RCR

RCR glass vil du ha et glass som både er pent og ekstra slitesterkt så du bør vurdere å kjøpe RCR glass. De er laget av et krystall materiale som vi forklarer mer om her på Barlife.Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. RCR Opera whiskey sæt - 3 dele glas0546
  RCR Opera whiskey sæt - 3 dele
  473,00 kr
 2. RCR MIXOLOGY KRYSTAL GLAS - 4 TUMBLERS Glas0505
  RCR MIXOLOGY KRYSTAL GLAS - 4 TUMBLERS
  256,00 kr
 3. RCR Enigma Lowball 37cl 6stk. GLAS0502
  RCR Enigma Lowball 37cl 6stk.
  473,00 kr
 4. RCR Enigma Highball 40 cl 6stk. GLAS0503
  RCR Enigma Highball 40 cl 6stk.
  541,00 kr
 5. RCR Opera Low og Highball Glaspakke2
  RCR Opera Low og Highball
  745,00 kr
 6. RCR Tatto lowball og Champagne Coupe Glaspakke3
  RCR Tatto lowball og Champagne Coupe
  745,00 kr
 7. RCR Oasis High og lowball Glaspakke4
  RCR Oasis High og lowball
  745,00 kr
 8. RCR Oasis Champagne,rød og hvidvinsglas Glaspakke5
  RCR Oasis Champagne,rød og hvidvinsglas
  1 287,00 kr
 9. RCR Timeless Champagne,rød og hvidvinsglas Glaspakke6
  RCR Timeless Champagne,rød og hvidvinsglas
  1 287,00 kr
 10. 20%
  SALE
  RCR Enigma Kande 1.2L GLAS0504
  RCR Enigma Kande 1.2L
  Special Price 270,00 kr Regular Price 338,00 kr
Set Descending Direction
Page
En klassisk utseende Som alt annet i klær, møbler og tilbehør til hjemmet, så går det også mote i glass, og det er ingen tvil om at krystall i disse årene er svært moderne. Og når vi snakker moderne krystall glass, du snakker bare om RCR glass. Landet der du produserer denne typen glass sier nesten alt, fordi det er laget i Italia, som alltid har vært kjent for å lage glass og krystall glass av meget høy kvalitet. Vi har mange produkter som er laget i dette materialet, og det er et bevisst valg når vi vet at det betyr at vi kan tilby våre kunder en god kvalitet som du ikke kan komme hvor som helst. Materialet i seg selv er av stor betydning, men det er også det estetiske inntrykket av at brillene har, noe som er viktig. For det er i mange av glasset vi tilbyr i RCR glass klassisk krystall mønster. Eller egentlig er det ikke bare en krystall mønster, men det finnes flere. Du kan både finne et mønster som er designet og inspirert av solen, og så kan du finne et annet mønster som har rette linjer som møtes hverandre i noen vakre figurer.Det at det er så klassiske betyr også at det er noe klassisk og luksuriøs at RCR glass. For det er som om du er i en fin, gammel film når du sitter og drikker disse brillene fordi den måten de ser på er noe som du forbinder med fortiden. Men det betyr ikke at det bare er et fenomen av fortiden, for i dag er det økt etterspørsel etter krystall glass enn det har vært i flere tiår, noe som betyr at det er noe som har blitt veldig moderne .
RCR prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe RCR hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna