Få kontroll over barverktøyene dine

Loading...
Få kontroll over barverktøyene dine

Enhver bartender vet at noe av det vanskeligste på en bar kan være å holde styr på alle tingene man bruker. Ofte ender man opp med å bruke et verktøy og deretter legge det fra seg igjen, noe som gjør det vanskelig å finne neste gang. Det er flere ting du kan gjøre for å sikre at alle dine ting alltid er enkle å finne når du står bak baren. Hos Barlife har vi mange eksempler på nødvendige barutstyr.

- Se hvordan du kan organisere din baroppbevaring her -

bilde av flasker

Flasker bør være på samme sted

Hvis du vil gi baren din en god sjekk for å se hvordan du kan optimalisere den og gjøre arbeidsflyten bedre, kan du begynne med flaskene. Dette er noe du bruker mye. Faktisk er det få drinker som ikke krever at du snur deg for å ta en flaske og helle litt av den i drinken.

Det beste du kan gjøre for deg selv og din bar er å kjøpe en speedrail eller flere av dem. Du kan plassere flaskene på en speedrail. En speedrail er en type hylle som sørger for at flaskene står trygt og sikkert og ikke faller ut, selv når det blir trangt i baren og folk dytter på hyllene. Hvis du bruker vanlige hyller der flaskene står fritt, kan du ikke unngå at flasker faller fra av og til, men dette kan unngås med en speedrail. Så når du skal organisere baren, er en speedrail en god start.

Det er bare hvis du har en veldig liten bar at en enkelt speedrail er tilstrekkelig, ellers vil du sannsynligvis trenge flere av dem. Hos Barlife vet vi hvordan bartendere jobber, og vi kjenner til deres behov, noe som gjenspeiles i utvalget vårt av barutstyr. Blant annet har vi en dobbelt speedrail, som mange bartendere finner svært nyttig. Den er laget slik at du bare monterer den øverste speedrailen på veggen, og den nederste flaskenholderen stikker litt lenger ut.

Optimaliser samarbeidet bak baren

Hvis du jobber et sted der flere personer jobber sammen samtidig, er det viktig å kunne samarbeide godt. Et godt samarbeid fører til bedre, morsommere og raskere arbeid, noe som er i alles interesse. Hvis du er eier eller ansvarlig for en bar, vil du dra nytte av å undersøke hvordan de ansatte best kan optimalisere samarbeidet med hverandre. En ting du kan gjøre er å identifisere styrker og svakheter hos dem som må jobbe sammen, for det kan hende at de er så forskjellige at de kan komplettere hverandre godt. Kanskje en er bedre til å fokusere på detaljer og mister raskt oversikten, mens den andre er god til å ha oversikt over hele baren på en gang.

- Finn barutstyr som kan gjøre arbeidet bak baren enklere hos Barlife -

Du kan også finne ut hva de forskjellige bartenderne er interessert i. Hvis det er en som elsker å lage drinker, kan denne personen være ansvarlig for flaskene. Personen vil hele kvelden sjekke om flaskene som står i speedrail er fulle eller ikke. Hvis du ser at en eller flere flasker er tomme eller nesten tomme i speedrailen, bør du umiddelbart bytte ut flasken, slik at personen som lager drinker ikke går tom, noe som kan være irriterende både for bartenderen og gjesten og skaper unødvendig ventetid.

Utforsk utvalget av bartilbehør

For å få det beste ut av en bar og de tilknyttede bartenderne, krever det ofte en analyse av hvordan arbeidet bak baren foregår. Som eier eller leder av baren kan du for eksempel observere hvilket utstyr bartenderne bruker mest, og hvis det er for lite av dette utstyret, kan du vurdere å kjøpe mer. Noe annet du kan gjøre er å se om bartenderne bruker mye tid på noe som de ikke ville trenge å bruke så mye tid på hvis de hadde riktig utstyr. En ting du kanskje finner ut av er at når bartenderen skal ta en flaske fra en speedrail og helle væsken i drinken, tar det lang tid å åpne flasken, helle, og sette flasken tilbake i speedrailen. Dette kan unngås ved å kjøpe noen helletuter som kan festes på alle flaskene du har åpne i baren. Da blir det raskt å ta en flaske fra den aktuelle speedrail for å lage en deilig drink.

bilde av en strainer og en drinkTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna