Sett ditt eget preg på Piña Colada

Loading...
Sett ditt eget preg på Piña Colada

Gjør hjemmet ditt til en eksotisk bar for en kveld

Når uken går og en nærmer seg fredag, gleder mange seg til drinken å starte helgen med. Alle har en favoritt, og mange velger for eksempel et glass vin eller en øl. I stedet for å gjøre det samme hver helg, kan du gjøre litt ut av det når helgen starter. Du kan invitere noen venner over og lage en eksotisk fest for dem. Mange mennesker har prøvd å smake piña coladas når de reiser, men få har laget dem hjemme. Hvis du inviterer folk over til piña coladas, kan du være sikker på at folk sannsynligvis kommer, enten om det er sommer eller vinter. 

4 ananastoppe på stribe

Inviter venner og kolleger til piña colada kveld 

Du kan lage en piña colada på forskjellige måter. Hvilken du vil lage er opp til deg. Noen lager en piña colada med krem. Dette er en god idé hvis du bare serverer en enkelt drink til gjestene dine. Hvis du derimot har tenkt å drikke mange drinks, bør du unngå krem. Det kan fort bli for mye. 

en kvinde, der holder en pina colado

Sørg også alkoholfrie drinker 

Noen ganger kan du raskt glemme at ikke alle drikker alkohol. For dem er det ideelt å servere en alkoholfri piña colada. Det er ingen rom i det, men det smaker fortsatt godt. Vil du få romsmaken kan du for eksempel bruke litt romessens, som smaker av rom. Det er alltid en stor hit å servere de samme drinkene til gjester som ikke drikker alkohol! 

Lag raske drinker med piña colada -blanding 

Hvis du kommer sent hjem fra kontoret, kan du ha det travelt med å lage drinker. Hvis du bare har noen minutter til stuen eller kjøkkenet ditt skal fylles av venner og kolleger, kan det hende du må gjøre noe alternativ.  

Selv om det selvfølgelig er mest interessant og imponerende å følge en piña colada -oppskrift fra bunnen av, kan du også bare kjøpe en blanding. Det er mange butikker som selger en piña colada -blanding, som inneholder alt du trenger. Med denne blandingen trenger du bare å tilsette forskjellige væsker og så har du din helt egen drink. Det gjør det enkelt for deg og det er stor sannsynlighet for at ingen vil legge merke til det. 

En av oppskriftene du alltid vil finne i en oppskrift er coco lopez, som er en legendarisk boks du kan kjøpe. I denne kan du finne kokosmelk, og det er akkurat det du trenger til denne drinken. I stedet for fløte og melk, kan du velge å kjøpe en kokos lopez-boks. Hvis du trenger å lage mange drinker, må du sannsynligvis kjøpe mange, men du kan ofte få en god pris hvis du kjøper mange. 

kokosnødder

Få folk i godt humør 

Hvis du skal ha en større fest, kan du like godt gjøre det du kan for å få folk i godt humør. Du kan sørge for at de har lyst til å danse hele natten ved å kjøpe forskjellige tilbehør og utstyr. For eksempel er et oppblåsbart palmetre og et oppblåsbart svømmebasseng alltid gode ting som er med på å skape en stemning. 

Av tilbehør til piña colada er det mange ting du kan gå ut og kjøpe. Blant annet bør du kjøpe de rette drikkeglassene. Du bør velge noen store briller. 

Utenom det, kan du også gå ut og kjøpe noen kule sugerør som kan pynte mye. For eksempel kan du ha en flamingo, en øy eller noe annet på sugerøret som hjelper til med å skape stemningen. cocktailpinnene er også en form for tilbehør som vil være populær. Du kan finne noen som har confetti, glitter eller andre morsomme design. De passer godt til din piña colada. Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna