Bli ung igjen med isbjørn

Loading...
Bli ung igjen med isbjørn

Det er visse drinker som må kategoriseres med hverandre ettersom de ofte preger ungdomspartier på 90- og 00-tallet. Her er isbjørnen, eller den blå lagunen som den går under i andre land, utvilsomt en viktig karakter sammen med en filur, som også var et inventar for videregående skolefester en gang. De to drinkene smaker begge to godt mens de ser unik ut. De har noen veldig særegne farger som skiller seg ut fra mengden. Og man må også si at det er nettopp den blå fargen som har gjort isbjørnen til en sterk ild da den er lett å kjenne igjen når folk står et sted og drikker den. En annen klassiker er en brannbil-drink som de fleste også har hatt glede av da de var yngre. Skal du ha en større fest kan du gjøre det med et ungdomstema. Da kan du lage alle de tradisjonelle drinkene og få folk til å kle seg ut som om de skulle på ungdomsfest på 90- eller 00-tallet. 

et billede af en filur og en isbjørn

Lag den klassiske isbjørndrinken til dine gjester 

Før du begynner å finne ut av hvordan du lager den klassiske isbjørndrikken, kan du like godt lage den klassiske oppskriften først. Først trenger du litt god vodka å helle i. 

Hvis du vil lage drikken på samme måte på videregående, må du åpenbart velge en av de billigere vodka-typene. Med årene blir du imidlertid litt mer kritisk, og derfor bør man velge en av de litt dyrere vodka-typene. Blant annet har mange gode opplevelser med en vodka SKYY. En annen god vodka er Great Falls, som også smaker godt. Hvis du kjøper en av disse vodkaene, kan du også bruke den etterpå til andre drinker og cocktailer. 

I tillegg til vodka trenger du også blå curacao, som er tilgjengelig i forskjellige varianter. Fargen er faktisk litt misvisende da den smaker appelsin, noe som er spesielt merkbar hvis du lukker øynene når du drikker drikken. De fleste vil kjenne en isbjørndrikk med blå bols da det er det mest brukte merket å velge når de skal nyte denne drinken. Alternativt kan du også kjøpe Rose's Blue Curacao, som smaker like godt, men litt annerledes. Du bør også ha Sprite i drinken, og selvfølgelig bør du holde drinken avkjølt ved å bruke is. 

La barna nyte en alkoholfri isbjørndrikk 

La barna i familien nyte en deilig isbjørndrink. Du kan enkelt lage det uten alkohol. Alt du trenger å gjøre er å utelate vodkaen. Du blander blå curacao og sprite og blander den godt med is. Dermed kan barna også glede seg over den gode og lekre drinken, som vil fungere som en erstatning for Sprite og andre brus. 

De gravide kvinnene kan også glede seg over denne alkoholfrie drinken. Hvis du ikke drikker alkohol av andre grunner, kan du også glede deg over det. Det er alltid hyggelig når folk har tatt hensyn til individuelle preferanser.

 

Bestill en isbjørndrikk i baren 

Hvis du er mest ute etter øl når du er ute i baren, kan du fort føle deg dum når du ikke vet hva du skal bestille i en finere cocktailbar. Du kan bare se noen veldig dyre og spesielle øl, og du kan se at du må bestille en slags cocktail. Her kan det være veldig vanskelig å bestemme seg siden du sannsynligvis ikke er så vant til å bestille drinker. Kanskje du ender opp med å bestille noe du ikke vet hva er etter å ha sett på menyen. Du kan imidlertid også la bartenderen lage en klassiker. Du kan be dem lage den lekkre drinken med vodka, blå curacao og sprite. 

bartender, der står og mixerTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna