Tallerkener

Plater

Hvis du har noe spiselig som servere er ikke uten rett serverer artikler , for eksempel plater , som er intet mindre enn et must hvis du har tenkt å tjene noe.

Med retter kan alle bli servert

Det spiller ingen rolle hva slags restaurant du har, så hvis du har et sted som serverer noe for gjester å spise, så det er veldig viktig at du sørge for at du har retter. Og her er det ikke nok bare å ha noen plater over, er det ekstremt viktig at du faktisk har retter nok når du eneste måten du kan få for å holde tritt med behovene, som det er for de typer spise .

Fra høst til rå

En av de gode ting som du bare endte på Barlife siden er at det er mange muligheter til å kjøpe ulike retter som er laget i mange forskjellige design, slik at du kan sikkert finne akkurat det design, som du liker best. Og det er slik at noen av rettene som vi har her på siden, som er den mest populære er rettene, som er en del av den såkalte & rsquo; innhøsting & rsquo; serien. Som navnet også ganske eksplisitt antyder at de er preget av å ha en design som bare gjør at du tenker på innhøstingen. En grunn er at i disse rettene er en slags bilder eller hint av noen kornblomster og hvis det er noe som minner om høsten, så det er bare korn svaier i vinden. Og du kan få disse rettene i forskjellige slakte farger, som er nettopp preget av å være de typiske jordfarger, som også ofte forbinder med høsten, når innhøstingen også bare for å vise at det er nå blitt høst. Noen av fargene som du kan få disse slakte retter i oliven og brun. Begge fargene har noe lys brun i det, noe som bidrar til å gi dem et varmt blikk. Du kan få lignende kopper i noen av samme farge er også her med Barlife og de vil ta godt vare på disse platene. På Barlife kan du også finne noen retter som er laget i litt mer rå design og har ikke de samme varme farger, slik tilfellet er for Harvest-serien. Faktisk kan vi også tilby deg retter som er i jordfarger, hvor det blant annet er svart, mørk grønn og lys brun.

Set Descending Direction
Page
 1. Kande i stentøj - brun 1,0L. 5010930
  Kande i stentøj - brun 1,0L.
 2. Brun stentøjs kop 10,5 cm ø 5010900
  Brun stentøjs kop 10,5 cm ø
  53,00 kr
 3. Krus uden hank 25cl brun stentøj 5010903
  Krus uden hank 25cl brun stentøj
 4. Krus med hank - brun stentøj 5010904
  Krus med hank - brun stentøj
 5. Tallerken 16 cm - Brun stentøj 5010905
  Tallerken 16 cm - Brun stentøj
 6. Tallerken 19cm - Brun stentøj 5010906
  Tallerken 19cm - Brun stentøj
 7. Tallerken 22cm - Brun stentøj 5010907
  Tallerken 22cm - Brun stentøj
 8. Tallerken 27cm - Brun stentøj 5010908
  Tallerken 27cm - Brun stentøj
 9. Tallerken Dyb 21cm - Brun stentøj 5010909
  Tallerken Dyb 21cm - Brun stentøj
 10. Skål ø 11,5cm - Brun Stentøj 5010912
  Skål ø 11,5cm - Brun Stentøj
  47,00 kr
Set Descending Direction
Page

Enkle og stilede tallerkner

Driver du en klassisk restaurant, er det populært med flotte og stilede tallerkener. I vores udvalg finder du klassiske hvide varianter, i enten runde eller rektangulære former. De passer ind i enhver restaurant, og giver et flot og rent udtryk til borddækningen. Det er muligt at vælge hele sæt i forskellige størrelser. På den måde er der harmonie mellem de forskellige serveringer. Ud over størrelsen, er det også vigtigt at tænke på dybden. Skal der være lidt mere liv på bordet, findes der et par forskellige hvide varianter, som har et lille twist. Det kan være underspillede mønstre eller få farver. Det kan være med til at give en rød tråd gennem hele borddækningen og endda serveringerne. Hvide tallerkener kan ligeledes bruges i ethvert privat hjem. Det spiller godt sammen med andet klassisk service, og kan både bruges i dagligdagen, og hvis der er gæster på besøg.

 

Rustikke tallerkner

En måde at dække anderledes op på, er ved at bruge forskellige rustikke tallerkner. Det gælder i restauranter og privat. Med rustikke tallerkner er det muligt, at give gæster en helt speciel helhedsoplevelse ved serveringerne. Med de rette tallerkener, er det muligt at give en unik storytelling i serveringerne, hvor både mad, anretning og tallerken komplimenterer hinanden. I vores sortiment finder du eksempelvis Dudson Concrete. Den har et rustikt og industrielt udtryk. Den vil passe perfekt ind i en restaurant i en mere rå stil. Sortimentet rummer ligeledes flere tallerkner i stentøj. Tallerkner i stentøj kan have meget forskellige udtryk. De er solide og de fleste kan holde til at blive rengjort i opvaskemaskinen. De er derfor meget anvendelige i både restauranter eller i det private hjem. Brændingerne er meget ens, men ikke en tallerken eller kop er helt ens. 

 

Tallerkner i stentøj

Vores udvalg af tallerkener i stentøj er stort. Der er mange forskellige brændinger og størrelser at vælge imellem. Ønsker du at dække op med den samme serie, er det muligt i mange af varianterne. Vi har hele serier i stentøj, med tallerkner, dybe tallerkener, kopper og serveringsfade. Det giver et godt helhedsindtryk for dine gæster. Det kan være en god ide, at have flere forskellige farver, således man kan skifte mellem dem. Det kan passe til retterne eller til årstiderne. Har du set en serie, fra et af vores mærker, som vi ikke har på lager, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid behjælpelige med at få skaffet lige netop den serie du har udset dig.Tallerkener prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Tallerkener hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna