Cocktaildekorasjoner gjør en forskjell

Loading...
Cocktaildekorasjoner gjør en forskjell

Enten du holder fest hjemme eller serverer mange drinker til gjestene i baren, bør du sørge for at drinkene dine ser lekre og innbydende ut. Den beste måten å legge estetisk til det estetiske er å finne en vakker cocktaildekor å bruke. Her vil de fleste gjøre det mest åpenbare og finne noen fargede sugerør og muligens en paraply. I dag har folks forventninger til cocktaildekorasjoner vært vesentlig høyere enn de var før, så skill deg ut med cocktaildekorasjonene dine til neste fest.

- Finn alle cocktaildekorasjonene du kan forestille deg her - 

 

Cocktailpynt

 

Det starter med sugerøret

Det klassiske suger i forskjellige farger som blått, grønt, rødt og gult passer ikke i de fleste cocktailer. Det kan være at du kan slippe unna med det til den private fest eller en barnefest, men mange mennesker i dag forventer noe mer kvalitet og stil. Hos Barlife kan du se eksempler på andre sugerør s, og du vil sannsynligvis bli veldig overrasket over de mange vakre sugerørene du kan finne. Foreløpig er det veldig moderne med de stripete sugerørene, og det er selvfølgelig også noe vi kan tilby her på Barlife, hvor vi har stripete sugerør i mange forskjellige farger. 

Stribede sugerør

Avhengig av fargen og smaken på drinken, har Barlife et sugerør som passer. Du finner dem også i forskjellige størrelser, slik at det er både store drinker og mindre drinker. Til de store drikkene kan du bruke det sugerør som måler 22 cm, og har du en litt mindre drink kan du bruke det sugerør på 20 cm. 

Hvis du ikke er til det de klassiske ting, kan du også kjøpe litt cocktailutstyr som skiller seg ut litt mer ved å være unik. Hos Barlife finner du sugerøret som er beskrevet ovenfor, som imidlertid er forskjellig ved at halvparten av stripene som er på sugerøret er sølvfarget. Det skaper en vakker effekt og er perfekt for de store begivenhetene som bryllup, konfirmasjon eller nyttår. 

Hos barlife har vi også sugerør av rustfritt stål for deg som er opptatt av resirkulering og miljøvennlig. 

metal sugerør i drink

 

Dernest handler det om cocktailpinner 

Hvis du trenger å lage noen lekre drinker, er det ikke bare cocktailutstyr du trenger å få tak i. Du må også sørge for at du har noen gode cocktailpinner. Gjestene dine vil nå ha muligheten til å røre rundt i cocktailen sin før de drikker den, slik at alt sukkeret ikke er i bunnen mens resten er på toppen. Når det gjelder denne type cocktailutstyr kan du virkelig dekorere drinken. Blant annet kan du kjøpe den litt spesielle cocktailpinnen, som i den ene enden har en liten spiral. Hvis du er mer til det klassiske, kan du også velge en cocktailpinne som ser helt vanlig ut. Hos Barlife finner du alt fra de klassiske cocktailpinner til de litt mer spesielle.

- Se de alle cocktailpinnenne på Barlife her -

  

Hvis du er til det litt eksotiske cocktailutstyret, er du langt fra den eneste. For det er mange som klapper i hendene når de snakker om piña coladas, tequila sunrise og mojitos. Cocktailutstyret du bruker til slike drinker, bør passe godt til drinken. Benytt deg blant annet av cocktailpinner som finnes på Barlife og som er formet som palmer. De har en fin grønn farge og en fin form, som gjør at du kommer i riktig, eksotisk humør. 

Hvis du er romantisk, eller er det for eksempel et bryllup du skal holde, kan du også velge noen cocktailpinner med hjerter på toppen. De er både søte og romantiske på samme tid og passer for enhver drink, enten om det er eksotisk eller ikke. Cocktailpinner formet som stjerner er også noe du kan finne på Barlife, og de er tilgjengelige i flere farger og til og med en gjennomsiktig som ser veldig kul ut i enhver drink. 

- Finn romantisk cocktailutstyr her - 

  

Rent luksuriøst cocktailutstyr 

Hvis du skal lage luksuriøse cocktails, kan du gjøre det med noen kule isbiter som Barlife også har på sin side. Du kan finne noen ekstra fine isbiter laget av metall. De kan helles i drikken, som vil se veldig pent og stilig ut. Du kan også velge isbiter, som ligner på vanlige isbiter, men de er ikke kalde. Du kan også ha denne typen cocktailutstyr liggende på baren og til pynt i stedet for å nødvendigvis ha dem i en drink. 

Hvis du skal servere noen luksuriøse drinker som inneholder litt oliven eller annen slags bær eller frukt, kan du kjøpe noen kule minisverd som du kan krydre frukten med. Det ser fint ut og da kan du også bruke sverdet til å spise den lille frukten eller det lille bæret etterpå.

 drinkssværdGoogle ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna