Flaskene - det viktigste elementet i baren

Loading...
Flaskene - det viktigste elementet i baren

I hvilken som helst bar vil flaskene alltid være det viktigste. For med mindre det er en spesiell bar, vil det alltid være drikkevarer og andre drinks som folk kjøper, og da er det stort sett alkohol i den. Derfor bør du sørge for at alle aspekter og arbeidsoppgaver som har noe med flasker å gjøre er så effektivt som mulig. Du bør sannsynligvis ikke unngå å ha en flaskeholder eller flere, da det er et element som er viktig i hver bar. Med denne flaskeholderen kan du plassere flaskene som du kan sortere på den måten du synes er best. I tillegg kan du raskt ta en flaske fra flaskeholderen og skjenke denne i drinken.

 

En flaskeholder skaper kontroll over flaskene 

 Å ha flaskene som står rundt er ikke noe noen får noe godt ut av. I så fall ender du opp med å måtte bruke mye tid på å finne akkurat den flasken du trenger, noe som betyr at kunden må vente. Du bør alltid ha alle flaskene dine samlet på ett sted, nemlig på en flaskeholder. Hvilken flaskeholder du bør anskaffe er forskjellig ettersom det avhenger av hvilken type bartendere er, hvilken type bar du har og hvor stor bar du har. Nedenfor kan du lese mer om hvilken type flaskeholdere som Barlife kan tilby deg, avhengig av omstendighetene, i forbindelse med baren. 

- Hold oversikt over flaskene dine med Barlifes flaskeholdere - 

 

Flaskeholdere til den lille baren 

Jo mindre bar, jo færre flasker vil du sannsynligvis ha, ettersom du bare kan tilby et mindre utvalg drinks og drikkevarer. En av de gode flaskeholderne du finner på Barlife er en rund flaskeholder til fire flasker. Det fantastiske med denne spesielle flaskeholderen i forhold til den lille baren er at den fyller veldig lite. I tillegg er den veldig fleksibel og kan stilles mange forskjellige steder. 

flaskeholder til 4 flasker

Hvis du har litt mer enn fire flasker i baren, kan du også finne en lignende flaskeholder med plass til seks flasker i stedet. Den har samme runde form og har også helletut. I noen tilfeller kan en liten speedrail også være smart for den lille baren, men det avhenger mye av hvor mye plass som er bak baren. 

 

En stor bar kan ha mange flaskeholdere

Hvis du har en veldig stor bar, kan du nesten benytte deg av den flaskeholderen du ønsker, da det er plass til det uansett. Hvis du har en bar som har standardmål og som har en stor vegg bak baren, er den beste typen flaskeholder du kan ha en sppedrail. Hvis du har mye plass, kan du ha mange speedrails som kan henges sammen. Speedrails er en type hylle som har sider slik at flaskene er ordentlig festet og ikke lett faller ned på gulvet. Disse speedrails er også tilgjengelige i dobbel størrelse, slik at to speedrails faktisk er inkludert i en hylle. Med denne type er det den bakerste hylle som er montert på veggen. 

Hvis du har en stor bar som også serverer forskjellige typer vin, kan du også finne en flaskeholder spesielt til dette. Hos Barlife finner du blant annet forskjellige vegghengte flaskeholdere, som kan ha opptil tjue flasker vin hengende. Det er smart når du raskt trenger en flaske for å servere den. Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna