Gastroback

GASTROBACK

GASTROBACK er et tysk merke som er først og fremst kjent for sine gode kvalitet og førsteklasses løsninger for kjøkkenet, hvor hver dag er lettere å oppføre seg, med nye tekniske og innovative evner. Tysk grundighet og solid tekniske løsninger er uunnværlig i et moderne kjøkken. I de fleste husholdninger er rask og tid har blitt en viktigere faktor enn noensinne. Jo mer tid du kan spare på Kokkeriet noe, jo bedre er det. GastroBacks produkter fokuserer på brukervennlighet, sikkerhet, kvalitet materialer, holdbarhet, og med et nivå av design.
Som de skriver i sitt syn, så det er ikke en ønskelig situasjon, men et faktum, og en virkelighet som leverer noen av de beste på markedet og våre kunder helt enig.
produkter
Deres produkter gi ny teknologi og innovasjon for å forenkle folks byrder og arbeid på kjøkkenet, og dermed oppnå de beste resultatene. Produktene er mer enn godkjent i mange profesjonelle kjøkken over hele verden, og må derfor klart være i stand til å tilfredsstille den generelle brukeren i hjemmet kjøkken.
GASTROBACK leverer espressomakiner, kaffetraktere, tekogere, smoothie maskiner friteuser, wokpander og mer, som alle er karakterisert ved høy-konstruksjon, høy klasse når det gjelder funksjonalitet og lang levetid. Materialene som brukes er bestandig stål, støtsikkert glass, sterkt godkjent plast, noe som gjør at utstyret er ekstremt holdbar og pålitelig. Akkurat som forbruker behov.
Stil og design
GASTROBACK har en klar åpent sinn når det gjelder design. Det bør være moderne, og ikke gå av moten raskt & ndash; når utstyret holder ganske mange år. Design og funksjon skal utfylle hverandre, men utstyret funksjonalitet og holdbarhet bør ha første prioritet. Sine maskiner er ganske vakker og har veldig enkle og håndterbare kontrollpaneler & ndash; enten det er espressomaskin eller elektrisk wok, så du kan nesten betjene dem uten veiledning. Når du har fått en av sine maskiner inn på kjøkkenet, så det er ikke en mann gjemmer seg bort & ndash; Det tåler å bli sett.

Set Descending Direction
Page
 1. Isknuser prof - Gastroback
  Isknuser prof - Gastroback
  4 558,80 kr
  Quickview
 2. Frugtpresser Multi Juicer 4I1 - Gastroback
  Frugtpresser Multi Juicer 4I1 - Gastroback
  2 158,80 kr
  Quickview
 3. Preserver PRO Gaveæske
  Preserver PRO Gaveæske
  958,80 kr
  Quickview
 4. Easy Juicer Fun - Gastroback
  Easy Juicer Fun - Gastroback
  1 558,80 kr
  Quickview
 5. Design Multi Juicer Digital - Gastroback
  Design Multi Juicer Digital - Gastroback
  2 158,80 kr
  Quickview
 6. Design Drink Mixer - Gastroback
  Design Drink Mixer - Gastroback
  4 198,80 kr
  Quickview
 7. Design Foodprocessor Advanced - Gastroback
  Design Foodprocessor Advanced - Gastroback
  3 598,80 kr
  Quickview
 8. Home Culture Power-Hand-Blender - Gastroback
  Home Culture Power-Hand-Blender - Gastroback
  718,80 kr
  Quickview
 9. Design Hand Blender Advanced - Gastroback
  Design Hand Blender Advanced - Gastroback
  1 018,80 kr
  Quickview
 10. Design Stick Blender Advanced Pro - Gastroback
  Design Stick Blender Advanced Pro - Gastroback
  1 198,80 kr
  Quickview
Set Descending Direction
Page
I de fleste husholdninger går det stærkt, og tiden er blevet en mere vigtig faktor end nogensinde. Jo mere tid man kan spare på kokkeriet og andet, des bedre er det. GastroBacks produkter har fokus på nem betjening, sikkerhed, kvalitetsmaterialer, holdbarhed og med et niveau på designet.
Som de selv skriver i deres vision, så er det ikke et ønskescenarie, men et faktum og en realitet, at leverer noget af det bedste på markedet, og masser af kunder er helt enige.
Produkter
Deres produkter tilfører ny teknik og innovation, som skal lette folks byrder og arbejde i køkkenet, og på den måde, opnå de bedste resultater. Produkterne er mere end godkendte i mange professionelle køkkener rundt om i verden, og må derfor også helt klart, kunne tilfredsstille den almindelige bruger i de hjemlige køkkener.
GastroBack leverer espressomakiner, kaffemaskiner, tekogere, smoothiemaskiner, friteuser, wokpander med mere, som alle er præget af flot design og med høj klasse i forhold til funktionalitet og lang levetid. Materialerne der bruges er stærkt stål, stødsikkert glas, kraftigt godkendt plast, og det gør at deres udstyr er yderst holdbart og driftssikkert. Lige det som man som forbruger har brug for.
Stil og design
GastroBack har et tydeligt åbent sind med hensyn til design. Det skal være moderne, og ikke gå af mode for hurtigt – da deres udstyr holder en hel del år. Design og funktion skal supplere hinanden, men udstyrets funktionalitet og holdbarhed skal have første prioritet. Deres maskiner er ret flotte, og har meget nemme og overskuelige betjeningspaneler – om det er espressomaskinen eller den elektriske wokpande, så kan man næsten betjene dem uden vejledning. Når først man har fået en af deres maskiner ind i køkkenet, så er det ikke en man gemmer væk – den tåler at blive set.
Gastroback prisene er alltid lave på Barlife.no.
Å kjøpe Gastroback hos Barlife er alltid lett og enkelt fordi du finner de beste prisene, merkene, prisklassene, kunder, eller spesialtilbudene og kundene dine. Vi har alltid rask levering.
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.