TRE GINS TIL DE MØRKE VINTERMÅNEDENE

Loading...
TRE GINS TIL DE MØRKE VINTERMÅNEDENE

Temperaturen synker, dagens lyse timer blir kortere og alt man får lyst til er å krype innendørs. Her har vi samlet tre velsmakende gins som man kan nyte i de mørke vintermånedene. Man kan selvfølgelig drikke gin året rundt, men disse tre passer spesielt godt til vinterens krydder og varme smaker. Les med under og finn ut av hvilken gin som skal være den neste i samlingen din.

 

LE TRIBUTE GIN

Først vil vi introdusere deg for Le Tribute Gin, den er en anerkjent spansk gin med en imponerende kvalitet. Den har vunnet utallige priser, blant annet som verdens beste året 2015 ved Master Selection. Det er en gin som utover sitt praktfulle ytre i et stilrent design, så har den en beundringsverdig smak. Le Tribute Gin er en frisk gin med en lett tørrhet. Det er mange smaksnyanser, men de er veldig behagelig, nyansert og velsmakende. Det er en gin som har tydelig smak av sitrus på grunn av lime, appelsinskall, sitronskall, kumquat, sitrongress, rosa- og grønn- grape, appelsin og mandarin. Utover det er det blant annet tilsatt smaksnyanser av kardemomme og enebær. Det er en flott gin som gir litt ekstra til de mørke kveldene, men den passer også veldig bra på grunn av smaks- og duftnyansene, her er det spesielt mandarin som kommer til utrykk. Kort sagt så er det en unik gin som man bare skal prøve, den vil behage enhver gin-entusiast.

 

BLUE VELVET VIOLET GIN

Den neste på listen er  Blue Velvet Gin.Det er selvfølgelig en tilfeldig rekkefølge som vi har satt opp ginen i, fordi det er veldig vanskelig og helt umulig å favorisere noen av disse flotte ginene. Som navnet antyder så er dette en blå gin, men bortsett fra den flotte fargen så imponerer den enda mer med at den skifter til violet når man tilsetter tilføres tonic vann. Selv om den er flott å se på, så smaker den også veldig godt. Ginen har blitt lagd på violet blomster, kirsebærblomster, liljer og erteblomster. I tillegg til smaksnyansene av det florale og botaniske så har det også blitt tilført nyanser av enebær, koriander, angelika rot og kardemomme. Blue Velvet Violet Gin er velsmakende og den skal prøves ut, den imponerer på smak, men den er også spektakulær på grunn av fargen og måten den skifter farge på, det kan overraske gjestene dine når du serverer den. De botaniske smaksnyansene passer året rundt, men det er også deilig å nyte det i vinterens kalde måneder. Den botaniske smaken kan være grunnen til at den er et helt opplagt valg til vintermåneden på grunn av de lett krydrete og aromatiske smaksnyansene fra koriander og angelika rot.

 

GORDON´S PREMIUM PINK GIN

Bortsett fra at det er en klassiker så er den også passende til vintermånedenes kjedelige og triste vær. Det er en gin som er velbalansert i møtet mellom det klassiske og velkjente fra Gordon’s Dry Gin og det utforskende i kraft av de bær inspirerte smakene. Ginen har blitt produsert på naturlige smakstilsetninger, og det har resultert i en frisk, bløt og lett smak med hint av jordbær, bringebær og rips. På grunn av at ginen har smaksnyanser av bær, får den en nydelig rosa farge, og det indikerer også navnet. Smaksnyansene fra bær gir ginen litt søthet. Ginen har blitt tilført en enebærsmak og det har resultert i en flott kombinasjon av den klassiske ginsmaken, som i dette tilfelle er smaksnyanser fra bær. Den bløte og friske smaken gjør at den passer året rundt, du kan tilføre litt garnityre alt etter behov og sesong. Du kan både nyte den på terrassen om sommeren og innenfor om vinteren. Dette er derfor en veldig allsidig gin som er en god tilføyelse i barskapet.

 

Finn et stort utvalg av drikkevarer og barutstyr hos Barlife, du kan for eksempel finne tonicvann og garnityre til dine gins, samt glass til servering av Gin & Tonic. Les spennende fakta om tonicvann og bli enda klokere på gin og hvordan du bruker det, da kan du få enda bedre innsikt i hvordan du kan få dine gins til å fremstå på best mulig måte alt etter anledning og sesong.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna