FLASKENE – DET VIKTIGSTE ELEMENTET I BAREN

Loading...
FLASKENE – DET VIKTIGSTE ELEMENTET I BAREN

I hvilken som helst bar er flaskene alltid viktigst. Med mindre det er en veldig spesiell bar, så vil alltid drinkene og andre drikkevarer, som folk kjøper være viktigst og det skal for det meste alkohol i. Derfor bør man sørge for å gjøre alt som har med flaskene å gjøre så effektivt som mulig. Man kommer mest sannsynligvis ikke utenom å ha en eller flere flaskeholdere denne gjenstanden er det viktig å ha i en bar. Med denne flaskeholder kan man plassere og sortere flaskene sånn at man finner de på best mulig måte. Man kan også kjapt ta en flaske ned fra flaskeholderen og helle det i drinken.
double speedrail

EN FLASKEHOLDER GJØR AT MAN FÅR KONTROLL OVER FLASKENE

Å ha flasker stående rundt omkring er ikke særlig smart og det er ikke noe som noen får noe ut av. Man ender med å bruke masse tid på å finne akkurat den flasken man har bruk for, og det betyr at kunden er nødt til å stå og vente. Man bør alltid ha alle flaskene samlet et sted, i en eller annen form for flaskeholder. Hvilken flaskeholder eller flaskeholdere du bør skaffe deg er forskjellig og det kommer an på hva bartenderen liker, hvilken type bar man har og hvor stor baren er. Under kan du lese om hvilken type flaskeholdere Barlife kan tilby deg, alt ettersom hva slags bar du har.

- Få kontroll på flaskene dine med Barlife sine flaskeholdere -

FLASKEHOLDERE TIL DEN LILLE BAREN

Jo mindre baren er, desto mindre flasker vil man ha. Det fører til at man har et mindre utvalg av drinker og drikkevarer. En av de gode flaskeholderne du finner hos Barlife er en rund flaskeholder som passer til fire flasker. Det som er smart med denne flaskeholderen i forhold til at du har en liten bar er at den ikke tar så mye plass. Utover det er den veldig fleksibel og man kan plassere den mange forskjellige steder. Flaskeholderen inkluderer også serveringstutter så du trenger ikke finne dette til flaskene.

flaskeholder til 4 flasker

Hvis du har litt flere enn fire flasker i baren kan du også finne en lignende flaskeholder som har plass til seks flasker. Den har den samme runde formen, og den inkluderer også helletutter. I noen tilfeller kan en liten speedrail være smart til en liten bar, men det avhenger av hvor mye plass som er bak baren.

EN STOR BAR KAN HA MANGE FLASKEHOLDERE

Har man en veldig stor bar kan man nesten bare bruke den flaskeholder man har lyst til, fordi man har plass til det. Har man en bar som har standardmål, og som har en stor vegg bak baren, så er det best å ha en speedrail bak baren. Hvis man har veldig mye plass kan man ha mange speedrails som man kan henge opp under hverandre. Speedrails er en type hylle, som imidlertid har sider slik at flaskene sitter godt fast, så de ikke lett faller i gulvet. Man kan også få disse speedrailsene i en dobbel størrelse, da følger det med to speedrails i en hylle. Hvis man velger denne typen er det kun den bakerste hyllen som blir satt opp på veggen.

Hvis du har en stor bar som også serverer forskjellig typer vin, kan du også finne en flaskeholder spesifikt til dette. Hos Barlife finner du blant annet forskjellige vegghengte flaskeholdere, her kan man få plass til opp mot 20 flasker vin hengende. Det er veldig smart når man fort skal ha tak i en flaske for å servere den.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna