Kjøp Isbiter og isbitformer online her

INGEN KJEDELIGE ISBITER

Skal du lage den helt perfekte cocktailen så skal den gjerne være iskald og bli servert med isbiter. Bortsett fra isbitenes praktiske formål som er å holde cocktailen kald, så kan isbitene også være med til å løfte cocktailens utseende, hvis isbitene har noen flotte former. Den klassiske isbitformen er det mange som foretrekker. Nyter du en «whisky on the rocks» i ny og ne, vil den klassiske isbitformen være på sin plass. For å forme isbitene trenger du en isbitform, og den kan man få i mange forskjellige materialer, former og designs. Her hos BarLife har vi et bredt utvalg av både de helt klassiske isbitformene til de mer innovative isbitformene. Ønsker du å kjøpe isbiter til et dekorativt formål, finner du også et utvalg av falske isbiter, som ikke er beregnet til å ha i drinken, de skal kun bli brukt som pynt. La deg bli inspirert av vårt store utvalg her på siden og finn den beste isbitformen til akkurat degles mer her

Loading...
Set Ascending Direction
Page
 1. 25%
  Silikon Iskuleform for 4 iskuler ICMD0008 by Beaumont color Svart
  Silikon Iskuleform for 4 iskuler
  Special Price 29,00 NOK Regular Price 38,75 NOK
 2. Ice balls XXL ø7cm 6620NN01 by koala color Svart
  Ice balls XXL ø7cm
  199,00 NOK
 3. Isterningform 4 iskugler Ø 6.3 cm 2017153 by Koop color Svart
  Isterningform 4 iskugler Ø 6.3 cm
  59,00 NOK
 4. Isbitbrett 5x5x5cm 62-62760000 by koala color Svart
  Isbitbrett 5x5x5cm
  79,00 NOK
 5. Isterningform 4 isterninger 5.5 x 5.5 cm 2017152 by Koop color Svart
  Isterningform 4 isterninger 5.5 x 5.5 cm
  49,00 NOK
 6. Isterningbakke terninger 2x2cm LU10470 by LURch color Svart
  Isterningbakke terninger 2x2cm
  119,00 NOK
 7. Isterningbakke terninger 4x4cm LU10465 by LURch color Svart
  Isterningbakke terninger 4x4cm
  109,00 NOK
 8. Isterningbakke terninger 5x5cm LU10466 by LURch color Svart
  Isterningbakke terninger 5x5cm
  169,00 NOK
 9. Isterningform til knust is 2017150 by Koop color Svart
  Isterningform til knust is
  49,00 NOK
 10. Isterningbakke til terninger 5x5 cm LU240715 by LURch color Svart
  Isterningbakke til terninger 5x5 cm
  189,00 NOK
 11. Isterningbrett til terninger 3x3 cm LU240705 by LURch color Svart
  Isterningbrett til terninger 3x3 cm
  229,00 NOK
 12. Isterningbrett til terninger 2x2 cm LU240700 by LURch color Svart
  Isterningbrett til terninger 2x2 cm
  209,00 NOK
 13. Isterningbakke til terninger 4x4 cm LU240710 by LURch color Svart
  Isterningbakke til terninger 4x4 cm
  205,00 NOK
 14. Blå Silikon isbitform 15 rom BTBL3349 by Beaumont color Blå
  Blå Silikon isbitform 15 rom
  189,00 NOK
 15. Falske isbiter 50 stk. 17966 by BARLIFE color Svart
  Falske isbiter 50 stk.
  239,00 NOK
 16. Isterningbakke terninger 3x3cm LU10450 by LURch color Svart
  Isterningbakke terninger 3x3cm
  105,00 NOK
 17. Akryl isterninger ca.220 stk. 11590 by BARLIFE color Svart
  Akryl isterninger ca.220 stk.
  359,00 NOK
 18. Isterningbakke runde kugler 2cm LU10435 by LURch color Svart
  Isterningbakke runde kugler 2cm
  119,00 NOK
Set Ascending Direction
Page

SÅNN LAGER DU LUKSUSISBITER TIL DINE LEKRE COCKTAILS 

Som med mye annet så kan det være at det ikke er så lett som det ser ut, for en isbit er ikke bare en isbit. I hvert fall ikke hvis du spør noen av landets mest anerkjente bartendere. Flere og flere high-end cocktailbarer begynner å utforske med forskjellige metoder for å skape isbiter, slik at de blir klarere, hardere, kaldere og som man også kan skjære ut i mange flotte former.

 

Her vil vi gi deg noen tips til hvordan du kan eksperimentere litt mer med å lage bedre isbiter, slik at du kan få enda mer ut av drinkene dine.

1.      Først skal du vite at vann inneholder oksygen, og oksygen er med på å gjøre isbitene mer uklare. Derfor kan du koke opp vannet et par ganger før du fryser det ned. Kokingen av vannet er med på å redusere oksygeninnholdet, og det gjør at man får klarere isbiter.

2.      Det er bedre å bruke en større isbit i drinken din enn å bruke flere små. Grunnen til dette er smeltehastigheten. En større isbit holder seg frossen lengre og den vil gi fra seg mindre smeltevann. Drinken din blir derfor ikke tynnet ut og smaksopplevelsen blir den samme.

 

Spørsmålet som reiser seg er kanskje hvorfor det er så viktig å være opptatt av isbiter? Og du synes kanskje det er litt rart, men hvis du vil skape en god drinkopplevelse, så skal alle detaljene være på plass. Akkurat som utvelgelsen av alkohol, til valget av cocktailglass og til dine flotte og klare isbiter. 


ISBITFORMFORM AV SILIKON

Er du lei av de klassiske engangs isbitposene, som du fyller opp med vann, fryser ned og deretter tar du en isbit etter den andre ut, samtidig som fingrene får forfrysninger i kampen mot isbitene. 


Derfor kan du få noen veldig flotte isbitformer av silikon fra merket Lurch. I en Lurch isbitform får du både fort frysning, klarere is og isbitene er også veldig enkle å løsne fra silikonmaterialet. En Lurch isbitform er blant de absolutt beste på markedet og du vil helt klart ikke bli skuffet, og da slipper du for isbiter i pose. 


Du kan få en silikon-isbitform i flere forskjellige størrelser og former. Hvis du kunne tenke deg en morsom isbitform som samtidig kan sette gang i festen, så vil du bli veldig glad for isbitformen som former isbitene til shot glass. 


Visste du at noen silikon isbitformer også kan bli brukt som bakeplate? Du har dermed mulighet til å lage isbitfigurer til barnebursdager, samtidig som at du kan bake matchende kaker til isbitene. Det er helt genialt og av den grunn bør du overveie å skaffe deg en silikon-isbitform. Vær dog oppmerksom på at silikon isbitformen som du ønsker deg er godkjent til ovnen, før du setter den på 200 grader. Dette er en god investering hvis du ønsker å bruke en stor isbitform til flere ting. 


ISBITER LØFTER COCKTAILEN DIN

Om du skal servere cocktails til vennene dine eller om du skal servere cocktails for noen gjester i baren din, så vil det uansett gi en god opplevelse.

 

Drinken skal lages til perfeksjon, med de helt riktige mål og ingredienser. Samtidig skal den ha et veldig flott utseende, og gjestene skal virkelig like å drikke cocktailen med øynene.

 

Som et dekorativt element kan en isbit av den riktige støpningen sette prikken over i-en på en i forveien utsøkt cocktail. I noen drinker vil store isbiter virkelig fremheve den estetiske opplevelsen, som gjestene får når de drikker den. I andre vil kuleformede isbiter gjøre underverker, mens terningsformen for noen andre vil være det helt riktige.

 

Uansett hva du har behov for så finner du isbitformer her hos BarLife til store isbiter, runde isbiter, isbiter i stål og du har mulighet til å kjøpe metall isbiter.

 

For å lage noen flotte isbiter kan man bruke isbitformer som man kan få i forskjellige størrelser. Isbitformer fås i forskjellige størrelser, og med forskjellig former til selve isbitene, som for eksempel runde isbitformer og store isbitformer.

 

Skal drinken din bli servert i høye sylinderformede glass, så skal du ha en isbitform som kan lage sylinderformede isbiter. Det vil løfte drinken din til nye høyder. 


DEKORATIVE ISBITER OG ISBITER MED SMAK

Isbiter kan være mange ting. De kommer i forskjellige former og størrelser, men du kan også lage de med mange forskjellige spennende smaker. Du kan overveie å velge noe annet enn vann til å lage isbiter.

 

Hvis du for eksempel serverer iskaffe, så kan du lage isbiter av kaffe, da trenger du ikke å bekymre deg om at kaffen blir blandet med vann når isbitene smelter. Det samme gjelder for drinker, her kan du også bruke isbitene som pynt. Du kan velge en isbitform som lager isbiter i en fin fasong, men du kan også tilsette bær, spiselige blomster, krydderurter eller andre dekorative ting i isbitene dine. Hvis du er ekstra kreativ kan du tilsette farge i blandingen, da blir isbitene ekstra flotte å se på.

 

Akkurat som med iskaffen så er det også ideelt å tilsette smak i isbitene til drinkene dine. Det er nesten kun fantasien som setter grenser. Du kan blant annet lage is med sitronsaft, da får du isbiter med sitrussmak.

 

Du kan også selvfølgelig lage isbiter hvor du har tilført yndlingssirupen din, da kan du for eksempel lage bringebær isbiter eller isbiter med smak av pasjonsfrukt og mango


FALSKE ISBITER

Hvis du ønsker å vise frem spesifikke produkter på en litt mer eksklusiv måte, sånn som en ispanne, vinkjøler eller en is knuser, så er isbiter av is ikke alltid den mest praktiske løsningen, de har dessverre en tendens til å smelte. Men til gjengjeld kan du få disse såkalte falske isbitene som blant annet blir produsert i materialet akryl.

 

De falske isbitene er utrolig autentiske og de ligner ekte is på en prikk. Akrylisbiter i firkanter har et bredt spekter av brukermuligheter, man kan bruke de til å vise frem produkter eller til fødevarer, man kan også bruke de som rekvisitter i en film.

 

De har et utseende som ekte is og du kan få dem i forskjellige størrelser. Disse falske isbitene er ideelle til utstillinger i barer, klubber, butikker og på messer. Du kan også bruke de til catering arrangementer, til å vise fødevarer og drikkevarer frem, uten at du hele tiden trenger å bytte ut isen.

De kan senkes i væske før de vaskes og gjenbrukes. Akrylisbiter er et praktisk og billig alternativ til ekte is. 


ISBITFORM MED LOKK

Kunne du godt tenke deg å spare tid med å tørke opp vann fra gulvet som du søler hver gang du skal gå fra vasken til fryseren med isbitformen, så kan vi på det varmeste anbefale deg en isbitform med lokk.

 

Her hos BarLife finner du forskjellige varianter av både store og små isbitformer, som du kan dekke med et lokk, da unngår du å søle masse vann på kjøkkenet.

 

Du kan både få isbitformer som former isbitene til kuler, sylindere og klassiske isbiter. En silikon isbitform med lokk er et veldig bra og praktisk valg, og den er med på å sikre deg at du alltid har isbiter i fryseren.


WHISKEY STEN 

I stort sett alle drinker og cocktails er is med på å gjøre opplevelsen enda bedre. Hvis isen smelter og tynner ut drinken litt så gjør det ikke så mye, men det er noe annet drikke der noen personer opplever noe annet. 

Når man for eksempel skal servere whiskey er det mange forskjellige filosofier angående hvordan man skal servere den riktig. Uenigheten kommer fra våres forskjellige preferanser og hva som passer best til vårt temperament. 


Noen synes at whiskey skal bli servert i et glass med en stor åpning og at den skal ha stuetemperatur. Andre ønsker at whiskyen skal bli servert «on the rocks», mens andre vil ha at whiskyen skal bli servert avkjølt med eller uten isbiter. 


Hører du til gruppen som liker at whiskyen er avkjølt, men som synes at det er ergerlig at den skal bli tynnet ut med vann fra isbitene, så vil en whiskystein være noe for deg. Her hos BarLife forhandler vi noen gode chillrocks, som er skreddersydd til å holde whiskyen avkjølt. Dette er noen isbiter i stein og samtidig unngår du at drinken blir tynnet ut fra de vanlige isbitene. 


En whiskystein skal ligge i fryseren i 2-3 timer før den er klar til bruk. Det er gjenbrukbare isbiter og de er smaksnøytrale og helt perfekt til deg som vil nyte en avkjølt whisky. FINN DEN PERFEKTE ISBITFORMEN HOS BARLIFE

Her hos BarLife har vi et stort utvalg av isbitformer, som passer perfekt til drinkene dine. Det store sortimentet gir deg et bredt spekter av valgmuligheter, både hvis du ønsker å følge vår guide til den perfekte isbit som vi har beskrevet lengre opp på siden, eller om du heller vil lage mange små isbiter. Uansett hva, så har vi akkurat den isbitformem som du trenger.

 

En av de mere tradisjonelle isbitformer som vi selger mye av er den kvadratiske isbitformen med plass til 12 isbiter. Størrelsen er 4x4 cm pr isbit og dermed oppfyller isbitformen noen gode mål i forhold til å fremstille noen ideelle isbiter til drinker. 


Kunne du tenke deg noen andre mål på isbitene dine, så har vi også isbitformer som er 3x3 cm og 5x5 cm.


I noen tilfeller er det fint å kunne lage mange små isbiter på en gang, derfor er det en god ide og også ha en isbitform med noen mindre dimensjoner. For eksempel så har vi en isbitform som kan inneholde opp mot 32 kuleformede isbiter av gangen. Den er enkel å ha i fryseren, og du kan enkelt presse isbitene ut av formen når du skal bruke dem. Den kan også fås med kvadratiske isbiter, hvis du heller liker denne formen bedre. 


Som du kan merke er det virkelig mange muligheter når det både kommer til isbitformer og det å lage den perfekte isbit. Du kan også prøve å ta en nærmere titt på våres isbitmaskiner, hvis forbruket ditt av isbiter er litt mer omfattende. Vi har både billige og dyre isbitmaskiner, så du kan alltid finne noe som passer for deg. Vi står alltid klar til å hjelpe deg med å finne den perfekte isbitløsning som du har bruk for. 


Riktig god fornøyelse!


Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna