DE BESTE MÅTENE Å BRUKE MONIN SIRUP PÅ

Loading...
DE BESTE MÅTENE Å BRUKE MONIN SIRUP PÅ

I dette blogginnlegget skal det handle om hvordan du på en kreativ måte kan bruke Monin Sirup, sånn at du kan lage lekre cocktails og desserter. Vi har funnet frem litt forskjellige oppskrifter som handler om områder innenfor den klassiske barverdenen, men som også viser noen av de andre kulinariske opplevelsene som du kan få i samspill med monin sirup.

Det er en veldig alminnelig størrelse vi har med å gjøre, og det gir deg uendelig med muligheter. For å komme godt i gang kan du jo søke på litt inspirasjon som du finner inne på siden her. På den måten kan du selv bli fullstendig klar til å trylle frem de lekreste drinker, desserter og smoothies.

Monon Sirup byr deg på en verden av utrolig mange forskjellige smaksvariasjoner, og du har derfor mulighet til å utvide sirup horisonten din.

 

FROZEN TIRAMISU

Vi starter med et brak med en mocktail. Og ja, du leste riktig. Mocktail og ikke cocktail. Den grunnleggende forskjellen på disse to er at en mocktail ikke inneholder alkohol. Derfor henvender den seg spesielt til den stadig voksende befolkningsgruppen som gjerne nyter en god drink, men som fortsatt vil unngå alkohol.

Monin har dedikert en av sine siruper til den vidunderlige desserten Tiramisu, og derfor kan du kjøpe en flaske med Monin Syrup Tiramisu. Med denne har du en mulighet til å lage en fantastisk Frozen Tiramisu. Alt du trenger er:

 • 12 cl vaniljeis
 • 3 cl Monin Sirup Tiramisu
 • 3 cl kaldbrygget kaffe
 • 1 kule vaniljeis
 • Kakaopulver til pynt
 • Fløte til pynt

Det første du skal sørge for er å finne frem et glass, som faktisk har plass til denne mocktailen. Vi anbefaler et highballglass, fordi det har en god dimensjon i forhold til serveringen av nettopp denne drinken. Fyll det godt opp med isbiter.

Nå skal du finne frem blenderen og putte oppi de forskjellige ingrediensene, bortsett fra kakaopulveret, også blender du det godt sammen til det har en fin og kremete konsistens.

Nå tilsetter du isbitene fra ditt eget drinkglass og blender isbitene sammen med resten av innholdet. Når du har fått den lekre kremete konsistensen, er den klar til å bli hellet tilbake i cocktailglasset ditt.

Pisk eventuelt litt fløte som du har på toppen av den frosne tiramisuen, og dryss gjerne litt kakaopulver på for å tilføye prikken over i-en.

 

COCONOT BANANA SMOOTHIE

Vi hopper fra den dessert inspirerende Frozen Tiramisu til den mer fruktige avdelingen. Du får fortsatt bruk for blenderen din, fordi du står foran en smoothie med kokosnøtt og banan.

Du kan også se på denne oppskriften som en dessert, alt ettersom når du velger å lage den. Det er virkelig stor gevinst ved mange smoothie oppskrifter. De kan både fungere som en god frokost, samtidig som den kan være en god dessert.

I hvert fall, alt du trenger er:

 • 1 banan
 • 3 cl Monin Puremix kokos
 • 3 cl ananasjuice
 • Ferskpresset saft fra ½ lime
 • 3 cl vanilje yoghurt
 • 12 cl melk
 • Isbiter

Finn frem et glass som har en fornuftig størrelse, sånn at du har plass til hele smoothien. Etterpå starter blende prosessen. Fyll alle ingrediensene i blenderen og blend det sammen til du får den ønskede konsistensen. Den må gjerne være bløt og kremete.

Etterpå heller du innholdet over i serveringsglasset ditt, og hvis du vil gjøre litt ekstra ut av tilberedningen, kan du pynte med litt bananskiver eller kanskje litt fløtekrem på toppen, det kommer selvfølgelig an på når på dagen du serverer smoothien.

 

SALTED CARAMEL ESPRESSO MARTINI

Som den siste inspirerende oppskriften der vi bruker Monin Sirup som en essensiell del, vil vi gå over til det litt mere tradisjonspregede cocktailuniverset. Men her hos Barlife liker vi godt når tradisjonene blir utfordret litt med spennende vinkler og det er det vi har prøvd på med denne Salted Caramel Espresso Martini Cocktail.

Her får du den klassiske Espresso Martini men med en lekker vri av salt karamell, som virkelig tilfører noe nytt til cocktailen. Vi befinner oss fortsatt i dessertavdelingen og det passer også veldig godt sammen med sirupen.

Alt du trenger til denne gode drinken er:

Her kan du gjerne finne frem et cocktailglass, fordi navnet Martini inngår i cocktailen. Da passer det jo veldig bra å finne frem et Martiniglass.

Du vil også få bruk for en cocktailshaker,

og du må gjerne fylle den godt opp med isbiter. Etterpå tilsetter du alle de forskjellige ingrediensene og shaker det godt sammen. Du skal selvfølgelig huske å holde shakerens lokk tett inntil shakerglasset, sånn at innholdet ikke spruter ut over alt.

Når alt har blitt ristet sammen så heller du shakerens innhold over i et Martiniglass, også pynter du eventuelt med et par kaffebønner. Ellers er den klar til å bli servert.

Disse tre oppskriftene demonstrerer veldig godt de forskjellige retningene du kan bruke Monin Sirup til. Alt ettersom du vil ha en dessert eller om du vil over i det fruktpregede universet. Monin Sirupen passer til alle ønsker.

Du kan også sjekke hele utvalget ut av alt vi har her hos BarLife. Det er kun kreativiteten som kan stoppe deg når du skal velge favoritt sirupene dine.

God fornøyelse!   Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna