LAGUIOLE – KNIVER I VERDENSKLASSE

Loading...
LAGUIOLE – KNIVER I VERDENSKLASSE

Når vi snakker om knivene vi har hos oss i BarLife kommer vi fort innom knivene fra den franske knivprodusent Laguiole. Det er mange grunner til at vi tenker på denne produsenten, men den største årsaken er den utrolige gode kvaliteten som forbindes med disse Laguiole knivene.

Laguiole vil være i tankene våres når vi skal gi noen gode råd til deg som er på utkikk etter noen nye kniver.

I dette blogginnlegget kan du lese om hva som kjennetegner Laguiole knivene, og vi vil også presentere deg for noen av de flotte knivene fra Laguiole, som også finnes i sortimentet vårt.

 

Hva er egentlig Laguiole kniver?

Når vi snakker om knivene fra Laguiole så er det snakk om et fransk kvalitetsmerke. Alt begynte for cirka 150 år siden hos en gammel smed som het Forge de Laguiole i en liten fransk landsby som heter Laguiole. Her er det et grønt og frodig landskap og man kan virkelig merke at man har kommet langt ut på landet. Den største aktiviteten som foregår her er kuene som drøvtygger.

Det var i ku-flokken at Laguiole kniven ble skapt, etter videreutviklingen av dolken – Capuchadou som opprinnelig ble brukt av bøndene. Det ble starten for Laguiole knivene som eksisterer i dag.

Over hele verden blir de håndlagde knivene fra Laguiole hyllet for det flotte designet og den fine utstrålingen.

Skaftet på kniven er veldig behagelig å holde i, fordi det blir laget av utvalgte tresorter. Dette gjør at mange foretrekker Laguiole, når man først har prøvd å holde de i hånden vil man ikke ha noe annet.

 

Flotte biffkniver fra Laguiole  

I skrivende stund befinner vi oss i grillsesongen og da er det deilig med noen saftige biffer og koteletter. Da er det viktig at man ikke har en sløv kniv, for det kan gjøre den beste biffen til en dårligere opplevelse.

Man sikrer seg en veldig god biffopplevelse med Biffknivene fra Laguiole. Det nytter ikke å gå på kompromiss med biffkniven når man allikevel har investert i en god biff.

Bladet på kniven er skarpt og den skjærer lett igjennom kjøttet, det gjør at kjøttet beholder saften og kraften i seg og da får man en enda bedre smaksopplevelse.

 

4 fantastiske biffkniver

Når du allerede er i gang med å skaffe deg noen luksus kniver kan du samtidig gå all-in med et knivsett fra Laguiole. Settet inneholder 4 fantastiske biffkniver og dette er virkelig noen gode kniver å ha i skuffen hjemme.

Det gir deg også en god anledning til å invitere noen venner over til en hyggelig grillkveld når man har 4 gode biffkniver i skuffen.

 

Kjøkkenkniver fra Laguiole i høy kvalitet

href="/koekken/kokkenartikler/kokkenknive.html">kjøkkenkniver, er et nødvendig redskap og det er derfor viktig at de alltid er skarpe og at de passer godt i hånden. Laguiole lager kniver i alle former og størrelser så det er utrolig lett å få seg en kjøkkenkniv som gjør det til en sann fornøyelse å lage mat i kjøkkenet.

 

Det er en veldig god ide å oppbevare knivene sine i en knivblokk. På denne måten bevarer knivene skarpheten over lengre tid og hvis knivene blir litt sløve kan man alltid slipe de. Det kan man lett gjøre med en sharpener, og det vil på få sekunder forvandle de sløve knivene til noen nye skarpe kniver.   

 

Den berømte knivblokken fra Laguiole

Når du allikevel har tenkt til å kjøpe deg et nytt sett med kjøkkenkniver skal du også få den beste kvaliteten. I dette settet får man det, det inneholder 5 kniver og en knivblokk. Det følger med alt fra en brødkniv til en stekegaffel noe som gjør at man har alt man trenger. Hvis knivene blir litt sløve med tiden følger det med en flott knivsliper i settet. Det gjør at man alltid kan ha skarpe kniver. 

 

Laguiole Bestikk i 24 deler

Laguiole bestikket kan fås i flere modeller, men i sortimentet på våres hjemmeside har de fleste bestikksett 24 deler.

Det flotte bestikket i hvit og svart, som vi har fremhevet i bilde over kommer også i 24 deler. Man kan få den flotteste borddekkingen med dette autentiske franske bestikket og du kan også legge merke til hvordan borddekkingen påvirker gjestene som gjør at de vil føle seg veldig komfortabel og de vil nyte de flotte detaljene.   

 

Laguiole er betegnelsen på livsnytelse

Selv om Laguiole universet bruker mye av tiden sin på kniver, har de også andre flotte produkter som blir forbundet med livsnytelse. Det er for eksempel en flott vinåpner, den brukes mye av tjenere og sommelierer, det er fordi den ligger veldig godt i hånden som gjør det lett å trekke vinproppen opp av halsen på vinflasken.

Det hører med en god ost til en god vin og Laguiole har selvfølgelig det flotteste ostesettet, det inneholder 3 forskjellige ostekniver og en ostebrett.   

Det franske merke tilbyr også champagnesabler, hvis man vil åpne champagnen på en ekstravagant måte..

 

Siden Laguiole fremstiller noen luksuriøse produkter er det på sin plass at det blir laget kniver og tilbehør. Laguiole kan kjennetegnes som et eksklusivt merke, man får noen utrolig flotte kniver som holder i veldig mange år.

Da er det bare å skaffe seg noen kniver fra Laguiole, da kan du se det fantastiske håndverket med egne øyne.

Knivene fra Laguiole er noe for seg selv og det vil du snart finne ut av.

God fornøyelseTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna