NACHTMANN GLASS – GLASS FOR ENHVER SMAK

Loading...
NACHTMANN GLASS – GLASS FOR ENHVER SMAK

I dette blogginnlegget vil vi presentere deg for et spesielt utvalg av glass fra det tyske glassdynastiet Nachtmann. Som vi skriver i overskriften er det her snakk om glass for enhver smak, spesielt hvis du liker elegante krystallglass med flotte graveringer. Da vil du uten tvil forelske deg i Nachtmann glas.  

Vi har funnet frem fem forskjellige glass og de går alle i hver sin retning. Det er for å vise mangfoldigheten som Nachtmann uttrykker.

Du får både pompøse og majestetiske glass som passer til festlige og hverdagslige anledninger.

Whiskey Glass Palais Nachtmann

Vi starter brått ut med denne whiskyperle af et glas fra Palais-serien. Det er et veldig solid whiskeyglass med flotte mønstre på glasset, og det kan også brukes som et vannglass hvis du har lyst til det.

Du kan finne frem den beste flasken du har og servere den i dette glasset. Det vil uten tvil skje ting og saker i takt med at glassets dekorasjoner omkranser glassets innhold og du blir skjemt bort med de fineste nyansene.

Det er ikke annet å si enn at dette er et flott glass som kommer både deg og whisky til gode

 

Les også: 4 flotte Libbey Glass Til Hjemmebaren

 

Longdrink Glass Square Highland Nachtmann

Nå forlater vi whiskyens verden i et øyeblikk og gjør plass til det neste glasset, som er dette longdrink glas. Glasset har fått navnet etter det firkantede mønstre i glasset.

Den har en romslighet på 445 ml, derfor er dette glasset ideelt til longdrinks. Du kan selvfølgelig også bruke glasset som et alminnelig vannglass.

Uansett hva så vil dette flotte Highland glasset pynte hjemmet og det vil bidra med mange fine stunder.

 

 

Martini Glass Punk Nachtmann

Hvis vi sier Martini har du nok allerede et klart bilde av et martiniglas i hodet. Dette er et elegant glass med en tynn stilk som ender i en flott fot som bærer hele glasset.

Du kan prøve å åpne øynene og la deg fasinere av Nachtmanns tolkning av det klassiske martiniglasset.

I punkserien deres utfordrer de oss som forbrukere med noen provoserende glass, serien handler om å skille seg ut fra mengden, og det er ingen unntakelse for dette punk martiniglas.

Det er vanskelig å beskrive det bedre enn hva man kan se på bilde, men som du kan se har de laget et robust glass der diameteren på stilken er en del bredere enn et vanlig glass.

Hvis du kunne tenke deg å gi gjestene dine en litt annerledes cocktailopplevelse, er dette glasset et godt tips til dette.

 

TUMBLERGLASS PRESTISJE NACHTMANN

Her får du et flott tumblerglass fra Prestisje-serien. Glasset har en perlelignende form og det er dekorert med flotte mønstre langs siden.

Det er et perfekt glass til brus, men også sterkere brennevin. Du kan for eksempel skjenke whisky, gin eller rom i glasset

I tillegg til å være et flott glass å se på, er dette glasset også ekstra solid, som betyr at det ikke er skjørt. Du kan derfor ha glede av å ha dette glasset i mange år.

 

Nachtmann Aspen Whiskey Sett

Sist men ikke minst vil vi gjerne presentere deg for dette vidunderlige Aspen Whiskysett, her får du både to whiskyglas og en karaffel.

Som du kan se er dette settet veldig uttrykksfullt med noen flotte mønstre og former. Karaffelen er perfekt til å oppbevare en av dine gode flasker. Når du vil skjemme deg selv bort eller noen du er ekstra glad i, er dette settet et godt valg.

I ordet Aspen ligger det en spesielt god assosiasjon til en koselig afterski foran peisen, og det skaper en hyggelig omgivelse i stua med et Nactman Aspen Whiskey Sett.

 

Hvis du er på utkikk etter noen glass som både er praktiske, men som også er flotte å se på vil vi anbefale deg å se på glassene fra Nachtmann.

Her har vi gitt deg fem anbefalinger til ditt neste glass innkjøp.

Du er alltid velkommen til å finne inspirasjon i vores store glassortiment, her kan du finne glass til alle anledninger.  

God fornøyelse!Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna