Få det beste ut av stentøy - NO

Loading...
Få det beste ut av stentøy - NO

Mange har stentøy hjemme, som dessverre bare samler støv i skap og skuffer, noe som er synd. I de fleste tilfeller er det fordi det er arvestykker, som du ikke bare kan kaste ut, men som du ikke kan se noe formål med.  

Hvis du er litt lei av det gamle stentøyet, kan det hende du må kjøpe din egen, fordi du vil ha et helt annet forhold til det, og du vil like det på en helt annen måte. Hos Barlife har vi mange lekre varianter av stentøy i forskjellige farger og størrelser.

- Finn nytt stentøy til hjemmet her -  

 

Tallerkener som stentøy pynter godt 

Noe som et dekket bord ikke kan klare seg uten er tallerkener. tallerkener er tilgjengelige i mange varianter og størrelser, og det er opp til en å finne riktig stil for bordet. Hvis du tar en nærmere titt på Barlife, vil du finne at det er tallerkener i mange forskjellige farger, og at spesielt den blå fargen går igjen. Se noen av det vakre blå steintøyet på Barlife her. 

De blå steintøy er noe du kan bruke, for eksempel i forbindelse med et bordoppdekning som først og fremst er hvitt. For hvis du vil få mest mulig ut av steintøjet ditt, er kunsten også å unngå å ha for mye stentøy på en gang. Hvis du har krus, tallerkener, skåler og fater laget av steintøy, kan det fort se litt overveldende ut. Hvis du derimot velger å ha stentøy tallerkener blandet med enkle glass, enkle bestikk og servise i hvitt porselen, vil de vakre tallerker skille seg ut mye mer. Bland det gamle steinøyet du har med Barlife sitt stentøy for å lage et unikt bordoppdekning som uten tvil vil imponere gjestene dine. 

Hvis du ønsker å prøve noe annet enn steintøystallernene på bordet, eller kanskje du trenger et supplement, kan du også velge en kande. Hos barlife finner du vakre steintøy-kanner som kan brukes til vann eller en lekker saft. Det gir en vakker effekt å ha både kannen og tallerkene i samme farge. 

Vi har alt i stentøj i blå farver

Brunt stentøy kan også være en løsning

Den varme brune fargen er et vakkert alternativ til det blå stentøyet. Brunt steintøy passer perfekt på et vakkert høstbord. Det brune stentøy har en unik farge som gir et klassisk utseende og et unikt preg. Ikke bare trenger det å være hvis du serverer til middagsselskap at du kan bruke steintøyet, du kan også bruke det til møter, hvor du bare skal servere kaffe.

De store, vakre koppene er perfekte for en kop kaffe eller en stor kopp te. Du vil nesten føle at du er i en film da disse koppene er så vakre og dekorative. I tillegg kan du også kjøpe noen fine, små tallerkener i stentøy hvis du også har tenkt å servere kake. Hvis du bare har tenkt å servere kjeks eller småkaker, er det også noe du kan servere i en skål-stentøy. 

Lekker hverdagsmat med stentøy

Ingen sier at det fine steintøyet bare skal finnes når det er en spesiell kveld hvor du lager god middag. Til og med de vanlige hverdags kveldene kan du servere retter i fat. Blant annet kan du lage en lekker lasagne, som du legger i et steintøysfat og den vil se så fin ut midt på bordet. Du kan også bruke en av steintøysfatene til å lage en lekker salat som både har forskjellige farger og som også er sunn. Hos Barlife finner du både skåler og tallerkener i forskjellige farger. Hvis du er inne i jordfargene, er det et brunt fat noe du kan vurdere å kjøpe, og hvis du vil ha de kaldere fargene kan du velge den blå fargen. Begge versjoner er firkantede fater med håndtak på begge sider. Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna