Loading...

Gin Mare Glass 4 stk.

Varenummer
9531
Prisgaranti

På Barlife.no, vi sikter til å være den billigste og beste. Derfor tilbyr vi også prisen for nesten alle våre varer. Men hvis du finner dem billigere på en Internett-konkurrent, matcher vi prisen hvis følgende vilkår blir oppfylt.

Betingelser

Din anmodning må gjøres før du bestiller eller ikke senere enn 14 dager etter datoen for ordren.
Produktet må være i beredskap for både oss og konkurrenten. Vi kan måle prisen med prisen på konkurrenten, inkludert den billigste måten å levere tilbake (Vi legger til vår bonuspoeng til regnskyen).
Konkurrenten må styres av danske regler for garanti, beskyttelse, skikker og VAT.
Prisen for pris og pris gjelder ikke for tilbud eller kombinert med andre rabatter.
Prismatch/ prisgaranti også ikke auksjoner eller tenger, som krever en form for medlemskap.
Hvis du tviler på om kontakten din tilfredsstiller betingelsene, er du alltid velkommen til å kontakte oss på support@barlife.no

 

* For å kunne måle prisen må produktet bli merket med en pris garanti. Du finner dette på produktsiden ved siden av prisen

Det er det du gjør

Ta et skjermbilde eller lenke til produktet hvor produktet kan kjøpes, datoen for gyldigheten av tilbudet og send til kundeservice på support@barlife.no
Når vi har fått din anmodning, vil vi se på detaljene og gi beskjed så snart som mulig om varene kan sammenlignes, og om vi kan måle prisen. Hvis du har henvendt deg til før du bestiller, kan du bestille produktet som normalt når vi har redusert prisen. Hvis du har kontaktet deg etter å ha kjøpt varene, vil vi overføre differansen til kontoen din

Special Price 489,00 kr Regular Price 655,00 kr
Spar 25% (166 kr)
In stock

Beskrivelse

Gin Mare Glass 4 stk

Gin Mare - uttalt Gin Ma-ray - er produsert av Giró Ribot-eide Destilerias MG i et lite nedlagt kapell i den katalanske fiskerbyen Vilanova i la Geltrú, bare 50 kilometer sør for Barcelona. Kapellet sto opprinnelig ved stranden og ble brukt av fiskere til å be før de la ut på de lange fisketurene. På 1700-tallet flyttet munkene kapellet lenger inn i byen til landet Giró Ribot-familien har eid siden 1950.
Gin Mare er en innovasjon i gin-kategorien. Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare blitt inspirert av middelhavsmat og kombinert de seks tradisjonelle giningrediensene: einer, korianderfrø, kardemomme, sitronskall, appelsinskall og mandarinskall med de fire lokale middelhavsingrediensene rosmarin, basilikum, timian og den lokale olivenvarianten. Arbequina.
Alle ingrediensene destilleres i seks forskjellige ingrediensgrupper i en 250 liter spesialdesignet destilleri kalt Florentine. Sitrusskallene blir dynket (maserasjon) i ett år før den faktiske destillasjonen i 50% vol. Nøytral alkohol fra bygg som til slutt destilleres. Alle destillater blandes til slutt grundig med nøytral alkohol og renset vann til den ferdige Gin Mare.
Den aromatiske einer og rosmarin blir umiddelbart fanget i nesen. Begge er lett gjenkjennelige og veldig fremtredende, smaken er om mulig enda sterkere og aromatisk enn aromaen. Rosmarin og timian dominerer smaksløkene i forsmaken. Enebæren er litt mer dempet. Så kommer varmen fra sitrusskallene og sitrussmaken fra korianderfrøene. I den lange ettersmaken ligger en behagelig og tydelig timian.
Det er bare 4 Gin Mare-briller,

Det kan oppstå luftbobler.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna