SKJEM DEG BORT MED DISSE 5 FLOTTE VINGLASSENE

Loading...
SKJEM DEG BORT MED DISSE 5 FLOTTE VINGLASSENE

Vi kommer hele tiden borti spørsmålet om vinglass har stor innflytelse på vinen. Til det spørsmålet vil vi gjerne si JA! Vinglass har en stor betydning for den samlede smaksopplevelsen.

Rødvin og spesielt rødvinsglass er helst foretrukket av mange mennesker, og derfor er det også mange forskjellige glass på markedet.

I dette blogginnlegget vil vi fokusere på rødvinsglassets lillebror, nemlig hvitvinsglasset. Vi ønsker å dele 5 av de flotteste hvitvinsglass, som du kan få fatt i på siden vår, og vi vil også fortelle deg om hvorfor disse glassene gjør vinopplevelsen mye bedre.

 

Sublym Hvitvinsglass fra Chef & Sommelier

Vi skal opp på nye hvitvinshøyder med dette smukke glas fra serien Chef & Sommelier. Det er et friskt pust i forhold til den veldig tradisjonelle og konservative hvitvinsbransjen. Som du kan se, har glasset både en tynn, lang og veldig elegant stilk. Den har en flott vinskål med en kantet avrunding som symboliserer den naturlige skjenke-linjen og som innsnevrer seg mot glassets åpning.

Det er perfekt til en lett forrett eller til en servering av en forfriskende velkomstdrink. Skålen har en romslighet på 25 cl, og det gir plass til å bevege vinen rundt i glasset, samtidig som smakene kommer frem.

Dette er et hvitvinsglass hvor du får mye for pengene og vi anbefaler deg på det sterkeste at du kjøper deg dette glasset.

 

Hvitvinsglass fra WINE EMOTIONS

Ved første øyekast legger du nok merke til den karakteristiske skålen på dette flotte hvitvinsglasset. Det har blitt eksperimentert med noen skarpe kanter på glasset som gjør vinglasset veldig unikt.

Hvitvinsglasset fra WINE EMOTIONS har en romslighet på 35 cl og det gjør det helt ideelt til servering av en god hvitvinsflaske. Vinen vil bli presentert på den enkleste måten, selv om glasset er bemerkelsesverdig tar den ikke oppmerksomheten vekk fra selve vinen. Kvalitetene på hvitvinen kommer virkelig fram og det er nettopp derfor dette hvitvinsglasset har kommet med på listen.  

Det er ikke kun hvitvin som man kan servere fra dette glasset, man kan også bruke glasset til å servere enn forfriskende drink.

 

Starlight Hvitvinsglass fra Stölzle

Glasshuset Stölzle har i sin nyeste glass-serie laget denne vinperle, som går under navnet Starlight. Glasset har en romslighet på 41 cl og derfor er dette hvitvinsglasset et av de større i bransjen. Her har du virkelig mulighet til å bevege på vinen rundt i glasset.

Glasskålen har en mer tradisjonell og elegant utforming, den er bredest nederst i bunnen av glasset og den blir smalere og smalere mot åpningen.

Hvitvinen får fritt spill med denne formen på hvitvinsglasset. Aromaene og smakene kommer godt frem og det kan man godt legge merke til når man stikker nesen ned i glasset eller når man smaker på vinen.

Noe som er utrolig flott med dette vinglasset er at det er utrolig vakkert i seg selv. Når du skjenker hvitvin i glasset vil vinen automatisk få all oppmerksomheten. Stölzle Starlight gjør akkurat det et godt hvitvinsglass skal gjøre.

  

Stem Zero Nude Hvitvinsglass

Nå kommer vi til det høyeste kvalitetstrinnet og her eksisterer ikke ordet kompromiss. Du kan bare se stilken på dette vidunderlige hvitvinsglasset fra Stem Zero.Den er så tynn at den nesten er usynlig og selv om glasset virker skjørt, tar man ikke feil av glassets robusthet.

Glasset er laget av et utrolig lett krystall-glassmateriale, det er mer motstandsdyktig og mer fleksibelt enn alminnelige glass.

Glass som dette hvitvinsglasset er en del av noe som heter Delicate, og hvis du får glasset i hånden kan du godt merke hvorfor. Glasset veier nesten ingenting og det er den tynne stilken som får vinskålen til å sveve fritt rundt i luften, det kan hvert fall se sånn ut.

Hvis du virkelig har lyst til å skjemme deg bort med et delikat hvitvinsglass, er dette glasset du skal skaffe deg.

 

Zalto Hvitvinsglass

Siste stopp på reisen er hos østrigske Zalto.Vi er fortsatt på toppen kvalitetsmessig, og på det estetiske plan er det vanskelig å forestille seg at det finnes noen finere hvitvinsglass enn dette.

Glassene fra Zalto tar pusten fra en, og derfor er de veldig unike, det er heller ingen unntagelse for hvitvinsglasset.

Formen på glasset er veldig mykt og det har en tydelig skjenkelinje, linjene er også helt rene. Tykkelsen på glassveggen er utrolig tynn og det gir deg de aller beste forutsetning for en fabelaktig vinopplevelse.

Vinglass som har for tykke glassvegger kan avgi varme eller smak og det kan påvirke vinen på en negativ måte. Det skal du ikke bekymre deg for med disse vinglassene fra Zalto.

Her får du et vinglass som har vunnet flere priser, det er et veldig populært glass innenfor den populære vinbransjen og glasset får hvitvinen til å vise seg fra sine beste sider.

Det har altså noe å si om hva slags hvitvinsglass du velger deg og det har du nok skjønt på det vi har skrevet tidligere. Hvis du gjør deg noen gode tanker om hvitvinsglasset du skal kjøpe deg, så får du en veldig god vinopplevelse.

Vi håper at vi har gitt deg litt inspirasjon i dette blogginnlegget om hva slags hvitvinsglass du skal velge.

 

Du er alltid velkommen til å gå på oppdagelse inne på hjemmesiden vår for å utforske våres store glasunivers. Her har vi alt som man kunne tenke seg.

God fornøyelse!

 Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna