Kilner

Cool vintage look med Kilner

Vintage utseende er noe som har vært populære i noen år nå. Ettersom flere og flere ønsker å gå tilbake til røttene, er det også flere som trekker opp i gamle ting og gjøre dem moderne. Dette er noe av hva merkevaren Kilner har dratt nytte av deres produkter har som sitt utgangspunkt i vintage. Hele utformingen av sine produkter er laget på en måte som du føler at du er med en hage fest på 50 & rsquo; s, og det gir en vakker touch til noen feiring, er det ting fra Kilner med.


en av de ting som Kilner som er kjent for å ha den marmelade glass med stripete halm. Plutselig kunne en tid siden å se på alle barer som du nå skal ha krukker og stripete sugerør å være en moderne glass. Denne modusen kommunikasjon har blitt opprettet på grunn Kilner, som har nettopp disse krukkene og disse stripete sugerør. Sugerør kan bli funnet i en rekke farger, men for det meste sant, men at en av fargene er hvit. Den andre fargen kan da både være rosa, grønn, lys blå, eller en helt annen farge.


må du holde et større parti vil dra nytte av de ulike drikkedispensere fra Kilner, hvor du kan tjene mange drinker. Den gode tingen er at en dag før blande noen drinker sammen i en drinksdispenser og til slutt vil det bli mer og mer smak i drikke. På denne måten vil det være perfekt når du har til å tjene neste dag fordi det gir både sitrusfrukter og andre krydder virkelig har fått i drikke, som er en god og overveldende smak. Kilner er kjent for sin rekke drinker dispensere og det skyldes fordi blant annet at de har et imponerende utvalg. En av de klassiske dispensere de er den såkalte & quot; hage drikke dispenser & rsquo; blant annet er tilgjengelig med en kapasitet på 5 liter Du kan blant annet finne drikke dispenser i det grønne, men det kan komme i mange andre farger også.. Den måte på hvilken lukking av toppen er ved hjelp av et lokk som er det samme som et syltetøyglass. Således er det naturlig å servere drikke fra dispenseren i Kilner krukker, da det vil passe sammen. For å gjøre det enda mer komplett, kan du velge å servere den med stripete sugerør, som er sikker på å bli godt mottatt av de fleste.


dette er ikke alt, som bare en stand hvor dispenseren kan stå som det er også noe av det du kan finne her. Det utviklet en spesiell Kilner fot, som du kan bruke til å ha dispenseren står på. Det vil gjøre at det står fast, og hvis du har en kald drikke for å gjøre det vil også gjøre dispenseren ikke kommer til å stå i en pool av kondens. Du kan imidlertid med fordel plassere en klut i dispenseren slik at det tar opp all kondens vann på vei.


Det er ikke bare de drikker som du kan dra stor nytte av Kilner. For selv om du trenger mindre glass kan du finne det på Kilner. Blant annet har de utviklet en liten sekskantet krydderkrukke der du kan ha 90 ml. Her har du både muskat, pepper, små kjeks eller noe annet. Du kan også finne en liten shot glass, noe som er nyttig hvis du ønsker å tjene skudd skal transporteres fra ett sted til et annet. Med jam jar lokk kan sikkert at det er ikke tapt en eneste dråpe på veien.

Set Descending Direction
Page
 1. Kilner Spiritus og Likør flaske med korkprop 700 Ml 14656
  Kilner Spiritus og Likør flaske med korkprop 700 Ml
  251,00 kr
 2. Kilner glasflaske med swing top låg 11882
  Kilner glasflaske med swing top låg
  102,00 kr
 3. Kilner glasflaske med swingtop låg 14654
  Kilner glasflaske med swingtop låg
  156,00 kr
 4. Kilner smørkærner KI25352
  Kilner smørkærner
  541,00 kr
 5. Kilner Drinks Dispenser Pink 5ltr 18441
  Kilner Drinks Dispenser Pink 5ltr
  501,00 kr
 6. Kilner Frosted Drinks Dispenser Hvid 5ltr KI25844
  Kilner Frosted Drinks Dispenser Hvid 5ltr
  501,00 kr
 7. Kilner Køleskab Drinks Dispenser 3ltr KI25001
  Kilner Køleskab Drinks Dispenser 3ltr
  406,00 kr
 8. Kilner hane til glasbeholder Stål 91005643
  Kilner hane til glasbeholder Stål
  507,00 kr
 9. Drinks dispenser - 8 ltr. Kilner KI25403
  Drinks dispenser - 8 ltr. Kilner
 10. Drinks Dispenser 5L - Kilner KI25405
  Drinks Dispenser 5L - Kilner
  406,00 kr
Set Descending Direction
Page

Noget af det, som Kilner især er kendt for at have er marmeladeglas med stribede sugerør. Pludseligt kunne man for noget tid siden se på samtlige barer, at man nu skulle have marmeladeglas og stribede sugerør for at være en moderne glas. Denne mode er blandt andet blevet skabt på grund af Kilner, som netop har disse marmeladeglas og disse stribede sugerør. Sugerørene kan du finde i mange forskellige farver, men for det fleste gælder det dog, at en af farverne er hvid. Den anden farve kan så både være lyserød, grøn, lyseblå eller en helt anden farve

 

Skal man holde en større fest vil man nyde godt af de forskellige drinksdispensere fra Kilner, hvor man kan servere rigtig mange drinks. Det gode er, at man dagen forinden kan blande nogle drinks sammen i en drinksdispenser og med tiden kommer der mere og mere smag i drinken. På den måde vil den være helt perfekt når man skal servere den næste dag da det gør, at både citrusfrugter, frugter og andre krydderier rigtigt har fået sat sig i drinken, som får en god og overvældende smag. Kilner er kendt for deres mange forskellige drinksdispensere og det skyldes da blandt andet også, at de har et imponerende udvalg. En af de klassiske dispensere de har er den såkaldte ‘garden drinks dispenser’, som blandt andet kan fås med en kapacitet på 5 ltr. Du kan blandt andet finde denne drinks dispenser i grøn, men den kan fås i mange andre farver også. Måden hvorpå man lukker af i toppen er ved hjælp af et låg, som er det samme som på et marmeladeglas. Dermed er det oplagt at servere drinks fra denne dispenser i Kilner marmeladeglas, da det hele vil passe sammen. For at gøre det endnu mere gennemført kan du vælge at servere det med de stribede sugerør, som nok skal falde i god jord hos de fleste.

 

Det er ikke alle, som lige har et stativ hvor dispenseren kan stå så det er også noget af det du kan finde her på siden. Der er udviklet en særlig Kilner fod, som du kan bruge til at have dispenseren stående på. Det vil gøre, at den står fast og hvis du har med en kold drink at gøre vil det også gøre, at dispenseren ikke kommer til at stå i en sø af kondensvand. Du kan dog med fordel placere et klæde under dispenseren således, at den optager alt kondensvandet på den måde.

 

Det er ikke kun til drikkevarer, at du kan få stor gavn af Kilner. For også hvis du har brug for mindre glas kan du finde det hos Kilner. Blandt andet har de udviklet et lille sekskantet krydderiglas, hvor du kan have 90 ml. Her kan du både have muskatnød, peber, små kiks eller noget helt tredje. Du kan også finde et lille shotglas, som er smart hvis du ønsker at servere shots, der skal transporteres fra et sted til et andet. Med marmeladeglaslåget kan du nemlig sikre dig, at der ikke bliver tabt en eneste dråber på vejen.

Kilner prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Kilner hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna