Flaskene - det viktigste elementet i baren

Loading...
Flaskene - det viktigste elementet i baren

I enhver bar vil flaskene alltid være det viktigste. Med mindre det er en spesialbar, er det alltid drinker og andre drikkevarer, folk kjøper, og i de fleste tilfeller inneholder de alkohol. Derfor er det viktig å gjøre alle aspekter og prosesser som har med flasker å gjøre så effektive som mulig. Det er sannsynligvis nødvendig å ha en flaskeholder eller flere, da dette er et viktig element i enhver bar. Med denne flaskeholderen kan du plassere flaskene slik du finner det mest hensiktsmessig, og du kan raskt ta en flaske fra holderen for å lage drinker.
dobbelt speedrail

En flaskeholder gir orden på flaskene

Å ha flasker spredt rundt er ikke til fordel for noen. Hvis det er tilfelle, vil man ende opp med å bruke mye tid på å finne akkurat den flasken man trenger, noe som betyr at kunden må vente. Det er alltid lurt å ha alle flaskene samlet på ett sted, i en eller annen form for flaskeholder. Hvilken flaskeholder eller flasker du skal skaffe, avhenger mye av hva bartenderne foretrekker, hvilken type bar du har, og hvor stor baren er. I det følgende kan du lese mer om hvilke typer flaskeholdere som Barlife kan tilby, avhengig av situasjonen du er i når det gjelder baren.

- Få orden på flaskene dine med Barlifes flaskeholdere -

Flaskeholdere for den lille baren

Jo mindre en bar er, desto færre flasker vil du sannsynligvis ha, siden du bare kan tilby et begrenset utvalg av drinker og drikkevarer. En av de gode flaskeholderne du finner hos Barlife er en rund flaskeholder for fire flasker. Det gode med denne flaskenholderen for den lille baren er at den tar opp veldig lite plass. Dessuten er den svært fleksibel og kan plasseres mange forskjellige steder. Noe smart med denne flaskeholderen er at du ikke trenger å finne helletuter til dem, da de er inkludert i selve flaskeholderen.

flaskeholder for 4 flasker

Hvis du har mer enn fire flasker i baren, kan du også finne en lignende flaskeholder med plass til seks flasker i stedet. Den har samme runde form og har også inkluderte helletuter. I noen tilfeller kan en liten speedrail også være praktisk for den lille baren, avhengig av hvor mye plass du har bak baren.

En stor bar kan ha mange flaskeholdere

Hvis du har en veldig stor bar, kan du nesten bruke den flaskeholderen du ønsker, fordi det uansett er nok plass til det. Hvis du har en bar med standardmål og en stor vegg bak baren, er den beste typen flaskeholder du kan ha en speedrail. Hvis du har mye plass, kan du ha flere speedrails som kan henges opp under hverandre. Speedrails er hyller som har sider, slik at flaskene står stabilt og ikke så lett faller ned på gulvet. Disse speedrailsene fås også i dobbel størrelse, så det er faktisk to speedrails i én hylle. Med denne typen er det den bakre hyllen som festes på veggen.

Hvis du har en stor bar som også serverer ulike typer vin, kan du også finne en flaskeholder spesielt for dette. Hos Barlife finner du blant annet forskjellige vegghengte flaskeholdere som kan holde opptil tjue vinflasker. Dette er praktisk når du raskt må ta ut en flaske for å servere den.Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna