Long Island Iced Tea

Loading...
Long Island Iced Tea

Hvis du skal ha en større fest, er det viktig å sørge for at det er noe alkohol som folk setter pris på. Det ender ofte opp med å være alkoholen og drinkene du har valgt, som får folk til å holde seg livlige og som får folk til å snakke med hverandre. Det er visse drinker som folk flest liker, og en av dem er Long iIland Iced Tea. Dette er en drink som nesten alle har hatt glede av på en varm strand i syden. Veldig ofte er det en drink man drikker når det er happy hour. Det er en stor mengde alkohol i drinken, som er nøyaktig hva den er kjent for. Hvis du vil at gjestene skal ha det gøy og ha en uforglemmelig kveld, kan det være en god ide å servere akkurat denne drinken. Hvis du er ute, er det også en av drinkene du kan bestille hvis du vil få stemningen i gang i en vennekrets. 

Med mange drinker er det en veldig spesiell oppskrift som du helst bør følge, det er tydelig at det er visse variasjoner og noen ingredienser du kan utelate. Imidlertid bør du alltid bruke ingrediensene i oppskriften som utgangspunkt. For eksempel, hvis du har en gin og tonic, kan du ikke gå glipp av en av de to ingrediensene. I en Aperol Spritz er det heller ikke mulig å unnlate aperol. Det er mange slike eksempler. Men det er litt annerledes med en Long Island Iced Tea. For her kan du finne mange forskjellige oppskrifter. 

 Alle disse oppskriftene har det til felles at det er mange forskjellige typer alkohol i den. I mange tilfeller er det en drink som lages hvis du har mange rester av alkohol igjen.

 

En Long Island Iced Tea er utrolig god med de riktige ingredienser 

Å lage en lang Long Island Ice Tea fra bunnen, så det første man skal gjøre er å kjøpe en god gin. Det er mange valg her, siden gin gradvis har blitt mer utbredt. Det kan være en god idé å kjøpe en god gin slik at du også kan bruke den når du vil ha en negroni eller en gin fizz. Det er viktig at du velger en gin med en god einebærsmak, da den vil få den til å smake bedre. 

I tillegg til gin, må du også ha en hvit rom. I en Long Island Iced tea er det spesielt romsmaken, som er til stede. Derfor bør du i det minste sørge for at du kjøper en skikkelig god hvit rom. 

 

En drink som kan friskes opp på mange måter 

I tillegg til gin og hvit rom, skal du også bruke litt tequila. Også her kan du finne mange forskjellige typer, og av ulik kvalitet. Du trenger også vodka, og her bør du også kjøpe en god slik at du kan lage andre drinker med den, for eksempel filur. 

Finn også en god triple sec som du heller i, ettersom den også er en viktig ingrediens. Hell i tillegg sirup for å gi drinken litt sødme. Det er en veldig søt drink, og det er derfor det er bra å gi drinken litt syre. Du gjør dette best med litt sitronsaft og selvfølgelig skal det være fersk saft. Hell til slutt colaen på toppen, så er du klar til å drikke – skål! 

toppen af en long island iced teaGoogle ratings 4.4
Copyright © 2015-2021 Barlife APS
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna