DET PERFEKTE DRINKSETTET FINNER DU HOS BARLIFE

Loading...
DET PERFEKTE DRINKSETTET FINNER DU HOS BARLIFE

Nå skal det handle om en av våres absolutte yndlingstemaer – drinksettet! Kjært barn har mange navn, så hvis du er vant til å høre beskrivelser om barsett eller cocktailsett, kan vi nå gi deg et nytt ord til bar-ordforrådet. Du skal ikke bli forvirret når vi primært bruker ordet drinksett i dette blogginnlegget, fordi det dekker det samme produktet som barsett og cocktailsett.

Grunnen til at vi er helt gale med alle de forskjellige mulighetene som eksisterer innenfor drinkssett, er fordi du har fort mulighet til å skaffe deg det nødvendige barutstyr, som du trenger, uansett hvilket nivå på bartenderskalaen du er på.

I dette blogginnlegget vil vi gå igjennom de forskjellige drinksettene, da får du et bedre overblikk over hvilket barutstyr du skal ha fingrene i neste gang.

 

HVORFOR SKAL DU KJØPE ET DRINKSETT?

Et drinksett er en veldig god mulighet til å komme godt i gang ifra starten, når du vil begynne den store drømmen om å bli bartender. Eller om du bare vil lage noen deilige drinker til deg selv eller dine nærmeste.

Isteden for at du skal ut å skaffe deg mange separate deler, så fungerer et drinksett som en samlet pakke, her får du alt utstyret du har bruk for.

Som et grunnleggende utgangspunkt følger det naturligvis en cocktailshaker med i alle drinksettene, utenom det kan det variere hvor mange deler som følger med i hvert sett. Hos oss finner du heldigvis mange kule muligheter når du skal gå i gang med bar-eventyret, og sortimentet vårt har mange kule detaljer.

Du kan derfor sette deg godt til rette når vi nå vil gå igjennom de 3 forskjellige drinksett, som representerer 3 forskjellige nivåer.

 

DRINKSETTET TIL NYBEGYNNEREN

Hvis du ikke har noe erfaring med å lage cocktails, vil vi anbefale deg å starte opp stille og rolig. Det er ikke noen grunn til å kjøpe et barsett som er for komplisert, fordi det er stor sannsynlighet for at du ikke kommer til å bruke mesteparten allikevel. Du kan få styr på de elementære grunnprinsippene innenfor barverdenen uten å måtte bruke alt for mye penger.

Faktisk noe av det første du bør gjøre er å bli komfortabel med cocktailshakeren. Her finnes det mange forskjellige typer, og de har alle sine fordeler og ulemper.

Vi har laget en shakerguide der du lærer å navigere rundt i en verden av cocktailshakere, den kan du alltid vende tilbake til hvis du plutselig skulle bli i tvil om hvilken shaker du skal velge.

Men for å komme tilbake til hva dette avsnittet egentlig skulle handle om, så vil det perfekte nybegynner-settet se ut som dette flotte Manhattan Cocktail Settet.

Settet inneholder en Manhattan Cocktailshaker, en Jigger, en Strainer, en isbittang og en barskje. Disse fem ingrediensene er alt du trenger og med et sånn sett kan du lage nesten alle drinkene i drinkboken. Kvaliteten på dette settet er på topp, så du trenger ikke å se etter et nytt sett etter et år. Selv den profesjonelle bartenderen bruker dette drinksettet, så du får virkelig noe bra for pengene.

 

DRINKSETTET TIL DEN LITT TRENTE BARTENDEREN

  

 

Har du lyst til å utvide drinksettet ditt, så finnes det noen gode muligheter i noen litt mer avanserte sett. Det kan for eksempel være dette flotte Vinyl Boston Shakersettet, som består av 14 deler.

Noe av barutstyret som følger med, og som er tilføyet i denne pakken er en speedåpner, en barmatte, fire forskjellige skjenkepropper og en muddler.

Hvis du allerede har en god etablert hjemmebar, med de mest basale drikkevarene og cocktailglass, så vil dette barsettet være helt perfekt. Gjestene dine vil se deg som en veldig stilfull bartender, når du tryller noen gode cocktails fram ved hjelp av dette vinylbelagte barutstyret. Du vil ha dette drinksettet i mange år fremover, og du kan fortsette utviklingen din som en kreativ og eksperimenterende drinkmaker. Det handler om å være så kontrollert som mulig under hele prosessen. Helt ifra ingrediensene blir klargjort og ristet sammen, til de skjenkes og serveres i noen flotte cocktailglas.

 

DRINKSETTET TIL EKSPERTEN

Nå har vi kommet til det store høydepunktet innenfor barsett. Her kreves god teknikk, mye selvtillit og ikke minst enda mer penger. Dette settet som du blir presentert for er egnet for den profesjonelle bartenderen, som man både kan finne på sin faste plass bak cocktailbarens bardisk, men som også reiser rundt til private arrangementer for å være bartender.

Dette Pro Boston Roll settet er et velutstyrt barsett, der det følger med en flott barveske, så du kan lett og effektivt transportere alt det flotte utstyret med deg.

Her trenger du hvert fall ikke å kjøpe ekstra utstyr for å kunne dekke alle parametere på drinkskalaen. Du kan også finne en saftpresser og en skrellekniv i settet. På denne måten kan du lett håndtere limefrukter og andre ting som skal gi drinken det siste smaksmessige touchet.

Vi vil helt klart anbefale dette settet til deg som allerede har vært bartender i en del år og som virkelig forstår hvordan man skal bruke alle delene i drinksettet. Ellers vil det være en stor risiko for at det bare blir en støvsamler og at det er en unødvendig investering.

 

Derfor har vi valgt å lage denne guiden om drinksett. På denne måten kan du lettere vurdere hvor du er på nivå skalaen, og ut ifra dine behov som bartender kan du lett velge det ideelle cocktailsettet.

Uansett om du er nybegynner, litt trenet eller ekspert, så skal det være morsomt å lage drinker. En av de elementene som er med på å gjøre det gøy, er kvaliteten, og det får du hvert fall i drinksettene du finner her hos Barlife.

Nå kan du gå ut i verden og tilby den masse flotte og forfriskende cocktails, i tillegg til at du lager dem med stil.

Vi gleder oss til å hjelpe deg godt på vei med å finne det helt perfekte utstyret, og du er alltid velkommen til å gå på oppdagelse i vårt store sortiment.

God fornøyelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna