GIN MARE BLIR DIN FAVORITT SOMMER GIN

Loading...
GIN MARE BLIR DIN FAVORITT SOMMER GIN

Sommeren har endelig kommet og det er ikke lenge før man kan nyte noen sommerkvelder ute på terrassen. Kanskje har du allerede startet med å sitte litt ute og vi vil gjerne vise deg hvordan sommerkveldene kan bli enda bedre.

Svaret er ganske enkelt, og vi vil beskrive det med disse tre ordene: Gin og Tonic. Det er ikke noe nytt med sommerkvelder og den populære cocktailen, men vi skal i dette blogginnlegget snakke om en spesiell gin, den spanske Gin Mare.

 

Gin Mare Gläser

Før vi gir deg en mer detaljert beskrivelse av ginen, vil vi først gi deg en beskrivelse av den flotte Gin Mare Gläser.Hos oss i BarLife kan du kjøpe et sett som inneholder 4 glass og som ved første øyekast gir deg utrolig lyst på en lækker gin drink.

Selve glasset har en romslig facon og den kan inneholde opp til 70cl. Det er selvfølgelig ikke meningen at 70cl skal helles opp i glasset på en gang, romsligheten i glasset skal gi drinken din bedre oksygentilførsel og det får frem alle de gode luktene og smakene i drinken.

Gin Mare Glasset er et ballongglass, det er en karakteristisk form for ginglas og også for noen varianter av rødvinsglas.

I tillegg til glassformen er det verdt å legge merke til den flotte måten som glassene er dekorert på, det skaper en rød tråd med ginflaskens fine design. Vi kan i hvert fall anbefale dette ginglasset, spesielt hvis du skal kjøpe ginen, da er det en helt ideel kombinasjon. Vi har faktisk gjort valget veldig lett for deg og laget denne Gin Mare Giftpack, her får du både en ginflaske og et glass å nyte ginen i.

 

 

Gin Mare

Vi har snakket nok om Gin Mare glasset, nå vil vi fortelle deg om selve ginen. Den er blitt en av ekspertenes favoritt på grunn av middelhavsstemningen og den kraftfulle smaken man får av den. Den blir produsert av MG destilleriet og det er eiet av Giró Ribot. Det ligger i det nedlagte kappellet i fiskerlandsbyen i Vilanova i la Geltrú, som kun er noen få kilometer fra Barcelona.

Familien Giró Robet begynte opprinnelig med å produsere fruktlikør med aromatiske frukter i 1835, og siden den gang har de utvidet repertoaret til whisky, brandy og gin. Akkurat sånn som med deres andre brennevin så er det også fokus på lokale råvarer i Gin Mare. Man får altså en gin som er den perfekte kombinasjon av både tradisjonell gin og tradisjonell katalansk. De botaniske elementene som er brukt i destilleringen er: enebær, kardemomme, korianderfrø, appelsinskall, mandarinskall og sitronskall.    

Utover det er det også brukt lokale spesialiteter som basilikum, timian, rosmarin og en spesiell olivensort.

Når du lukter på ginen vil du helt klart merke duften av enebær og rosmarin. Det er også blant annet disse to botaniske elementene som er med på å lage en sterk aroma, imens noen av de andre botaniske elementene ikke kommer like tydelig frem og de kommer først frem litt senere. Det er først timian og rosmarin som man først kan merke på smaken, og sakte men sikkert vil sitrussmakene komme frem og til slutt merker man en lett ettersmak av timian. Man tar heller ikke feil av enebær, men Gin Mare har en veldig fin balanse som gjør at smaken av enebær ikke dominerer over ginen. Man kan virkelig merke alle smakene i drinken.

 

Den perfekte Gin & Tonic

Nå som du har fått et godt innblikk i hva Gin Mare glasset og selve ginen har å tilby kommer vi endelig til høydepunkter i blogginnlegget. Som vi skrev i starten av innlegget så er det en ting som kan gjøre sommerkveldene på terrassen helt perfekt og det er en god Gin & & Tonic.

Kanskje er vi litt påvirket av produktene våres, men den perfekte Gin & Tonic får du med en flaske Gin Mare, og her kommer vi med en veldig god oppskrift:

  • 4 cl Gin Mare
  • Tonic Vand (Fever Tree, 1724 Tonic Water, Fentimans Tonic Water e.l.)
  • En tynn skive appelsinskive
  • Ferske blader med rosmarin eller basilikum
  • Masser isbiter

Først finner du frem et flott Gin Mare Glass, da har du satt rammen for en ultimat smaksopplevelse. Hvis du ikke har et Gin Mare Glass kan du også bruke et stort vinglass eller et alminnelig highballglass.

Fyll isbiter i glasset og deretter heller du ginen i. Hell opp med tonicvand som du har valgt og pynt med en appelsinskive og rosmarin eller basilikum.

Vi har også en Gin Mare & Tonic pakke,her får du en stor magnum ginflaske og 6 store flasker med tonicvann. På denne måten kan man lett få alt man trenger til å bruke for å lage den perfekte Gin & Tonic.

 

Alt du trenger å gjøre nå er å kjøpe et Gin Mare Glass, så kan du lage en god Gin & Tonic og sette deg ut i en god stol på terrassen og nyte livet.

God fornøyelse!Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna