Finn det perfekte barsettet til baren din

Loading...
Finn det perfekte barsettet til baren din

Som bartender trenger du de riktige verktøyene. Imidlertid varierer verktøyene du trenger, avhengig av hvilken type bartender du er og hva slags bar du jobber på. 

Med denne guiden kan du bli tydeligere om hvilke barverktøy du skal velge, og du kan se om det er et barsett som vil passe spesielt godt i din situasjon.

- Se hele spekteret av bar sett på Barlife her - 

 

Finn et barsett for nybegynneren 

Alle må begynne et sted, og dette gjelder også den nye bartenderen, som er i gang med og finne ut av hvordan yrket fungerer og sakte finner sin personlige stil. For nybegynnere kan du finne flere forskjellige barsett på Barlife som passer perfekt til dine behov. 

- Et av barsettene som du kan vurdere å kjøpe er en bartenderpakke - 

Med denne pakken får du alt du trenger som nybegynner. 

Billedet viser et barsæt

I en bartenderpakke får du blant annet en Boston-shaker, som er den mest brukte todelte shakeren. Mange bartendere foretrekker denne shakeren, fordi den er så enkel. 

Boston shakeren består av en base laget av et spesielt tykt glass som tåler de voldsomme bevegelser den blir utsatt for. Det er derfor viktig at du ikke bare bruker et vanlig glass, da det sannsynligvis ikke tåler trykket du legger på glasset.

- Hvis du er interessert i en Boston shaker, finner du dem her - 

I tillegg til glassbunnen er det en topp som for det meste er laget av rustfritt stål, noe som også er tilfelle med shakeren i denne bartenderpakken. 

Når du bruker en Boston shaker, må du også ha en sil, siden det ikke er innebygd i shakeren, slik den for eksempel er i en tredelt Manhattan-shakeren. I denne bartenderpakken får du også en sil som du bruker når du heller drikken i et glass og ikke vil ha is, urter og andre ting som er inkludert i drinken. Noe annet du finner i denne bartenderpakken som passer for nybegynnere er en muddler, som er en slags pinne med tykk bunn. 

 

En muddler er en av de tingene du definitivt vil trenge i din karriere som bartender, i tillegg er det uunnværlig når du lager mojito. Den brukes til å mase lime, frukt og urter med for å få ut alle smakene. 

I tillegg til muddleren, trenger du også de riktige målene som bartender, og dette er også tilfelle med denne bartenderpakken, som har en dobbeltjigger. Jiggeren har et mål på hver side, og her kan du helle alkohol i og deretter helle det i drinken. Det er både 2 og 4 cl tiltak, som er de vanligste målene. Du får også en skjenkepropp i pakken, som er noe du vil trenge når du skjenker flaskene dine.

 

Et barsett for lettøvde 

Hvis du har vært i ferd med å eksperimentere med bartenderfaget i noen tid, kan det være at du har fått en stor interesse for det og at du vil gjøre enda mer ut av å være bartender. 

- Se de mange forskjellige redskapene på Barlife her - 

komplet mojito bartender barsæt

Når du blir flinkere og flinkere til å være bartender, vil du også oppdage at du trenger flere og flere redskaper. Du finner også barsett på Barlife, som passer for de mer erfarne, da de inneholder flere redskaper. Blant annet kan du finne et barsett som ikke bare inneholder shakermuddler, jigger og skjenkepropp, men som også inneholder sugerør, barskje og barkkniv. I tillegg får du flere skjenkepropper enn i startpakken. 

 

Barsettet for den erfarne 

Når du har på å lage forskjellige drinker, er det ideelt å oppgradere settet til et barsett for de mer erfarne. Hos barlife har vi mange forslag om hva som skal være i en profesjonell bar. Våre profesjonelle barsett har mer enn 70 deler, noe som betyr at du har alt barutstyret du trenger. Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna