Stilige omgivelser må ha stylede champagneglass

Loading...
Stilige omgivelser må ha stylede champagneglass

Hvis du drikker eller spiser noe virkelig lekkert, bør du også konsumere det på riktig måte. En champagne eller en musserende vin smaker enda bedre hvis du bare sørger for å kjøpe noen vakre champagneglass.

- Se Barlifes vakre champagneglass her - 

 

RCR-champagneglass er for de luksuriøse 

En ting som kommer bak på mange er at det faktisk er mange av glassene du kan få i dag som er laget av krystallglass. Dette er noe som folk ikke tenker på, da de kan være vant til at krystallglass er noe som besteforeldrene deres drakk og dermed ikke noe du kan få i dag fra nytt. 

Blant annet finner du et utvalg av champagneglass, som nettopp er laget av krystall. Hvis du ser på dem vil det også være noe som er ganske tydelig da de har det klassiske krystallmønsteret. For du kan få disse champagneglassene med det kantete mønsteret med flott detalj. 

Et av champagneglassene du kan få som er laget av krystallglass er Melodia. Det er en liten kule på toppen av stilken, som er med på å gi dette glasset karakter. Timeless er også et slags champagneglass, som ser ekstremt luksuriøst ut. Glasset er laget av krystallglass og er betydelig mer kantete enn for eksempel Melodia da bunnen av selve glasset er kantete. På kanten av glasset er det inngravert striper i glasset, noe som nettopp er mulig fordi det er champagneglass laget av krystallglass. 

Et champagneglass som minner mer om Melodia, men som fremdeles skiller seg ut er Oasis, som er et glass i den klassiske champagneglassformen, som går ut i midten, og inn i toppen og bunnen. På siden er et vakkert mønster inngravert i krystallglasset, som fører tankene til en edderkopp og en diamant. Å drikke dette champagneglasset er også lekkert, da det i seg selv er en spennende følbar opplevelse å berøre fingrene på glasset. 

- Finn flere RCR krystall champagne glass - 

 

RCR krystalglas

Å se gamle sort / hvitt-filmer innebærer veldig ofte å se på noen veldig elegante middagsselskaper, der karakterene drikker champagne og andre vakre krystallglassdrinker som du bare kan misunne. Men glassene de bruker i disse filmene er forskjellige fra champagneglassene vi kjenner til i dag. 

 På den tiden brukte de i større grad de såkalte champagneskålene, som er formet som en skål med en tykk stilk, men fortsatt er selve skålen vesentlig mindre enn om den for eksempel var beregnet til en isdessert eller lignende. 

 Dagene til disse luksuriøse champagneglassene er ikke nødvendigvis forbi, for hos Barlife kan du få en ekte kopi av champagneglassene som du ellers er vant til å se i filmer. 

 

coupe krystal champagneglas

Dette champagneglasset kalles coupé, som er navnet på akkurat denne champagneskålen. Det som veldig ofte er kjent, er den såkalte fløyteformen, som er den langstrakte typen, som dermed er betydelig forskjellig fra den forrige champagneskålen. Årsaken til at de på et tidspunkt byttet til den langstrakte formen var at de trodde champagnen smakte bedre på denne måten. Du kan også få et cocktailglass på Barlife, som har en lignende form, noe som betyr at du kan bruke det til champagne også. Det er fra Palais Nachtmann og har også det klassiske krystallmønsteret som gjør det veldig unikt. 

Hos Barlife kan du også finne en champagneskål som er enklere og ikke har det klassiske krystallmønsteret. På den annen side er dette bare et champagneglass, som er av coupé-typen, men som minner om det klassiske fløyteglasset ved å være helt glatt på utsiden og uten så mye detaljer. 

Uansett hvilken type du er, vil det være et glass å finne for deg, da Barlife kan tilby et bredt utvalg av forskjellige champagneglass. 

 

- Finn dine neste champagneglass hos Barlife - 

Også hvis du er til de fargerike glassene er det noe du kan finne på Barlife. Du kan finne de i blå, rød, gul eller grønn. Og hvis du skal på fest der du vet at det blir litt vilt, kan du også velge å kjøpe noen champagneglass i et materiale som ikke går like lett i stykker. Et av de beste materialene for dette er polykarbonat, som er en slags plast som ikke går i stykker. Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna