Gjør det enkelt å lage isbiter

Loading...
Gjør det enkelt å lage isbiter

Å lage isbiter er ofte både tungvint, vått og ikke minst kaldt. I tillegg kan det være vanskelig å finne riktig sted der et isbitbrett kan være plassert i fryseren, da det krever at stedet er helt rett. Blant frosset mais, ferdigretter og snapsen fra julebordet, kan det være veldig vanskelig å finne et sted som er horisontalt nok til at isbitbrettet kan ligge der. 

Imidlertid er det gode nyheter for de som elsker en kald drink, men ikke vil bruke de gammeldagse og upraktiske isbitskuffene. Velkommen til ICEBREAKER! En isterningsbrett som er enkel å bruke ser fin ut i fryseren og er smart når du bruker den til servering. Barlife er veldig stolte av å tilby dette innovative tilbudet på et isbitbrett. 

Se de forskjellige Icebiter her

 

Isbitbrett i urbane farger og stil 

Det er ikke helt uten grunn at isbitbrettet heter Urban, fordi det er akkurat det det er. Både formen og de moderne fargene får det til å se kult ut. istbitbrettet er designet på en måte der de rene linjene er i fokus, noe som reflekteres av den runde formen på utsiden. Hos Barlife tilbyr vi Icebreaker i fire forskjellige farger. Du kan finne både isbitbrettet i en lys gul farge som er veldig varm, samt en mørk blå farge som skiller seg ut med sin stil og eleganse. Du finner også Icebreaker i de mer nøytrale fargene som mørkegrå og hvite. Icrebreaker er veldig enkel å bruke, og det er bare noen få trinn du må gå før, du har lekre isbiter som du kan bruke i din egen drink eller dine gjester. Det første trinnet i prosessen er å fylle isbitbrettet. Dette gjør du ved å snu toppen slik at det åpnes et hull der du heller vann. Her fortsetter du å helle vann i holderen til det ikke kan være mer. Hvis du vet at du bare vil lage færre isbiter kan du også helle en mindre mengde vann. 

--- Gjør isbiter enklere ved å lese om Icebreaker her --- 

 Den neste tingen å gjøre er å plassere isbitbrettet i fryseren, og her vil du spesielt merke hvordan formen på brettet gjør det enkelt å finne plass. Icebreakeren er avlang på begge sider og rund i kantene. Dette betyr at du lett kan ha den liggende i fryseren uten å ta mye plass, og du kan godt ha andre ting som ligger rundt den. Det fine er også at du kan ha flere av disse isbitbrettene liggende ved siden av hverandre, noe som er smart hvis du vet at du trenger å bruke mange isbiter til en spesiell begivenhet. Du lar isbitbrettet ligge i fryseren i en stund mens isbitene fryser til is, og så er du snart klar til å servere drinker med disse isbitene. 

Flot isterningbakke i gul fra Icebreaker

Det siste du skal gjøre når du bruker Icebreaker er å servere isbitene. Her bruker du den samme mekanismen som du gjorde i begynnelsen der du vrir toppen av lokket. I stedet for bare å gjøre det en gang, skal du fortsette å vri lokket rundt, og snart vil isbiter komme ut av isbitbrettet. Du plasserer ganske enkelt Icebreakeren over glasset der du vil ha is, og snart har du et helt glass fylt med isterninger klar til å servere den drink du ønsker. Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna