FÅ DET BESTE UT AV STEINTØY

Loading...
FÅ DET BESTE UT AV STEINTØY

Mange mennesker har steintøy hjemme, som dessverre bare samler støv i skap og i skuffer, og det er en skam. I de fleste tilfellene er det fordi at dette steintøyet steintøyet er arvestykker, som man ikke klarer å kaste, men man kan heller ikke se noe formål med det. Hvis man er litt lei av det gamle steintøyet kan det være at man skal kjøpe sitt eget, da får man et annet forhold til det. På Barlife har vi mange fine varianter av steintøy i forskjellige farger og størrelser.

- Finn nytt steintøy til hjemmet akkurat her -

 

TALLERKENER SOM STEINTØY PYNTER GODT

Et dekket bord kan ikke være uten tallerkener. Tallerkener kommer i mange varianter og størrelser og det er opp til hver enkelt å finne den rette stilen til bordet sitt. Hvis man ser nærmere på Barlife vil man oppleve at det er tallerkener i mange forskjellige farger, og det er spesielt blå fargen som går igjen. Se noe av det flotte blå steintøy hos Barlife her.

 

Disse blå formene for steintøy er for eksempel noe man kan bruke i forbindelse med en oppdekning som primært er hvitt. Hvis du skal få det beste ut av steintøyet ditt er kunsten å unngå å ha for mye steintøy på en gang. Less is more, som man sier. Har du både krus, tallerkener, skåler og fat av steintøy kan det fort se litt overveldende ut. Hvis du velger å ha tallerkener i steintøy blandet med enkle glass, enkelt bestikk og fat i hvitt porselen, så vil de flotte tallerkenene skille seg mer ut. Du kan også blande ditt gamle steintøy med steintøy fra Barlife for å skape en unik bordoppdekning, som uten tvil kommer til å imponere gjestene dine.

Hvis man gjerne vil prøve noe annet enn steintøy-tallerkenene på bordet, eller kanskje man mangler et supplement kan man også velge en kanne. På Barlife finner man flotte steintøyskanner, de kan brukes til vann eller saft. Det gir en fin effekt å ha både kannen og tallerkenene i den samme fargen, da passer de optimalt sammen.

 Vi har alt i stentøj i blå farver

Brunt steintøy kan også være en løsning

Den varme brune fargen er et flott alternativ til det blå steintøyet. Brunt steintøy passer perfekt til et høstbord. Det brune steintøyet har en unik farge, som gir en klassisk oppdekking et helt unikt preg. Man behøver ikke kun å servere en stor middag for å bruke det brune steintøyet, man kan også bruke det til et lite møte, der man kun serverer kaffe.

De store flotte koppene passer perfekt til en kopp kaffe eller en stor kopp te. Man vil nesten føle at man er med i en film, fordi disse koppene er så flotte og dekorative. Utover det kan man også kjøpe noen fine små tallerkener i steintøy, hvis man også har tenkt til å servere kake. Hvis man ikke har et så stort utvalg og man kun har tenkt til å servere kjeks eller småkaker, er det også noe man kan servere på steintøy, fordi man kan velge en skål til dette.

vores stentøj fåes også i en varm brun farve

LEKKER HVERDAGSMAT MED STEINTØY

Det er ingen som sier at det pene steintøyet kun skal brukes når det er en spesiell anledning når man lager en stor middag. Man kan også bruke fatene til de helt alminnelige hverdagskveldene. Man kan lage en god lasagne som man putter i et steintøysfat, og det vil se veldig pent ut i midten av bordet. Man kan også bruke fatene i steintøy til å lage en flott salat, som både har forskjellige farger og som også er sunt. Hos Barlife finner du både skåler og fat i forskjellige farger. Hvis du liker jordfarger er det et brunt fat du skal overveie å kjøpe, og hvis du liker litt mer kalde farger kan du velge den blå fargen. Begge versjoner er firkantede fat med håndtak på begge sider.

 

på vores hjemmesider finder du også fade og skåle i varm brunTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna