Drinkar med ingefærøl

Loading...
Drinkar med ingefærøl

For øyeblikket er det spesielt en drink som folk tenker på når de hører om å drikke med ingefærøl, og selvfølgelig er det en dark ’n’ stormy. Aldri før har folk drukket så mye av akkurat denne drinken, og det er de aller færreste som ikke liker denne lekre, karakterfulle, litt bitre og veldig søte drinken. Mørk rom brukes til denne drinken, og fargen på drinken er mørk. I tillegg til den mørke rumen, skal limejuice også inkluderes. Her er det godt å ha en limpresser eller annet verktøy du kan bruke til å klemme limen med. Det er en relativt stor mengde limesaft i. I tillegg skal det ingefærøl i drinken. Selve sødmen med denne lekre drikken fjerner noe av det sure og bitre fra limen. Samlet gir disse tre ingrediensene en god smak. Hvis du bare har bestilt denne drinken en gang, vil du sannsynligvis bestille den igjen. Mange sier at hvis du liker en moscow mule, vil du sannsynligvis også like en dark ’n’ stormy. 

En bartender, der mixer dark and stormy

Lag en drink med ingefær øl og vodka 

Hvis du ikke er så kreativ og fantasifull, skal du sannsynligvis finne oppskrifter som du kan bruke til å lage drinker. Mange liker å eksperimentere med forskjellige ingredienser og lage sine egne kreasjoner, men det er ikke tilfelle for alle. På nettet kan du finne et hav av forskjellige oppskrifter på drinker, og du kan være sikker på at du finner noe. Blant annet kan du finne mange drinker med ingefær ale og vodka. Selv om mange tror det er det samme, er det faktisk to forskjellige drinker. Ginger beer og Ginger ale er ikke det samme. 

 Den førstnevnte har en veldig uttalt smak av ingefær, hvilket dette ikke er tilfelle med sistnevnte. Den er bare veldig søt, men er også veldig god å bruke i drinker. Du kan også finne flere oppskrifter på en drink med ingefær øl, vodka og lime. Hvis du blander disse ingrediensene sammen, får du en deilig cocktail som du kan tilby gjestene dine. 

Rom og ingefær er to gode venner 

Hvis det er to ingredienser som er flotte sammen, er det en ingefærøl og rom. De to drinkene komplimenterer hverandre mye, og de får det beste ut av hverandre. Det er derfor mange velger å eksperimentere med disse to ingrediensene. Folk får de mest rare, spennende og virkelig lekre drinkene ved å bare prøve forskjellige ting. Er du også nysgjerrig kan du finne en oppskrift om ingefærøl drink og til og med eksperimentere litt slik at du ender opp med å lage en drink som inneholder noen av alle favoritt ingrediensene dine. 

Selv om det kan virke litt ukonvensjonelt, kan du lage en drink med gin og ingefærøl. Det høres ut som om det er en merkelig kombinasjon, men de kan lett komplimentere hverandre. Den deilige og nesten gran lignende smaken av gin's einer passer godt til den litt sterke og veldig intense smaken av ingefær. De to tingene sammen kan for eksempel blandes med Farris og en form for sirup. 

En lekker drink servert i en kopp 

De fleste drinker og cocktailer serveres enten i et highball-glass eller et tumbler glass. Du kan også finne drinker som serveres i det klassiske høye cocktailglasset, for eksempel en martini. Sjelden er det en drink som serveres i en kopp, men for en moscow mule er det virkeligheten. Det serveres alltid i en kopp laget av en slags metall. Det er også en drink med ingefærøl. Utenom det er det også vodka i drinken. Det gir en veldig anonym smak til den lekre cocktailen, så det er ikke den smaken som tar over. I tillegg blandes den med fersk limesaft. 

 Den eneste forskjellen mellom en dark ’n’ stormy og en moscow mule er at de serveres i to forskjellige glass, og at den ene har gin mens den andre har rom i seg. 

moscow muleTrustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna