Loading...

Gin Mare Glass 4 stk.

Varenummer
9531
PRISGARANTI
532,00 kr

Beskrivelse

Gin Mare Glass 4 stk

Gin Mare - uttalt Gin Ma-ray - er produsert av Giró Ribot-eide Destilerias MG i et lite nedlagt kapell i den katalanske fiskerbyen Vilanova i la Geltrú, bare 50 kilometer sør for Barcelona. Kapellet sto opprinnelig ved stranden og ble brukt av fiskere til å be før de la ut på de lange fisketurene. På 1700-tallet flyttet munkene kapellet lenger inn i byen til landet Giró Ribot-familien har eid siden 1950.
Gin Mare er en innovasjon i gin-kategorien. Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare blitt inspirert av middelhavsmat og kombinert de seks tradisjonelle giningrediensene: einer, korianderfrø, kardemomme, sitronskall, appelsinskall og mandarinskall med de fire lokale middelhavsingrediensene rosmarin, basilikum, timian og den lokale olivenvarianten. Arbequina.
Alle ingrediensene destilleres i seks forskjellige ingrediensgrupper i en 250 liter spesialdesignet destilleri kalt Florentine. Sitrusskallene blir dynket (maserasjon) i ett år før den faktiske destillasjonen i 50% vol. Nøytral alkohol fra bygg som til slutt destilleres. Alle destillater blandes til slutt grundig med nøytral alkohol og renset vann til den ferdige Gin Mare.
Den aromatiske einer og rosmarin blir umiddelbart fanget i nesen. Begge er lett gjenkjennelige og veldig fremtredende, smaken er om mulig enda sterkere og aromatisk enn aromaen. Rosmarin og timian dominerer smaksløkene i forsmaken. Enebæren er litt mer dempet. Så kommer varmen fra sitrusskallene og sitrussmaken fra korianderfrøene. I den lange ettersmaken ligger en behagelig og tydelig timian.
Det er bare 4 Gin Mare-briller,

Det kan oppstå luftbobler.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna