RCR Glas

RCR glass

ønsker du å drikke litt glass som er både ryddig og som er ekstra slitesterk så du bør vurdere å kjøpe noen glass, som er laget av materiale RCR glass. Det er en krystall materiale som vi debatterer her på Barlife

En klassisk utseende

Som alt annet i klær, møbler og tilbehør til hjemmet, så går det også mote i glass, og det er ingen tvil om at krystall i disse årene er svært moderne. Og når vi snakker moderne krystall glass, du snakker bare om RCR glass. Landet der du produserer denne typen glass sier nesten alt, fordi det er laget i Italia, som alltid har vært kjent for å lage glass og krystall glass av meget høy kvalitet. Vi har mange produkter som er laget i dette materialet, og det er et bevisst valg når vi vet at det betyr at vi kan tilby våre kunder en god kvalitet som du ikke kan komme hvor som helst. Materialet i seg selv er av stor betydning, men det er også det estetiske inntrykket av at brillene har, noe som er viktig. For det er i mange av glasset vi tilbyr i RCR glass klassisk krystall mønster. Eller egentlig er det ikke bare & eacute; t krystall mønster, men det finnes flere. Du kan både finne et mønster som er designet og inspirert av solen, og så kan du finne et annet mønster som har rette linjer som møtes hverandre i noen vakre tall
det faktum at det er så klassisk også betyr at det er noe klassisk og luksuriøs at RCR glass. For det er som om du er i en fin, gammel film når du sitter og drikker disse brillene fordi den måten de ser på er noe som du forbinder med fortiden. Men det betyr ikke at det bare er et fenomen av fortiden, for i dag er det økt etterspørsel etter krystall glass enn det har vært i flere tiår, noe som betyr at det er noe som har blitt veldig moderne .
Set Descending Direction
Page
 1. RCR Opera whisky sæt - 3 dele glas0546
  RCR Opera whisky sæt - 3 dele
  473,00 kr
 2. RCR MIXOLOGY KRYSTAL GLAS - 4 TUMBLERS Glas0505
  RCR MIXOLOGY KRYSTAL GLAS - 4 TUMBLERS
  256,00 kr
 3. RCR Enigma Highball 40 cl 6stk. GLAS0503
  RCR Enigma Highball 40 cl 6stk.
  541,00 kr
 4. RCR Opera Low og Highball Glaspakke2
  RCR Opera Low og Highball
  745,00 kr
 5. RCR Tatto lowball og Champagne Coupe Glaspakke3
  RCR Tatto lowball og Champagne Coupe
  745,00 kr
 6. RCR Oasis High og lowball Glaspakke4
  RCR Oasis High og lowball
  745,00 kr
 7. RCR Oasis Champagne,rød og hvidvinsglas Glaspakke5
  RCR Oasis Champagne,rød og hvidvinsglas
  1 287,00 kr
 8. RCR Timeless Champagne,rød og hvidvinsglas Glaspakke6
  RCR Timeless Champagne,rød og hvidvinsglas
  1 287,00 kr
 9. RCR Enigma Kande 1.2L GLAS0504
  RCR Enigma Kande 1.2L
  338,00 kr
 10. 13%
  SALE
  RCR Timeless Tumbler 36 cl 6stk. Glas0107
  RCR Timeless Tumbler 36 cl 6stk.
  Special Price 379,00 kr Regular Price 433,00 kr
Set Descending Direction
Page

Et klassisk look

 Ligesom alt andet inden for tøj, indretning og boligtilbehør, så går der også mode i glas, og der er ingen tvivl om, at krystalglas i disse år er meget moderne. Og når man taler moderne krystalglas, så taler man netop om RCR glas. Landet, hvor man producerer denne form for glas siger næsten det hele, for det er nemlig lavet i Italien, hvor man altid har været meget kendt for at lave glas og krystalglas af meget høj kvalitet. Vi har rigtig mange produkter, som er lavet i dette materiale og det er et helt bevidst valg da vi ved, at det gør, at vi kan tilbyde vores kunder en rigtig god kvalitet, som man ikke kan få alle steder. Selve materialet har en stor betydning, men det er dog også det æstetiske udtryk, som glassene har, som har stor betydning. For der er nemlig i mange af de glas vi tilbyder i RCR glas det klassiske krystalmønster. Eller faktisk er der ikke bare ét krystalmønster, men der er adskillige. Du kan både finde et mønster, som er udformet og inspireret af en sol, og så kan du finde et andet mønster, som har lige linjer, som møder hinanden i nogle smukke figurer.

Det, at det er så klassisk gør også, at der er noget klassisk og luksuriøst ved RCR glas. For det er som om, at man er med i en fin, gammel film når man sidder og drikker af disse glas fordi, at måden de ser ud på er noget, som man forbinder med tidligere tider. Men det betyder dog ikke, at det kun er et fænomen, som hører fortiden til, for den dag i dag er der kommet større efterspørgsel på krystalglas end der har været i årtier, hvilket gør, at det er noget, som er blevet meget moderne.

 

RCR Glas prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe RCR Glas hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna