Bli sunnere med en blender

Loading...
Bli sunnere med en blender

Det å ha en sunn livsstil er noe som har blitt mer og mer moderne, og det er mange som finner måter å dra nytte av for deres helse for å bli sunnere. 

Her er det både trening og et spesielt kosthold som kan utgjøre den store forskjellen, og for mange blir det å spise sunnere en større og større del av hverdagen. 

- Finn en blender og start din sunne livsstil i dag - 

Hvis du har et ønske om å bli sunnere, har du sannsynligvis allerede investert i en blender, da det er en veldig god måte å få et bedre kosthold. Hvis du vurderer å endre kostholdet ditt, har du kanskje ikke en blender, men dette er noe du kan vurdere da det har store fordeler i forhold til sunn mat. Hos Barlife har vi mange forskjellige blendere, og vi selger til restauranter, kafeer, barer og privatpersoner. Det er en blender for alle, og for alle behov. 

Bruk blender for å lage smoothies

Noe av det mange velger å lage er smoothies, som du må ha en blender for å gjøre. En smoothie kan lages på mange måter, men uansett hva den alltid vil inneholde forskjellige frukter, og i noen tilfeller bare en slags frukt. 

- Finn en blender til frukt smoothien din her - 

For eksempel kan det være at du best liker ananas og banan, og i så fall vil du sannsynligvis elske en smoothie laget med disse fruktene. Det gode med å lage smoothies i en blender er at det er så vanvittig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å helle ingrediensene i blenderen og så blender du alt sammen og så har du en smoothie. Hamilton Beach er en av de virkelig lekre mikserne som i løpet av sekunder kan trylle frukt, grønnsaker og andre ingredienser til den sunneste og ferskeste smoothien du kan forestille deg. Det anbefales vanligvis at du spiser seks grønnsaker og frukt hver dag, og ved å lage smoothies vil du oppfylle dette vitaminbehovet mye enklere enn hvis du skulle spise fruktene. 

en smoothie af frugt og grønt

Hvis du ikke liker frukt i smoothien, kan du også helle andre ingredienser i blenderen.  

 

En blender kan lett knuse is 

På Barlife sin hjemmeside finner du også mange blendere som har en isknusfunksjon. Metoden som skal brukes til å knuse isen er vesentlig forskjellig fra for eksempel hvis man skal blende til suppe eller lignende, så det er nødvendig at en blender har en veldig spesiell isknusfunksjon. 

 I mange tilfeller vil du glede deg over denne funksjonen fordi du for eksempel vil ha litt knust is i smoothien din, noe du kan gjøre med denne funksjonen. En av blenderne som har denne isknusfunksjonen er Gastroback, som er tilgjengelig på Barlife og som er en av de gode og stabile blendere. 

En suppe kan blandes sammen 

En annen sunn mat som du kan lage med en blender er suppe, som mange velger å lage. Det eneste som trengs er å finne ingrediensene du ønsker i suppen og deretter blande dem sammen. Det eneste du må være klar over i denne forbindelse er at du ikke blander noe som er for varmt. For dampen, som skapes kan bli for mye, og du ender opp med å ha suppe på hele kjøkkenet. 

en blender kan også bruges til at lave suppe

- Finn en god blander til suppe her - 

Vent litt på å helle suppen til den ikke er alt for varm i blenderen til du begynner å blende. Du kan lage en lekker suppe med tomat, med brokkoli, med purre eller med poteter. Uansett bør du få et godt resultat hvis du sørger for å blande suppen godt og grundig. Hvis du vil skjemme bort deg selv, hell i litt fløte. 

 Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna