KULTDRIKKEN FILUR

Loading...
KULTDRIKKEN FILUR

EN TUR TILBAKE TIL UNGDOMMEN MED EN FILUR DRINK

Det er ikke noe som smaken og lukten som vekker gamle minner. Det gjelder spesielt med forskjellige drinker man har drukket da man var yngre. Det er visse cocktailer og drinker som er veldig spesifikke for noen generasjoner, og det er de motepregede drinkene. Det er også de drinkene som går igjen og som fortsetter å være populære for de unge menneskene. En av de drinkene som er spesielt populær og som har vært det i mange år er den glade drinken filur. Det er en klassiker, som mange eldre generasjoner tenker tilbake på med lys i øynene, fordi det minner de om deres ungdom.

Filur ved poolkanten

EN FILUR DRINK GIR DEG ET SMILENDE ANSIKT

Drinken filur er ikke en drink som bare har oppstått av seg selv. Filur smaken og utseende er basert på den populære isen som man fortsatt kan få i dag. Selv små barn vet hvilken is dette er, og det er forhåpentlig de færreste som aldri har smakt den. Det sier seg selv at en filurs ansikt er smilende, for det er akkurat det du blir når du drikker en filur drink. Alkoholen og de deilige smaksnyansene gjør deg glad og du kommer fort til å skifte den tomme ut med en ny. Snart har du drukket mange og da blir du nesten en filur i hodet.

LAG EN HELT RIKTIG FILUR DRINK

Når man var ung og lagde drinker var det sjeldent med stor finesse og gode ingredienser. Derfor forbinder man drinkene fra ungdommen med noe man ikke liker. Det kan i stor grad være noe med at ingrediensene var av dårlig kvalitet og at drinken alltid var varm eller lunken. Det kan også være interessant å lage ungdommens cocktail med de riktige ingrediensene, det riktige utstyret og med nok is.

 

Hvis man skal lage en stilig filur drink skal man starte med å finne en god vodka. Da man var yngre var det stor sannsynlighet at man valgte den billigste vodkaen og det var sjeldent den beste. Her burde man ofte se litt på prisen, fordi det har litt å si. Velger man den billigste kan man ikke regne med at man får en god vodka. Hvis man velger en av de dyreste kan man være sikker på at man ikke blir skuffet. Når man har valgt den helt riktige vodkaen, så er det på tide å velge en god appelsinjuice. Det er best at den er ferskpresset. Man kan få veldig mange gode appelsinjuicer på matbutikken, men det er ingen tvil om at den beste er den som er friskpresset. Kjøttet fra juicen skal være med, fordi det gir en god tekstur i smaken. Bortsett fra vodka og juice trenger man en rød brus. Det er noen alternativer som er bedre enn andre. Generelt bør man se etter en brus som ikke er så søt. Man bør også finne mange isbiter. Du kan fylle en frysepose med is og vente på at den fryser. Når den har frosset kan man banke på den med en issyl Det gjør at man får store og ukurante stykker, og de er veldig gode å putte i drinken. Hvis man vil lage en stor porsjon kan man prøve en filur drink bowle. Det gjør at man kan være sikker på at det er nok drikke til alle. Hvis man synes det er litt mye med en bowle, kan man bruke en filur drink kanne, det er også populært og godt å dele med andre.

forskelligt udvalg af vodka

EN FILUR SERVERES I ET HIGH BALL GLASS

Når man skal lage en god drink er det ikke kun viktig hvilke ingredienser man bruker, det er også veldig viktig å finne det helt riktige glasset. Når man velger glass skal man gå etter et high ball glas, det kan man få de fleste steder. Det er et klassisk høyt glass, der fargen på drikken kommer veldig godt fram.

Man kan også gjøre andre ting for å få sin gule og røde cocktail til å se litt mer appetittlig ut. Man kan putte et flott sugerør i drinken, det er både praktisk, samtidig som at det er pent. Man kan også putte to sugerør i, da kan man knekke det ene og ha det andre rett. En ting som kan pynte mye er en drink pinne. Hvis man har en sånn pinne kan man røre rundt i drinken med grenadin kontinuerlig. Da er man sikker på at man får alt med. Man kan også ha forskjellig pynt i en filur drink hvis man skal ha en stor fest. Hvis det for eksempel er et eksotisk tema kan man ha et sugerør med en ananas eller med et morsomt eksotisk dyr. Man kan også ta den enda lengre og putte en stjernekaster i drinken. Hvis man skal servere en annen drink sammen med den klassiske røde og gule drinken, kan man velge en isbjørn drink, som er omtrent samme type drink.   

en blandet filurTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna