  Quickview
 8. Giffard Syrup Passion FL 100
  Giffard Syrup Passion FL 100
  166,80 kr
  Quickview
 9. Giffard Syrup Peach / Fersken FL 100
  Giffard Syrup Peach / Fersken FL 100
  166,80 kr
  Quickview
 10. Giffard Syrup Raspberry / Hindbær FL 100
  Giffard Syrup Raspberry / Hindbær FL 100
  166,80 kr
  Quickview
Set Descending Direction
Page

Hurtig smag med sirup

Ønsker du at tilbyde dine gæster cocktails af høj kvalitet, er sirupper en hurtig metode. Det er muligt at få sirup med stort set alle smage. Når der skal laves drinks, kan de tage lang tid at lave dem, og ofte er det dyrt at købe ind til mange forskellige. Det er også ofte svært at bedømme, hvor mange lime, mango eller appelsiner der skal købes. Her er det nemmere at bruge sirupper af god kvalitet, så man opnår den rette smag. Skal du holde fest, hvor der skal være mange forskellige cocktails, er det smartere at købe et stort udvalg af sirupper. Til en sommerfest hvor der skal laves sommerlige cocktails, skal der eksempelvis bruges mango. I stedet for at købe en masse dyre mango, er et godt alternativ mango sirup. Mango sirup har en lækker smag, og er lidt at bruge. Vælger man en mango sirup med farve, får dine cocktails også den rigtige smag. 

Stort udvalg af sirup

Med et stort udvalg  i baren er det nemt at tilføje specielle smage. Indkøb af ingredienser til drinks kan være dyrt. Især hvis man ønsker at tilbyde et stort udvalg af drinks. Man kan tilføje den smag, man ønsker, uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen. Man kan eksempelvis købe mango sirup, mandel, lime og sirupper med forskellige bærsmage. På en hurtig og billigere måde kan man eksperimentere med at give drinksene et twist. Prøv eksempelvis at twiste en almindelig Gin & Tonic med en smule mango sirup. Det vil overraske dine gæster, og drinken bliver lige pludselig mere sommerlig. Et andet eksempel er at tilføje en smule mandelsirup til en lækker Irish Coffee. Mandel komplimenterer den lækre kaffesmag rigtig godt, og det er helt sikkert noget dine gæster vil sætte pris på. Det er kun fantasien der sætter grænser, og holdbarheden er lang på sirupper - uden at de behøver at være på køl.

Sirup prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Sirup hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.