GASTROBACK - stort utvalg - kjøpe online på Barlife.no

GastroBack GastroBack er et tysk merke som er først og fremst er kjent for sin gode kvalitet og førsteklasses løsninger for kjøkkenet, hvor hver detalj spiller inn og de gode tekniske og innovative løsninger har stor betydning. Tysk grundighet og solide tekniske løsninger er uunnværlig i et moderne kjøkken. Les mer her
Loading...
Set Descending Direction
Page
 1. Isknuser prof - Gastroback 1274GB
  Isknuser prof - Gastroback
  5 154,00 kr
 2. 3%
  SALE
  Frugtpresser Multi Juicer 4I1 - Gastroback 40152GB
  Frugtpresser Multi Juicer 4I1 - Gastroback
  Special Price 2 373,00 kr Regular Price 2 441,00 kr
 3. Preserver PRO Gaveæske IFAP100GB
  Preserver PRO Gaveæske
  948,00 kr
 4. Easy Juicer Fun - Gastroback 40125GB
  Easy Juicer Fun - Gastroback
  1 762,00 kr
 5. Design Multi Juicer Digital - Gastroback 40151GB
  Design Multi Juicer Digital - Gastroback
  2 191,00 kr
 6. Design Drink Mixer - Gastroback 40172GB
  Design Drink Mixer - Gastroback
  4 747,00 kr
 7. Design Foodprocessor Advanced - Gastroback 40965GB
  Design Foodprocessor Advanced - Gastroback
  4 069,00 kr
 8. 33%
  SALE
  Home Culture Power-Hand-Blender - Gastroback 40971GB
  Home Culture Power-Hand-Blender - Gastroback
  Special Price 541,00 kr Regular Price 813,00 kr
 9. Design Hand Blender Advanced - Gastroback 40974GB
  Design Hand Blender Advanced - Gastroback
  1 152,00 kr
 10. Design Stick Blender Advanced Pro - Gastroback 40975GB
  Design Stick Blender Advanced Pro - Gastroback
  1 355,00 kr
Set Descending Direction
Page
I de fleste husholdninger er rask og tid har blitt en viktigere faktor enn noensinne. Jo mer tid du kan spare på Kokkeriet noe, jo bedre er det. GastroBacks produkter fokuserer på brukervennlighet, sikkerhet, kvalitet materialer, holdbarhet, og med et nivå av designet.Som de skriver i sitt syn, så det er ikke en ønskelig situasjon, men et faktum, og en virkelighet som gir noen av de beste på markedet og våre kunder er helt enige.Produkter Deres produkter gi ny teknologi og innovasjon for å forenkle folks byrder og arbeid på kjøkkenet, og dermed oppnå de beste resultatene. Produktene er mer enn godkjent i mange profesjonelle kjøkken over hele verden, og må derfor klart være i stand til å tilfredsstille den generelle brukeren i hjemmet køkkener.GastroBack leverer espressomakiner, kaffetraktere, tekogere, smoothie maskiner friteuser, wokpander mer, alt kjennetegnes av høy-konstruksjon, høy klasse når det gjelder funksjonalitet og lang levetid. Materialene som brukes er bestandig stål, støtsikkert glass, sterkt godkjent plast, noe som gjør at utstyret er ekstremt holdbar og pålitelig. Akkurat som forbruker behov for.Stil og design GASTROBACK har en klar åpent sinn når det gjelder design. Det bør være moderne, og ikke gå av moten raskt - som deres utstyr holder ganske mange år. Design og funksjon skal utfylle hverandre, men utstyret funksjonalitet og holdbarhet bør ha første prioritet. Sine maskiner er ganske vakker og har veldig lett og håndterlig kontrollpaneler - enten det er espressomaskin eller elektrisk wok, slik at du nesten kan beservere dem uten veiledning. Når du har fått en av sine maskiner inn på kjøkkenet, så det er ikke en mann gjemmer seg bort - bjørnen å bli sett.
GastroBack prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe GastroBack hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2020 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna