Få kontroll over barverktøyene dine

Loading...
Få kontroll over barverktøyene dine

Enhver bartender vet at en av de vanskeligste tingene i en bar kan være å holde oversikt over alle tingene en bruker. Fordi du ofte ender opp med å bruke et redskap og så legger det bort igjen, noe som gjør det veldig vanskelig å finne neste gang. Det er flere ting du kan gjøre for å sikre at alle tingene dine alltid er der når du er bak baren. På barlife har vi mange eksempler på baredskaper som er nødvendig i baren. 

- Se hvordan du kan administrere baroppevaringen her - 

billede af flasker

Flasker skal være samme sted 

Hvis du trenger å gi baren en god sjekk for å se hvordan du kan optimalisere den og gjøre arbeidsflyten bedre, kan du starte med flaskene. Fordi dette er noe du bruker mye. Faktisk er det bare de få drinkene som ikke krever at du snur deg for å ta en flaske og helle litt av den i drinken. 

Det beste du kan gjøre for deg selv og baren din er å kjøpe en speedrail eller flere, for dem kan du plassere på flaskene. En speedrail er en slags hylle som gjør at flaskene står godt og trygt og ikke kan falle ut selv om baren blir overfylt. Hvis du bruker vanlige hyller, kan du ikke unngå at noen ganger så kommer en flaske eller to til å velte ned, men du kan lett unngå det med en speedrail. Så når hvis du ønsker å kontrollere baren, er en speedrail en god start. 

Det er kun hvis du har en veldig liten bar at en enkelt speedrail er tilstrekkelig, for ellers vil du sannsynligvis trenge flere av dem. På barlife vet vi hvordan bartendere fungerer, og vi kjenner deres behov, noe som gjenspeiles i utvalget vi har av barredskaper. Vi har blant annet en dobbel speedrail, som er noe som mange bartendere synes er veldig nyttig. 

 

Optimer samarbeidet bak baren

Hvis du jobber på et sted der det er flere som jobber sammen, er det viktig at du er flink til å jobbe sammen. Godt samarbeid betyr at arbeid blir bedre, morsommere og raskere, noe som er i alles interesse. Hvis du er sjef for en bar eller på andre måter har ansvar i en bar, vil du ha stor nytte av å utforske hvordan de ansatte best kan optimere samarbeidet med hverandre. Noe av det du kan gjøre er å finne styrkene og svakhetene til de som må jobbe sammen for det kan være at de er så forskjellige at de kan utfylle hverandre godt. 

Kanskje er man flinkere til å se på detaljene men mister raskt overblikket over baren, hvor den andre er kanskje omvendt og ikke så detaljorientert, men på den annen side flink til å ha overblikket. 

 

- Finn barveredskaper som kan gjøre det å jobbe bak baren enklere hos Barlife - 

Man kan også finne ut hvilke interesser de forskjellige bartendere har. For hvis det er noen som absolutt elsker å skjenke drinks, kan den personen skal være ansvarlig for flaskene. Så om kvelden vil personen alltid sjekke om flaskene som er i speedrail, om de er fulle eller ikke. Sørg for at flaskene i speedrailen aldri er tom, ellers bør du øyeblikkelig bytte ut flasken slik at den som lager drinkene ikke plutselig løper tom, noe som kan være stor plage for både bartender og gjest da det skaper unødvendig ventetid. 

 

Undersøk utvalget av barredskaper 

For å få mest mulig ut av en bar og bartendere, krever det ofte en mindre analyse av hvordan arbeidet utføres bak baren. Som sjef eller eier av baren kan du for eksempel se hvilke redskaper bartenderne bruker mest, og hvis det er for få av disse redskapene kan du vurdere å kjøpe flere. En annen ting å gjøre er å se om bartenderne bruker mye tid på noe de ikke trengte å bruke så lang tid på om de bare hadde de riktige verktøyene. Noe av det du kanskje finner er at når bartenderen må ta en flaske ned fra en speedrail og skjenker væsken i drinken, så tar det lang tid å ta av lokket, skjenke og ta flasken tilbake i speedtrailen. Dette kan unngås ved å kjøpe noen heldedutter som du kan ta på alle flaskene du har i baren. Det vil da være veldig raskt å ta en flaske ned fra speedrailen for å lage en lekker drink. 

 Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna