BLI KLOKERE PÅ EN AV VERDENS MEST SOLGTE WHISKY GLASS

Loading...
 BLI KLOKERE PÅ EN AV VERDENS MEST SOLGTE WHISKY GLASS

Glencairn whiskyglass er blant de best solgte og mest anerkjente glass til formålet. Les med her og bli enda klokere på de kjente glasset. Det er et favorittsmaksglass til whisky blant mange whiskyentusiaster, og det er det god grunn til.

 

UTVIKLET AV EKSPERTER

Whiskyglasset fra Glencairn er utviklet av whisky eksperter, og deres visjon om å skape det perfekte whiskyglass har lykkes. Et whiskyglass som er i ytterst høy kvalitet og som er utarbeidet med en bakgrunn i whisky kjennernes store viten og ekspertise. Glasset er utviklet på grunnlag av whisky nyternes etterspørsel. Det har resultert i et innovativt og eksklusivt whiskyglass, som er opplagt når du skal nyte en whisky.

 

ET ANERKJENT WHISKYGLASS

Glencairns whiskyglass har blitt fremstillet av Glencairn krystall. Det er et whiskyglass, som har blitt veldig populært på kort tid. Glasset ble hedret og tildelt designprisen som vinner av Dronningens Award for Innovation i England i 2006.

Som vi har nevnt så er dette et velkjent og anerkjent glass. Det er et glass som ofte blir brukt til smakinger og messer, både nasjonalt og globalt. Whisky kjennere og eksperter anbefaler og favoriserer glasset når man skal nyte en whisky. Et stilfullt glass som også forbedrer opplevelsen når man skal nyte et glass med whisky. Det er dermed den perfekte gaven til en whisky drikker. Du kan også lese å 3 flasker med kvalitetswhisky til barskapet. Da kan du få inspirasjon til hvilken whisky du kan nyte i glasset.

 

SMAKSNYANSER OG DUFTAROMAER

Når du skal servere whisky er det viktig at du tenker på hvilket glass du serverer det i, valget av whiskyglass kan ha stor betydning for den samlede opplevelsen. Glencairn glasset blir hyppig brukt på grunn av glassets utforming. Utformingen gjør at det er ideelt til å fremheve whiskyens smaksnyanser og duftaroma. Designet gjør at både duft- og smaksaromaer konsentreres sånn at den samlede opplevelsen av whisky blir bedre, og derfor det er bedre å bruke Glencairn glasset når du ser etter et glass du kan nyte whiskyen din i.

 

GLASSETS DESIGN

Det er spesial designet med formål om å drikke og nyte whisky. Det har et flott estetisk uttrykk på grunn av tulipan formen som kommer frem i den brede bunnen med en innsnevring mot glassets åpning. Formen gjør også at glasset er behagelig og godt å holde rundt, på grunn av den brede bunnen, som fungerer som foten på glasset. Utformingen på glassets bunn gjør også at whiskyen ikke blir påvirket av varmen fra håndflatene dine. Det er derfor det ideelle whiskyglasset. Bortsett fra det flotte designet på glasset, så er det også enkelt å rotere på whiskyen rundt i glasset, og det gjør at du har mulighet til å utvikle aromaene.

 

ER DET NØDVENDIG MED FLERE FORSKJELLIGE GLASS?

Whiskyglasset finnes i mange former og størrelser. Bortsett fra at det er forskjellig i utseende så har utformingen også en avgjørende faktor i forhold til hvordan man nyter whiskyen. Et spørsmål som ofte dukker opp i forbindelse med spritglass er, om det er nødvendig med flere forskjellige glasstyper? Det avhenger selvfølgelig av individuelle preferanser, men det korte svaret er ja. Det riktige glasset er med på å komplimentere spriten din, så den kommer fram på best mulig måte. Glasset har derfor stor betydning for det samlede inntrykket, både i forhold til estetikken, smaksnyanser og duftaromaer. Det kan derfor være en stor fordel å ha utstyret i orden og servere whiskyen i et whiskyglass.

 

BRUKER MAN GLASSET TIL NOE ANNET ENN WHISKY?

Glasset er designet spesifikt til whisky, men designet gjør at det er mulig å nyte rom eller cognac fra glasset. Utformingen på glasset gjør at smaks- og duftnyansene i spriten din blir fremhevet og konsentrert, og det gjør det enkelt å rotere spriten i glasset. Er du en sprit entusiast så er det opplagt å ha spesifikke glass til hver enkelt sprit. For eksempel romglass eller cognacglass, da får man den beste opplevelsen i forhold til smak og duft.

Ser du etter noen nye ting til barskapet, enten om det er noe spennende sprit eller noen smageglass, så se mer inne på BarLife. Vi har et bredt utvalg av sprit, glass, barutstyr og mye mer. Hvis du ser etter whiskyglass og ikke allerede har noen Glencairn whiskyglass i samlingen din, så har du nå fått vite hvorfor dette kan være en god ide. Det er det ideelle glass, sånn at du får det beste ut av whiskyen.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna