Loading...

Gin Mare Glas 4 stk.

Varenummer
9531
444,00 kr

Beskrivelse

Gin Mare Glass 4 stk

 
Gin Mare & ndash; Gin uttales Ma-ray & ndash; blir produsert av den Gir & oacute; Ribot eid Destilerias MG i en liten lukket kapell i den katalanske fiskeværet Vilanova i la Geltr & uacute, kun 50 kilometer sør for Barcelona. Kapellet opprinnelig sto på stranden og ble brukt av fiskere til å spørre før du tar fatt på lange fisketurer. I det 18. århundre munkene flyttet kapellet videre inn i byen av den grunn Gir & oacute; Ribot familien har eid siden 1950.
Gin Mare er en nyskapning i gin kategorien. Med fokus på lokale råvarer har Gin Mare henter inspirasjon fra Middelhavet og kombinert de seks tradisjonelle gin ingredienser: einer, koriander, kardemomme, sitronskall, appelsinskall og mandarin skall med fire lokale Middelhavet ingredienser rosmarin, basilikum, timian og den lokale oliven utvalg Arbequina.
Alle bestanddeler er destillert i de seks forskjellige grupper av ingredienser i en 250-liters spesialdesignet l fortsatt kalles Florentine. Citrus skall fuktet (oppbløting) i ett år forut for destillasjon i 50 vol.%, Nøytral alkohol fra bygg for til slutt å bli destillert. Alle destillater er blandet til slutt grundig med nøytral alkohol og renset vann (renset vann) til det ferdige Gin Mare.
Den aromatiske einer og rosmarin straks fast i nesen. Begge er lett gjenkjennelig og svært fremtredende,   Smaken er om mulig enda mer kraftfull og aromatisk enn lukten. Rosmarin og timian dominerer smaksløkene i forsmagen. Enebærren er litt mer dempet. Deretter kommer varmen fra sitrusskall og sitrus lignende fra korianderfrø. I det lange ettersmaken er en komfortabel og klar timian
Det er bare fire Gin Mare glass.  .
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna