Kjøp Flaskeholder Online på Barlife.no | beste prisene i Skandinavia '

Hold orden på alle flaskene med en oppbevaringsløsning som sparer plass og gjør de mest brukte flaskene lettest tilgjengelige. Vi har mange forskjellige flaskeholdere, hyller og speed rails både til proffene og deg som har hjemmebar. En god oppbevaringsstrategi og smarte oppbevaringsløsninger er alfa omega når det er mange gjester og mange medarbeidere i gang på en gang. De får du en funksjonell bar som det er enkelt å hode i orden, og dine medarbeidere kan konsentrere seg om kundene og ikke lete etter det de skal bruke. Les mer om våre flaskeholdere og flaskeoppbevaringsløsninger her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Rund Vægmonteret flaskeholder 4,5 liter BTBL3207
  Rund Vægmonteret flaskeholder 4,5 liter
  229,00 kr
 2. Vægmonteret flaskeholder - 70cl / 1 liter BTBL3202
  Vægmonteret flaskeholder - 70cl / 1 liter
  94,00 kr
 3. Flaskeholder Bordmonteret - 1,5 liter BTBL3203
  Flaskeholder Bordmonteret - 1,5 liter
  121,00 kr
 4. Firkantet Vægmonteret flaskeholder 4,5 liter BTBL3208
  Firkantet Vægmonteret flaskeholder 4,5 liter
  229,00 kr
 5. Flaskeholder Vægmonteret 3 1,5 liter BTBL3211A
  Flaskeholder Vægmonteret 3 1,5 liter
  406,00 kr
 6. FlaskeholderVægmonteret 4 1,5 liter BTBL3213A
  FlaskeholderVægmonteret 4 1,5 liter
  473,00 kr
 7. Flaskeholder Vægmonteret 5 70cl / 1 liter BTBL3215
  Flaskeholder Vægmonteret 5 70cl / 1 liter
  406,00 kr
 8. Flaskeholder Forskudt Vægmonteret 7 70cl / 1 liter BTBL3218B
  Flaskeholder Forskudt Vægmonteret 7 70cl / 1 liter
  677,00 kr
 9. Flaskeholder Single Pillar Fixed 2 70cl / 1 liter BTBL3220
  Flaskeholder Single Pillar Fixed 2 70cl / 1 liter
  813,00 kr
 10. Roterende flaskeholder til 4 70cl / 1 liter BTBL3230
  Roterende flaskeholder til 4 70cl / 1 liter
  880,00 kr
Set Descending Direction
Page
Veggmontert flaskeholder hvis du trenger å finne en flaske rack for din bar, så det kan være en god idé å velge en versjon for veggmontering. Med en veggmontert flaskeholder, får du din flasker bort fra bardisken, slik at du slipper mye plass. Det gir bedre jobber og mindre sannsynlighet for å velte ulike glass og barutstyr. Veggmontert flaskeholdere finnes i flere ulike versjoner. En hastighets skinne er en lang boks som er skrudd fast til veggen. I speed rail flasker kan stå ved siden av hverandre, og det er lett å få en oversikt over flaskene. En annen populær veggmontert versjon, på hvilken flaskene opp ned, og har montert en dispenser. Det gir en god oversikt over flaskene, og med montert dispensere kan du raskt fylle drinker med alkohol. Denne type av veggmonterte flaskeholderen kan velges i de versjoner med plass for to og opp til 11 flasker. Flaskeholdere for andre flaskerNår du står overfor mange flasker, som må mestres, så det er mange muligheter til å gjøre det. Normalt brukes flaskeholdere for flasker med væske, men det er også holdere for mange andre typer flasker. Skulle du holde hagefest, ville det være smart med en holder for vanlige ølflasker. Har du fest der gjestene skal kunne mikse drinker, så det er smart med en flaskeholder som kan stå på bordet. Den ser fin, og det bidrar til å løfte partiet til et høyere nivå. Flaskeholdere til bordet har også montert en dispenser, noe som gjør det enkelt for gjestene å doseringre sine drinker. Denne typen er tilgjengelig fra fire til seks flasker, så det er anledning til å stille mange flasker fremover. Bør du lage en bar bord, hvor gjestene kan lage drinker, husker en stor isen bøtte og Ice Tongs. Dekorative flaskeholder hvis du trenger en flaskeholder i baren, eller brennevinsflasker, så det finnes versjoner som er mer dekorative i naturen. For eksempel, en flaskeholder for vinflasker. Vi selger flere versjoner, som er perfekt for vinflasker. Her setter du selv flaskehals i holderen. Flaskene henger nesten fritt i luften, og det er mulig å sette opp til 10 flasker i holderen samtidig. Skulle det virkelig være fokus på flasker i baren eller hjemme bar, er det mulig å velge en flaske skjerm med LED-lys. Det gir en fin myk lys bak alle dine flasker. Bortsett fra det så flott lys, holder en slik flaske skjerm også god orden i baren.
Flaskeoppbevaring prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Flaskeoppbevaring hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna