Kjøp korketrekkere og åpnere på nett, rask levering

En korketrekker for vinen Når du skal servere vin må du i de fleste tilfeller ha en korketrekker. En korketrekker bør være solid, lett å bruke og se fin ut. Vin og korketrekker utfyller hverandre, det er en del av ritualet når du endelig er ute på byen. Det er synd å servere en god og kostbar flaske vin hvis korketrekkeren ikke står i stil. Hvis du trenger en flaskeåpner for øl, brus eller lignende, vil du finne de mest brukte her. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Coravin vinskænker inkl. 2 patroner 50606401
  Coravin vinskænker inkl. 2 patroner
  4 204,00 kr
 2. Professionel proptrækker - vægmontering 325
  Professionel proptrækker - vægmontering
  880,00 kr
 3. Vin sæt trææskee - 5 stk 663
  Vin sæt trææskee - 5 stk
  406,00 kr
 4. Tjenerens Proptrækker BTBL3520
  Tjenerens Proptrækker
  80,00 kr
 5. Proptrækker Twin BTBL3528
  Proptrækker Twin
  80,00 kr
 6. Bar Speed åbner holder BTBL3536H
  Bar Speed åbner holder
  338,00 kr
 7. Speed åbner Final Touch FTA7018
  Speed åbner Final Touch
  94,00 kr
 8. Vintage Kobber speed åbner 25229-44636
  Vintage Kobber speed åbner
  161,00 kr
 9. 34%
  SALE
  Gunmetal speed åbner 25231-44636
  Gunmetal speed åbner
  Special Price 107,00 kr Regular Price 161,00 kr
 10. Guld speed åbner 25235-44636
  Guld speed åbner
  161,00 kr
Set Descending Direction
Page
Den gode proptrækkerNår velger en korketrekker, kan det være en fordel å velge en modell som har alt i seg selv. Kelneren Korketrekkere de ofte kalles. Servitørs korketrekkere er en sammenleggbar korketrekker, som har en liten folie kutter, den "pigtail" og en liten mothaker flaskehals. Alle deler kan brettes slik at den ikke tar opp mye. Fordelen med å servere korketrekkere er at du har alt du trenger på fingertuppene. Når du arbeider raskt, er det viktig at det er bare én ting å huske. Vin åpnet ofte ved bordet, og derfor korketrekker å være presentabel. Hvis du trenger noe eksklusivt og vakkert for ditt hjem bar, slik at du kan velge et bord montert korketrekker. Det bidrar til å skape en unik opplevelse med vinflasker. Det fungerer ved at man rett og slett setter flasken i holderen, og trekker et håndtak. Må være servering rett i øynene, så det krever at du eller en serveringspersonalet er presentabel med et flott forkle. Se vårt eksklusive utvalg her Åpner Quick Control du trenger en ny opener for øl eller brus, det handler om å finne en som er lett å bruke. Vi Forhandlere forskjellige åpnere, men av våre mest populære typene er en hastighet åpnes. Det er med denne typen åpneren, for å åpne en flaske i løpet av kort tid. I stedet for bare å kunne åpne flasker på vanlig måte, åpnes en fart gjøre det raskere. Ved å ta et fast grep om sin flaske med den ene hdrinken og flytte farten sin åpnes i vinkel på ca 70 grader inn i kapselen, vil kapselen fly flasken. Det ser imponerende, og absolutt noe dine gjester vil huske. Du kan få din nye flaskeåpner i forskjellige farger, så du vil sikkert finne en som passer din bar.
Korktrekkere og flaskeåpnere prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Korktrekkere og flaskeåpnere hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna