Sugerøret er en viktig del av en drink

Loading...
Sugerøret er en viktig del av en drink

Et sugerør har generelt mye å si. Et sugerør kan si noe om personen som lager en bestemt drink og om selve drinken. For hvis du er typen som er litt eksperimentell, er det sannsynligvis noe som kan sees i valget av sugerøret du har. Og du bør også velge et sugerør basert på hvilken drink du lager, da det hele skal passe sammen.

- Finn ut hvilken type sugerør du er på Barlife - 

  

Klassisk sugerør til klassisk cocktail 

Ikke overraskende vil det klassiske sugerør passe veldig godt til den klassiske drikken. For eksempel kan en av de klassiske drinktypene være en G&T. Denne drikken er veldig populær over hele verden, og mange mennesker drikker denne drinken hver dag over hele verden. Hvis du vil lage en gin og tonic, bør du alltid ha ett eller to sugerør i drinken. Og som beskrevet ovenfor, er det snakk om en klassisk drink, så ville det også være det klassiske sugerøret du skulle bruke. Et av disse klassiske sugerørene er det klassiske svarte sugerør. Det svarte sugerøret er helt uunnværlig i en klassisk drink. 

Klassisk drink med klassisk sugerør

Barlife har også mange stripete sugerør som er tilgjengelige i mange forskjellige farger. Vi kan selvfølgelig også tilby sugerørene som er røde og hvite. Disse sugerørene passer perfekt til en drink laget i et syltetøyglass, som også er ekstremt moderne og passer perfekt til stilen. 

- Se alle stripete sugerør -

Du kan også velge å kjøpe sugerør i enten gull og hvitt eller svart og hvitt. Hvis du er i litt mer ville farger og effekter, kan det være du vil sette pris på denne typen sugerør med sølvfarge. De egner seg godt til en festlig hverdag så vel som en morsom nyttårsaften eller en annen stor eller liten begivenhet. Sugerørene fås i mange forskjellige farger.

Sugerør i blå

 

Slik lager du en drink morsom med sugerør 

En drink trenger ikke å være så kjedelig og altfor stylet for den, det er ikke mange som gidder å kjøpe. Derimot skal en drink være morsom og skape litt gateliv. En måte du kan skape liv i gaten på er ved å bruke sugerør, noe som kan skape mye moro i drinken til gjestene du enten inviterer deg hjem eller på en bar. 

- Finn masse morsomme sugerør på Barlife --- 

Et av de mest populære sugerørene på Barlife som alltid skaper litt moro, er sugerøret, som er formet som en bambus. De forskjellige sugerørene er forskjellige slik at de ser enda mer virkelige ut. De kan være veldig gode til en eksotisk drink, og bare noen få kan unngå å nevne noe om disse bambussugerørene når de ser dem fordi de er så spesielle. 

sugerør i bambus

En annen ting du kan gjøre for at drinken din skal se enda morsommere ut med sugerør, er å kjøpe en av typene som kan bøyes rundt og er veldig fleksible. Denne type sugerør har den fleksible delen av sugerøret, som vanligvis er nær den øvre delen for å kunne gjøre sugerøret mye lengre. Dette betyr at du kan bevege toppen av dette sugerøret på mange morsomme måter, og det kan gå akkurat der du vil ha det. 
En måte å gjøre drinken enda morsommere på er å kjøpe mange av disse fleksible sugerørene og bare lage de alle i morsomme former. Dette er noe som alle på en fest vil elske, men det er også noe som barna vil elske. 

 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna